Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Őrláng

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz volt a képeket látva szájon át címkével ellátni ezt a posztot, pedig nem vagyunk finnyásak. De azért ha elképzeljük azt a szag és hanghatást, ahogy a libazsírban serceg a libatoll, na attól a gyomornak muszáj egyet fordulnia. Aki még jól van, annak a hajtás után…..
A magyarok írásképének a zsinórírás tette be a kaput. 1926-ban vezették be. Folyamatosan kell írni, a toll felemelése nélkül, ami a bevezetésekor eleve nonszensz volt. Még a múlt század 60-as éveiben is mártogatós tollal kedtek el írni tanulni a gyerekek (némi ceruzás…..
Mixed pickles Kasnudeln segédanyag 2008.10.20 22:34:00
Napokban nyavalyogtam, hogy nem tudom a kasnudelnt olyanra képezni, mint kellene, hát Zsuzsi megszánt, küldött egy levelet, amiben belinkelte ezt a videót. Így már könnyebben fog menni, köszönöm szépen:)   ..
Jó zenék Don Backy - Casa bianca 2009.07.31 09:33:00
Rilus pedig rábukkant az előző dal eredetijére.     ..
Vízálló, 8 Mpixeles kamerával...  ..
Idióta kacatok R2-D2 kardigán 2009.11.18 11:17:00
Egy ilyet simán bevállalnék, R2-D2 kardigántól kezdve, egészen elképesztő ötletekig vannak. Kattints! Etsy ..
Mexikói telenovella Epizódonként kb. 40 perc Magyarországon 1998. február 9. - 1998. július 24. között sugározta először az RTL Klub. Paulina Martinez Cancúnban él, felszolgálónő egy bárban, ahova egyszer betér a szépséges és dúsgazdag Paula Bracho és találkozásuk egy…..
90 Green Day - Basket Case 2009.11.18 13:32:00
Év: 1994 Nemzetiség: californiai A szám, ami rendszerváltást hozott. Tinédzserek tömegei dobták a kukába narancssárga Devergo pólójukat a hatására. Raverek és diszkópatkányok hada felejtette örökre a hajzselét, hogy Billie Joe Armstronghoz hasonlító torzonborz fejre tegyen…..
Hozzávalók:5 dkg füstölt szalonna15 dkg lebbencstészta10 dkg spenótlevél20 dkg tofu2 szál sárgarépa1 fej vöröshagymapetrezselyempirospaprikasó, bors   Elkészítés:A füstölt szalonnát vágjuk apró kockákra és süssük zsírjára.Adjuk hozzá a szintén apróra…..
zhaoman Happy Niu Year! 2009.01.23 07:50:00
Január 26-án kezdődik a Hold-újév, melyet Kínától kezdve számos országban ünnepelnek. Ez a legnagyobb kínai ünnep, ilyenkor mindenki igyekszik hazatérni a családjához. Ez évről-évre hatalmas káoszhoz vezet a kínai tömegközlekedésben.Kisebb országokban nem ekkora a…..
Csucsu - REFLUX Colonix 2009.10.31 06:00:00
"A Colonix béltisztítótól lett jól a gyomrom. Jobb, mint bármi." (Dave Gahan)..
Őrláng 2009.11.20 14:10:55
@Medzsik: Annál ezért több, jóval.
Egyébként ha túl sok a savad, akkor igyál tejet, ha az nem segít akkor Rennie.
Komolyan azt gondolta valaki, hogy ebben az országban pont 6 000 000 ember beoltása fog gördülékenyen és zökkenőmentesen megtörténni? De mókás ... :-) Komolyra fordítva az írást: Falus Ferenc országos tisztifőorvos adott egy szép és nagy interjút a Népszabadságnak. Olyan…..
Őrláng 2009.11.20 13:17:18
@Talon Karrde:
Ez olyan, mintha egy középkori kódexből másoltad volna.
Hidrogén peroxidot az orroba? Az is maximum az orrszőrzet szőkítésére jó.
Ahelyett, hogy ilyen humbogot terjesztesz inkább táplálkozz rendesen és mozogj sokat.
A világ különböző részein fellelhető (és egyben figyelemreméltó) ólomüvegek sorában mai megállónk: a moszkvai metró (teljes nevén: Государственное унитарное предприятие Московский метрополитен, bár 1957 és…..
Az ABC kiadta a Lost hatodik évados plakátjának normális, azaz nem sötét, elmosódott szar minőségű változatát is, tessék nyálat csurgatni nyugodtan. Klikkre nagyobb lesz. ..
Őrláng 2009.11.20 11:04:55
Van, aki - nyilvánvalóan környezetvédelmi okokból - nem szeret fékezni, Dinyus autójába is egy ilyen autós szállt bele majdnem, mert ő úgy gondolta, hogy nem volt az a piros még olyan piros és mindketten átfértek volna lendületből. Mondom én, hogy veszélyes dolog megállni csak…..
Őrláng 2009.11.20 10:57:32
Gyalogos vagyok, tehát puhatestű. Értem én, hogy sokszor veszélyesebb megállni, mint átsuhanni csakhogy sokan az átsuhanást egy kissé túlméretezik. Legjobb példa erre a Hűvösvölgyi úton, a Stop Shop-nál lévő lámpás kereszteződés, ami éppen egy kanyarban van. Ha a kanyar kisebbik ívén állsz, tehát nem látod, hogy jön-e valaki fentről, akkor csak imádkozhatsz, hogy amikor neked zöld lesz a lámpa és nekik piros, akkor azt nem narancsnak, vagy rózsaszínnek nézik és tényleg megállnak! A teljesítendő táv 3 sáv ( 1- a városból kifelé, 1 kanyarodó a Stop Shopba, 1- városba befelé) és ha szerencsésen mondjuk a belső sávban megállnak, akkor is lehet, hogy kivág mögüle valaki és megelőzi a kanyarodó sávban. Az utolsó megpróbáltatás a bevásárló parkból kifelé kanyarodók túlélése, mivel nekik is akkor zöld, amikor a gyalogosoknak...
Konklúzió, amit eddig is tudtunk, hogy Magyarországon az autósok igen rossz morállal vezetnek és képükre formálják a kreszt mondván, hogy ez még csak sötét narancs volt... Nekem mindegy, hogy ő mit, de nincs joga az én vacak kis puhatestű létem veszélyeztetéséhez.
Persze azért ne legyünk igazságtalanok, hiszen mindenkinek az a célja, hogy minél gyorsabban eljusson A-ból, B-be, más szóval gyalogosnak, bringásnak vagy autósnak mindig a saját helyzete a legszarabb és a többiek a hülyék. A kiegészítés lényege annyi, hogy világos legyen nem a láb buszozókat kívánom védeni, hanem a rendesen közlekedőket.
Geekblog Lego City utcasarok 2009 2009.11.18 10:05:00
Tavaly áprilisban tűntek fel az első képek egy szettről, amelyről rögtön látszott, ha valaki komolyan Lego City-rajongónak vallja magát, annak ezt meg kell szereznie. Egyrészt azért, mert - bármilyen furcsán hangzik - lakó-, és egyáltalán, épületekkel nem annyira kényeztet el…..
Őrláng 2009.11.19 16:42:20
21:50-kor a TV2-n Rambo 2, amelyet a Zskategória élőben közvetít. Nosztalgia, vér és vietnámi papucs minden mennyiségben. Ne feledjétek 21:50-kor kezdünk!Valami miatt a Blog.hu betegeskedett és csak most lett éles , de ez nem változtatt a tényen: mindjárt indulunk!Ez az Activia…..
Őrláng 2009.11.19 16:40:49
Blogajánló: helyesírási hibák kiszúrásában jelent biztos sikerélményt Ken Lee (Haraszti Dénes) blogja, aki átültette Murphy törvényét a helysírásba. Ahol el lehet baszni valaminek az írásmódját, ott ő elbassza. Mindezt hihetetlen érzékkel a futószalag mellett dolgozók és…..
Rég volt már igazi klasszik szóvicc a blogon, ezért most ilyenekkel tüntetünk az audiovizuális szóvicckultúra térnyerése ellen.Péter nyitja a sort exkluzív információkkal Írországból:Kedves Kálmán,Tudja-e, mi van a dublini kórház szülészeti osztályának faliújságjára…..
Őrláng 2009.11.19 16:17:54
Biztos vagyok benne, hogy blogunk olvasói közül sokan feltették már magukban, hogy ők bizony nekiállnak és megtanulnak rendesen oroszul. Vagy azért mert a nyelvet csak nagyon hiányosan ismerik, vagy azért, mert szeretnének még többet tudni e nyelv szépségeiről. Nekik gyűjtöttem…..
Bigyóblog Csocsóakasztó 2009.11.17 08:53:00
Zárásig maradsz a kocsmában és mindenkit kihívsz egy csocsómeccsre? Akkor neked találták ki a csocsós kabátakasztót. Meg is vásárolható...
Kb. másfél hónapja tettük közzé a Studio Metropolitana kérdőívét, mely a Flórián tér használhatóságáról kérdezte a helyi lakosokat és kereskedőket. Múlthéten pedig a NapiGazdaság írt bővebben a fővárosi szándékokról. A cikkből kiderült, hogy a Fővárosi…..
Romániai kötött pályázásunkat Nagyszebenben folytatjuk. Ezt a képet - bár csak néhány napja készült - ma már nem lehetne megcsinálni. Pár hete hozta a hírt Vilmos, hogy az erdélyi városban a megállókban hirdetmények tudatják, november idusán teljesen átalakul a város…..
Akinek az Indexen vagy az Indafotó blogjában nem jött volna szembe az Erzsébet híd, az most kapja a gépét és rohanjon fotózni! Az új díszkivilágítást kapott Bözsinél nincs is jobb fotótéma per pillanat a városban, ennek ellenére úgy tűnik még csak Retek ismerte fel (újra) a…..