Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apuka45

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
VENDÉGPOSZT. A The Economist – igen, az a bizonyos, minden hetilapok legpatinásabbika – legutóbbi számba bekerült egy olyan cikk (a lap hagyományaihoz híven név nélkül), amely minden bizonnyal kiütné a biztosítékot szinte bármely magyar szerkesztőnél. Az…..
Apuka45 2009.11.18 12:03:09
Finoman szólva felháborító, hogy a magyar állam a saját(!) állampolgárain nyerészkedik. Ráadásul kihasználja azt a legalapvetőbb igazságot, hogy "az egészség minden pénzt megér".Nyilvánosságra hozták -akarom mondani nagykegyesen feloldották a titkosítást- az…..
Apuka45 2009.11.18 11:09:56
MegmosolyogásA Csupasz pisztoly c. film egyik méltánytalanul nem klasszikus jelenete, amikor Leslie Nielsen sajtótájékoztatót tart az angol királynő érkezése kapcsán. Ott elhangzik a film egyik legnagyobb dumája, valami ilyesmi: "Persze mi itt Amerikában kicsit megmosolyogjuk a…..
Vajon kit kellene nyilvános szégyenpadra állítani? Mártha Bencét, vagy Szöllősi Györgyöt?Én egyértelműen az utóbbira szavaznék. Sőt Szöllősire még pénzbüntetést is kirónék a következő mondatáért:A jelenleg még hivatalban lévő kapitánynak sikerült egy meglehetősen…..
"Ami ezen felül van, alkotmánymódosítás, kétharmad, az ebben a pillanatban és a magyar közjogi rendszer mellett, bár nagyon sokan vágyakozva gondolnak erre, magamat is ide sorolom, de a csodák birodalmába tartozik" - Orbán Viktor, a FIDESZ elnöke.Pedig a szavazók csodát…..
 Döbbenet hogy ez ma Magyarországon megtörténik! Sokad magammal ma úgy hallgattam a Sláger rádió reggeli adását, hogy  azt gondoltam, ami itt lejátszódik az felfoghatatlan.Már a felvezetés sem tiszta nekem. Az Országgyűlés meghosszabbítja a frekvencia használatot, a…..
Apuka45 2009.11.18 10:43:04
polir.blog.hu/2009/11/18/molnar_oszkar_rasszista

Ezután már csak Oszi bácsi jöhet!

Mit szóltok hozzá?
Magyaridióta Jótanács + kérdés 2009.11.05 21:12:00
A Fidesz kiakadt a gyásznapi szoci bulin  Horváth László nyílt levelet írt, szerinte a szocialisták durván megsértették a nemzetet azzal, hogy a párt megyei vezérkara Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnökkel együtt éppen az 1956-os forradalom leverésének a napján tartott bulit…..
Apuka45 2009.11.18 10:31:17
polir.blog.hu/2009/11/17/a_koztarsasag_megosztottsagaert

Erről mi a véleményetek kiváncsi vagyok!?
Mikor még hetente jártam én is Budapestre Mezőberényből hasonló dolgokat éltem át. Igaz az kb 2-3 éve lehetett. Azt gondolná az ember, hogy azóta ha kicsit is, de változott valami. De semmi. Ha vasánap kiesik egy-két kocsi, az komoly gondokat okoz. Azt nem hiszem el, hogy nincs még x…..
 Nos, Pecséttörő telepi posztja után én is belekezdtem a lakótelep múltjába, de a jelenbe még nem érkeztünk meg. Mielőtt én is hozzátenném a magamét, fogadjátok sok szeretettel Dóri összeállítását a témában.Bátyámmal hiányoljuk (kőbányai lakosok lévén) az…..
Apuka45 2009.11.17 11:17:56
Egy újabb botránykígyó dugta elő a fejét vasárnap: Gázmérgezés az Allee-ban. Budapest legújabb bevásárlóközpontja szerdán nyílt meg, pénteken megnéztük mi is, meg a 2012-t (kritika itt), a kajarészen volt szerencsém percekig figyelni a szerencsétlenül, tálcával a kezében…..