Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lipteek

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion Top 8 tavaszi táska! 2010.03.26 11:33:00
Sorrendet nehezen tudok hírdetni a legjobb 8 idei tavaszi táskám közül, azonban nagy szerencsém, hogy választanom sem kell belőlük, hiszen mindegyik valami másért tetszik! Lássuk hát a listát:1. Kezdjük talán McQueen 2010-es különleges tavaszi clutch-ával, aminek a színe és…..
Ha én gazdag lennék (dadadidadadadidadaj) és amerikai, akkor biztosan előjegyeztetném ezt a táskát a Saksnál. Hófehér alapon fekete krokodilbőr betétek, aranyszínű díszek, valamint bőr origamivirágok tarkítják ezt az extravagáns kiegészítőt. A Joy Boston táska…..
Marika, nem kellene valami flesses játék a tápos ottlapunkra? Már mindenkinek van, csak nekünk nincs! - valahogy így kezdődhetett az a folyamat, amelynek végeredménye egy egészen szürreális alkalmazás lett. Aki ellátogat a Bábolna Takarmány weboldalára, az egy egy fantasztikus,…..
Lipteek 2010.03.26 14:29:02
Mégpedig a W magazin címlapján ölelkeznek. Valahogy nem az igazi, nem?   (kép: stylefrizz) Újabb képeket találtunk a magazinból: Gerard Butler rendőrnek van öltöztetve, Jennifer Aniston pedig valami másnak. Butlerre alig lehet ráismerni, Rachel Aniston pedig levetkőzte a…..
Lipteek 2010.03.26 14:26:27
Kérem szépen, a Pacific - A hős alakulat című HBO-sorozat esetében a nem hardcore és HBO-előfizető sorozatfüggők lehet, hogy letesznek az alternatív megoldásokról (köztük én is) és inkább tévében nézik meg a sorozat epizódjait, akkor, amikor ők akarják, olyan hanggal és…..
Lipteek 2010.03.04 11:52:04
@simahomlok: Én azt nem értem mi bajotok a magyar szinkronnal. Nagyon kevésszer volt olyan, hogy azt mondtam, a film veszített az élvezeti értékéből, a magyar szinkron minősége miatt. Jól dolgoznak a szinkronszínészeink. Én magyarul várom! Talán pont olyan filmeknél nem szeretem, amit mások istenítenek, hogy milyen jó magyarul, egyik ilyen a Blöff. Nekem az magyarul nagy csalódás volt.
És végre most nem kell majd fél évet várni a szinkronra. Ha fele olyan jó lesz ez mint az elit alakulat, már jó lesz.
Lipteek 2010.03.12 15:54:09
@lómosó: Pont tegnap ment ugye.. Nem igazán az én stílusom. Szóval nem is néztem. Nem tudom véleményezni.
Amúgy megvolt a sajtóvetítés, a mázlistáknak. Olvastam a kritikákat. Jókat írtak róla...már őrülten várom.
Kérem szépen, hála az HBO fáradhatatlan és nagyon lelkiismeretes marketingeseinek, olyan játékra hívjuk a kedves olvasókat, amire a saját kollégáink is szívesen beneveznének, ha lehetne nekik. Az HBO Magyarország és a Comment:com közös játékában ugyanis három jó válaszért…..
Elég kellemetlen helyzetbe kerültem a napokban a munkahelyemen .Késő délután volt, rajtam kívül már senki sem volt az épületben, én is csak azért, mert meg kellett csinálnom egyik kollégám munkáját is. Miután végeztem,  főnököm előzetes utasítása szerint le akartam…..
 Az interneten szörfölve az ember elég sokmindent olvashat a H1N1-ről. Jelen cikkben talán a legérdekesebb elméletekből próbáltam kiragadni egy-két részletet. Remélem találtok ti is benne kedvetekre valót.  A H1N1 az A típusú influenzavírus egyik altípusa, az emberi…..
Újabb city light-hack, ezúttal nem a Kétfarkú Kutyától, hanem a dunakeszi tőzegláp megmentéséért küzdő csoporttól (érdemes megnézni a linket, jobban felbasz, mint a reggeli…..
Lipteek 2010.02.16 12:48:32
@Rosszindulatú Vászka: de Flóri alatt ha nagyon lemégy, van néhány összegrefitizett falmaradvány :) Csak nemsok turistát látok arrafelé szájtátani... vagy lehet, azok azok, akiket annyira megérintett a történelem szele, hogy fészket raktak a romokban? %-)
Lipteek 2010.02.16 13:24:39
@Rosszindulatú Vászka: ad2-re: számból vetted ki a szót... :(
Lipteek 2010.02.16 13:27:18
@telekino: énis ettől tartottam xD
A hétvégén kirándulni voltunk a Tátrában. Igen, a múlt héten, amikor annyi sok hó leesett. Pontosabban nem is a hétvége volt, hanem egy csüt-péntek-szombat, szerda esti leutazással. Éppen ezért, mivel két nap szabinkba került a megmozdulás, eszünkbe se jutott lemondani a…..
Súlyos sérüléseket szenvedett egy magyar síelő diák Ausztriában - értesült a www.sítv.hu helyszínen tartózkodó magyaroktól. A 16 éves fiú a magyarok által kedvelt karintiai síterep, Klippitztörl egyik pályáján sérült meg. Mentőhelikopterrel szállították a klagenfurti…..
Szerencsés véget ért egy drámai mentési akció kedd kora délután a felső-bajorországi Brauneck síterületen, ahol műszaki hiba miatt hirtelen leállt egy drótkötélpálya. - áll az MTI tudósításában. A leállás nem sokkal 10 óra után történt Lenggries és Bad Tölz…..