Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hallo

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akik mostanában vettek szénkefés gépet, azok nagyjából el tudják képzelni, hogy az általam használt drónok milyen csúf véget értek. Jön a tavasz, egyébként is ki kell menni a szabadba és ott repkedni, nem pedig a szobában küzdelmet folytatni a bútorokkal. A nagy mini versenygép fellángolás következő…..
hallo 2017.04.03 11:43:08
@Jackal_: Az építés élménye az ami miatt érdekes, kevésbé a pénz (bár alkatrészenként átjön a VÁM-on, ami azért idő és pénz is). Valamint probléma=>megoldás=>siker függő vagyok, ezért szeretek mesterségesen szívást generálni magamnak. Azonban most van 2 futó projektem, mindkettő GPS hold, RTH funkciós (azokkal tudok repülni), ezért ezt jegelem egyenlőre. Ezúttal is kösz az Ogre cikkekért.

Az a gondom, hogy építettem egy 250-es FPV versenydrónt, a rekordom 3 repülésből nagyjából 20 m vele és nemsokára itt van újra Dubai megint. Most várom a tartalékalkatrészeket :) Építeni egyébként azért is praktikus, mert utána nem probléma a helyreállítás. :)

A QX95-től azt várom, hogy szintet tudok lépni és a 250-essel esetleg sikerül egyszer megtenni egy kört, majd leszállni. Mármint úgy leszállni, hogy egyben marad. Van egy Furibee F36 FPV átépítésem, azzal megy, de egy brushless 250-es akkora ugrás ahhoz képest, amit be kell lássam, hogy nem tudok meglépni átmenet nélkül.
Az Eachine elképesztő offenzívát indított az elmúlt 1 évben, hogy letarolja a drón piacot. Ügyesen pozícionálták a termékeiket, alulról építkeztek felfelé, nagyon sok esetben átbrandelt termékekkel, amikkel olcsón el lehet árasztani a különböző szegmenseket. A másik alkalmazott technika, a szabvány…..
Sok kicsi drón után, nekem is eljött az idő végre, hogy komolyabban vegyem a repülést és elgondolkozzak azon, hogy milyen FPV szemüveget is érdemes vennem. Valószínűleg rajtam kívül mások is így vannak ezzel, hogy nem szeretnének egyből 100-150 ezer forintos szemüveget venni,…..
hallo 2017.03.20 17:59:19
Egy kicsit még rááldozva 75 USD-ért elérhető egy nagyon jó cucc:

www.volumerate.com/product/jjrc-jjpro-f01-fpv-head-mounted-display-goggles-white-black-844445528

Sok tesztet végignéztem mielőtt kiválasztottam, nem akartam rá sokat költeni, de nem kizárólag az olcsóság, hanem az ár-érték arány volt a fő szempont. Van benne egy 2000 mAh Lipo akkumulátor, 64 csatornás, a felbontása 800x480. A fókusz nem állítható, de nem hiányzik, nekem tökéletes. DVR a szemüvegben számomra felesleges, annak a quadkopterben a helye.
Gearbesttől sikerült beszereznem egyet a Hubsan H502E kódjelű remek kis gépből. Izgatta a fantáziámat, hogy ilyen alacsony árazással vajon milyen lehet egy GPS alapú gép. Ha visszagondoltok, hogy tavaly ilyenkor hol tartott a drón technológia, akkor a GPS ÉS telemetria szavakat egymás mellett…..
Szakítás élőben! Viszont majdnemhogy korrekt módon, ilyen is van. Borfesztiválon se ismerkedjetek! (Egyébként Smittpál is járt a rendezvényen) Kedves Szakítósok!Címet nem adok, rátok bízom. A szakítás pár perce történt.A sztori röviden:2010 nyara. Ismerkedési felület-…..
Egy barátom meghívására megkóstoltunk 13 kékfrankost a pincéjéből, és arra jutottunk, hogy. Röviden: aki kékfrankosra szomjazik, vegyen Heimannt. Hosszabban: akit az árnyalatok gazdagsága kárpótol az enyhe érettségdeficitért, az soproniakat vegyen. Bulvárosan: a mezítlábasok…..
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } Nádasdy Ádám évekkel ezelőtt készült Modern Talking című cikksorozatában remekül rávilágít nyelvünk kínzó kérdéseire, és kiválóan meg is válaszolja őket. Ez azonban nem jelenti azt, hogy…..
Bár nem volt váratlan Orbán Viktor döntése az államfő-jelölt személyéről, a tény bejelentése óta mégis sokan keresik a magyarázatot. Különösen érdekes értelmezést ad az egyik színvonalas blog sajnos anonim szerzője, aki az amúgy következetesen tisztelettudónak nevezett…..
Irodalom is, női is, hazai is, s végre egy férfiszerzőtől közlünk! Tóth Krisztina, hazánk ismert költőnőinek egyike (azért vannak páran, Rakovszky Zsuzsa, Takács Zsuzsa, Balla Zsófia, Szabó T. Anna, Mesterházi Mónika, Karafiáth Orsolya, Rapai Ágnes, Kálnay Adél,…..
hallo 2009.12.06 04:08:54
Fú, azt sose gondoltam volna, hogy a XXI. század első évtizedének leggusztustalanabb futballjelensége pont Henry lesz. Hogy pont ő lesz Vacskamati után a második nagy, egyetemes, világméretű csaló. A csodás pasi, Arsenal-legenda, Barcelona-libling Thierry, a flegma gólörömével és…..