Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Phaszphej

539 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kínai, tablet, garancia. Nem túl bizalomgerjesztő hívószavak, a Homár levelesládájában heti rendszerességgel landolnak reménytelen sztorik. Ebben az a csavar, hogy nem boltban, hanem magánszemélytől vette olvasónk a cuccot. Kedves Homár ! Tanácsot szeretnék kérni , hogy ebben a helyzetben mit…..
Phaszphej 2017.03.09 16:53:09
@cmx85s:
logout.hu/cikk/chuwi_vi10/bevezeto.html
Mondanal par tabletet, ami 50 ezer (akkori ) forintert tudja ezt 10 colon ?
Phaszphej 2017.03.09 16:54:47
@Phaszphej:
Ha TLDR, akkor egy sort kiemelnek
"Android 4.4-es rendszer és egy Windows 8.1. Igen, normál asztali Windows."
A címben szereplő mondat valamilyen variánsát jó hangosan a tömegbe kiáltva szégyenítette meg egy buszsofőr az utasát. Elég megalázó szitunak tűnik, bár a dohányfüst szaga meg markánsan kellemetlen bír lenni zárt térben, pláne, ha mondjuk földbe gyepált levélírónk esetleg épp a felszállás előtt…..
Az Index hűtős fórumában megoszlanak a vélemények, hogy a Liebherr a hűtők Rolls-Royce-a vagy Audija, de az alapvetésnek számít, hogy minőségi háztartási gép. Ami persze azért meghibásodhat, de azt gondolná az ember, hogy prémium termékhez prémum vevőszolgálat dukál. Aha. Ki szeretne otthon…..
Phaszphej 2017.01.18 15:32:14
@Terézágyú: ha szerinted 30khoz kaviar kell,akkor nalad mar a csirke far-hat is unnepi menu.
A Homár posztjainak igen jelentős részét adják azok a történetek, ahol olvasóink élve a modern kor vívmányaival neten vásároltak, hogy aztán azt a macerát, amit megspóroltak a fotelből való vásárlással, többszörösen is behúzzák maguknak a kiszállítás kapcsán, mert vagy nem jön a futár vagy nem azt…..
Phaszphej 2017.01.18 15:22:06
@Skywatcher: a 14 nap alatt bekovetkezett ertekvesztes a te sarad. ha egy matracot kuldesz vissza 13 nap utan,amin keletkezett egy 20 centi atmeroju ondofolt,akkor az ertrkvesztes 90% koruli,szinte semmi zsetont nem fogsz latni.
Ez a méreg, nem a cián. Orbán nem megy el Trump beiktatására, mert nem hívták meg. Pedig ő állt ki először mellette Európában, sőt talán a világon is, Tusnádfürdőn, tavaly nyáron. Ő gratulált neki a leglelkesebben, és az ő adminisztrációja használná ki leginkább a Trump megválasztásával állítólag…..
Phaszphej 2017.01.17 19:58:39
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:
Gondolom, ezt meg Hruscsov dolgozoszobajaban fogalmaztak.
Szep forditas, muveszi erteke van.
Naiv ügyfél eldöntheti, hogy kicsit akar többet fizetni, vagy nagyon. Viszont hogyan alakul ki a határozatlan időre szóló, kedvezményes díjszabás? Interneten ugye már évek óta kizárólag hűségnyilatkozattal lehet előfizetni... Egyik közös kedvencünk, a UPC lepett meg egy…..
napszemüveg Dolce-Gabbana 2013. 2012.12.26 10:48:14
4152 - két réteg acetát között selyemmel Az új Dolce&Gabbana kollekció bemutatása a legtöbb keményvonalas napszemüveg-nördnél már-már a karácsony szinonimája. Nem is csoda. Amin az átlagember elborzad, és gondolkodás nélkül legiccsezi, a konkurencia, mármint a…..
Számos rémtörténetet hallani stopposokról, de rengeteg pozitív példa is kering. Gondolom nem vagyok magam azzal, hogy éveken át közlekedtem kezemet felemelve, egy kedves autósra várva a főutak padkáján. Máig gyakran felveszem azokat, akik fuvarra várnak – igaz, a hátizsákos…..
 Ron Carroll, Superfunk - Lucky star (Solomun remix)Hali.Buek meg hasonlok ...Kurvara nem olvassa senki az oldalt,gondolkoztam rajta,h nem tolom tovabb, de sztem az lesz, hogy sokkal kisebb aktivitassal, amikor kedvem tartja, iden is dobalok zeneket.Az ev elso notaja egy nagy haz klasszikus…..
Phaszphej 2012.09.05 18:40:40
@délimél:
sztem keversz valakivel.
van egy ficko,aki phaszFej neven trollkodik az indexes blogokon.
az nem en vok.
Látványos közönségsikerrel zárult a Vodafone Belvárosi Nagydíj, ahol Jenson Button mellett a Hungaroring legjobb versenyzői is bemutatták tudásukat az 1,6 kilométeres, ideiglenes belvárosi pályán. A helyszínen közel százezren, a Magyar Televízió élő adásában 1,325 millió…..
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
Előre borítékolható volt, hogy a felháborodni imádó amerikai közvélemény nem fogja pillanatok alatt elfelejteni M.I.A. vasárnap este bemutatott középső ujját, olyannyira nem, hogy másfél nap elteltével sem csitul, inkább fokozódik az ezt övező botrány. Most éppen ott tart az…..
Hajcsatok Mi a neved? Világbéke! 2011.12.26 00:32:00
Nem mindennapi névvel lépett pályára az NBA-alapszakasz szombati nyitómeccsén egy amerikai kosaras.Ron Artest 1999 óta játszik a világ legjobb kosárlabda-bajnokságában. 2002-ig a Chicago Bullst erősítette, majd az Indiana Pacerst, ahol a 2004-ben az év védőjátékosa lett és…..
A múltkori, kissé provokatív stílusú posztban sokaktól megkaptam, hogy mit osztom én az észt, hogy kell minimálbérből megélni. Próbáljam csak ki egy hónapig, hogy milyen az. Ilyen típusú felszólítások sokszor elhangoznak egyébként politikusok irányába is. Szóval kapva az…..
Nehéz lehet Frei Tamásnak lenni, komolyan, ha én lennék a híres műsorvezető-regényíró, és Miamiban is azzal kellene szembesülnöm, hogy bizonyos gazdasági körök fenyegetnek, bebújnék a sarokban álló, színarany vécécsésze mögé (ami, jól látják, csak úgy ott áll a…..
EDM Origa-Inner Universe 2011.12.05 18:51:37
 Origa - Inner UniverseNem vok egy nagy anime szakerto,de a Ghost in the Shell - Stand Alone Complex nagyon bejovos es a focimdal is telitalalat. ..
 Cafe Americaine - L'amour (Loungematic Mix)  ..
EDM Massive Attack - Protection 2011.12.01 23:24:13
Massive Attack - ProtectionTracey Thorn a 10 legjobb noi enekes egyike. ..
 Mike Vandenberg - Spooky (Lemon 8 Inner Sanctuary Mix)  ..
Gingy & Bordello - Body Acid (KiNK's On Acid Remix)  ..