Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boldog Kukta-TNÁ

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha mennél szívesen Lyonba, ráadásul nem is egyedül, akkor most abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy az AirFrance-nak és a 19-én induló új közvetlen járatának köszönhetően tudok is segíteni abban, hogy eljuss az egyik kedvenc gasztrovárosomba! A nyeremény: 2 darab…..
Ahogy a legjobb tavaszi gasztroprogramoknál már jeleztem, lehet jegyet nyerni nálam egy egészen különleges főzőbemutatóra és kóstolóra, ami ráadásul még egy dedikált szakácskönyvet is tartalmaz, természetesen az előadóét. Akivel nem lehet ám minden héten találkozni…..
Gréti & Gergi Hirtelen jött... 2012.03.22 19:15:00
... lehetőség. Én meg éltem vele :) Hétfőn délután kérdezte meg tőlem Amina barátnőm, hogy volna-e kedvem vele menni egy főzőiskolába ahol Pesti István, a Bábel étterem főszakácsa mutatja be mit is tud. Z nagyon rendes volt, elintézte, hogy szabin legyen, így Ő volt kedden…..
Tisztatészta Feketén fehéren 2012.01.24 17:40:00
Amikor a blogot útjára indítottam, elhatároztam, hogy minden tésztához fog tartozni egy emlék, egy történet, egy csipet belőlem. Hihetetlen, de tényleg minden tésztához köt valami érzelem... van az úgy, hogy egy adott tészta-formához/ételhez egy konkrét, (egymással szorosan…..
Tisztatészta Terápia 2012.02.10 10:00:00
A tésztakészítés legfontosabb részművelete a gyúrás, hiszen a hozzávalók összedolgozásával megteremtem a tésztát. Ez a művelet (is) testi-, lelki- és szellemi erőt igényel és az energia, melyet használok azonnal kioltja a negatív töltetet a testemből. Ezek után bátran…..