Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hege35

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár nem értek a filozófiához, továbbra is szeretem az olyan játékokat, amik amellett, hogy pár percet kellemesen eltöltök velük, közben-utána elgondolkodtatnak. Ilyen az Every day the same dream is. Főhőse, Mr. Átlagember reggel felkel, felöltözik, elautózik a munkahelyére, és…..
hege35 2010.07.16 19:05:48
@Yooha: Az egyik:Ki kell szállni a kocsiból,gyalogolni,lesz egy tehén,meg kell simogatni.A másik:a fáról lehulló sárga falevelet kell elkapni.
A mai egyik posztban egy, a MÁV-Start tájékoztatásával kapcsolatos dicséret van. Nemsokára lesz másik poszt is.Ma délután (június 8), háromnegyed hétkor (!!) küldtem egy levelet a informacio@mav-start.hu ra, hogy ugyanbiza mondják meg nekem, holnap(!!!) milyen vonatok lesznek…..
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
hege35 2010.04.01 06:00:18
Egy rövid sztori az igazán pofátlan magyar vásárlóról, aki ahelyett, hogy örülne egy doboz ingyenciginek, visszamegy 16 centért. Németországban rend van és fegyelem: Köln, REWE szupermarket: bulihoz vettem egy-két apróságot, többek közt egy üveg legolcsóbb narancsüdítőt…..
Inkább azon vagyok meglepődve, hogy ahhoz képest alig találkozom a járványt meglovagoló cseles termékekkel. Az Antiviro tejital viszont a műfaj mesteri terméke, hiszen nem állítja, hogy bármilyen influenzaellenes hatása lenne, a célzás ugyanakkor félreérthetetlen. A ma előkerült…..
Szolgálati közlemény következik: kiveszem év közben összegyűlt szabadnapjaimat, és most én fogok munkát kerülni (jó messzire elkerülöm, Thaiföldre megyek majdnem négy hétre). A KMK távollétemben is zavartalanul üzemel, egyrészt azért, mert előre betáraztunk jó néhány…..
A Homár mindig is rajongott az ufószektákért - a raeliánusok pl milyen viccesek voltak az "első" emberklónozással anno -, úgyhogy igen megörült a Fény Angyalainak, akik égi barátaik figyelmeztetését hozzák. Legolas, Ufójézus és egy ismeretlen ügyfélszolgálatos a…..
Az alanti sztori az irrealitása miatt annyira megejtő. Dixie Flatline ugyanis egy kocsmatöltelékek és egy kidobóember között, egy hullarészeg vendég szinte élettelen teste fölött elhangzott beszélgetést idéz fel. Kedvenc részem az, amikor olvasónk a saját szavait idézi. Én…..
Annát kis híján megríkatta a Volán híresen tapló sofőrje, aki rendszeresen goromba az utasokkal, kiabál és úgy vezet, mintha nem is embereket szállítana. A diákbérlettel utazó lány a megaláztatása után át is tért a vonatra, bár a Volántól várt volna valami választ a…..
Gábor hazafelé tartott, amikor két rosszarcú bunkó felszállt a vonatra. Persze jegy nélkül utaztak, és mivel egésznap buliztak nem is akartak venni jegyet. Inkább inzultálták a kalauzt és az utasokat. Az ilyen emberek a társadalom szemete. Élősködők, akiktől kifordul a gyomrom.…..
Ha azt hittük, biztonsági őrből és ügyfélszolgálatosból már nincs lejjebb, nagyon tévedtünk. Balázst a győri Vidanetnél röhögték ki és alázták meg, mert méltányosságból gyorsabb ügyintézést kért, amit telefonon előzőleg korrektül meg is ígértek neki. És amikor a…..
Mikor még hetente jártam én is Budapestre Mezőberényből hasonló dolgokat éltem át. Igaz az kb 2-3 éve lehetett. Azt gondolná az ember, hogy azóta ha kicsit is, de változott valami. De semmi. Ha vasánap kiesik egy-két kocsi, az komoly gondokat okoz. Azt nem hiszem el, hogy nincs még x…..
TIPP: Izgalmas SEO-kísérletet végzünk a hűtőgépszerelő szóval. Ha érdekelnek a részletek, nézz el az oldalra és látogass el a hutogepszerelo.info oldalra gyakran! Bence felhívását olvashatjátok alant. Jellemző hazánk ifjaira, hogy egyszerűen nem tudják megbecsülni azt ami…..
Magyarországon korán felnőttszámba veszik az embert, olyan szempontból főleg, hogy már egy gyerekkel is éppen olyan parasztok a boltban, mint egy kifejlett Naiv Ügyféllel. A Homárnak persze kevesebb gyerek írja meg az élményeit, mint szavazókorú, ezért külön üdvözöljük a 14…..