Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sazjo

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
  Lássuk be, elég vacakul állunk várak terén. Nem akarok a vérzivataros dumával jönni, de hát tényleg az a helyzet, hogy amelyeket nem robbantottak fel az osztrákok, azokat szépen elcsatolták tőlünk száz éve. Akadni akad azért egy-kettő, de azoknál meg gyakran a…..
Van ez a Gyurcsók József nevű kuruzsló nyomorult, aki a szemét meregette a tévében egy jó ideig, és kisnyugdíjasoktól szedte el a telefonhívás háromszázpluszáfás díját, teccik már érezni, ahogy jobb lett a dereka? Nem? Akkor koncentráljunk jobban, Mari néni, nekem már…..
Feljegyzem ide a tegnapi RTL híradóból a pálinkafőzésről szóló tudósítást, mert Monty Python-ba illő anyag volt. Az interjúalanyok elmondták, hogy már hosszú ideje tanulják könyvekből a pálinkafőzést, és kifejezték örömüket, hogy végre a gyakorlatban is kipróbálhatják…..
Gondoltuk, a szeptember már csak egy ilyen csendes, békés, kiegyensúlyozott hónap lesz.Házi szerzőink mintha csak összebeszéltek volna, egyforma lelkesedéssel kímélték magukat és nem érkezett levél az olvasóktól sem.Egészen a mai napig. Regi megrökönyödését és mélységes…..
Elképesztő a pezsgés a Google háza táján: alig jelentették be a Realtime elindulását, máris megérkezett az Instant, átszabták és élő közvetítéssel doppingolták fel a Youtube-ot. A kaliforniai Zeitgeist konferencián pedig maga Eric Schmidt árult el több részletet is…..
sazjo 2010.09.16 04:00:01
@Case: hülye vagy :d
Kinetográf Mit üzen az Avatar? 2010.03.02 15:13:00
Olvasom, hogy Cameron filmje itthon megugrotta az egy milkás nézőszámot - ez bizony nem semmi, hisz rendezőnk minden tizedik honpolgárunkat rá tudta arra venni, hogy ne a 'Köztet nézze otthon, hanem csengesse ki az emelt jegyárat valamelyik plázában. A tömegek persze nyilvánvalóan a…..
From: Steel Gym Date: 2010/02/16 Subject: Steel Klubtagság To: Hegedűs Dezső Tisztelt Hegedűs Dezső! 2010. feb. 15.-én írt Panaszkönyv-i bejegyzést a kollegina nem tudja elolvasni ,és én sem ,sajnos. E-mail-ben kért válazst ,én is kérem ,hogy E-mail-ben is irja le a panaszt…..