Regisztráció Blogot indítok
Adatok
irontom

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Büszke gyerek ez a spanyol. Mikor, ha nem most mutatja meg, hogy mire is lenne képes, ha nem aludna végig, akár teljes negyedeket, ami Kobe mellett persze nem nehéz, hiszen továbbra is csak egy labda van a pályán, de a ma összekapkodott 22 lepattanó tényleg dicséretes. A szuper héten,…..
Na, ilyen egy igazi mormon bosszú. Kegyetlen és sokkoló. Az Orlando és JWill, meg rosszkor volt rossz helyen, aminek Deron Williams tulajdonosa örül valószínűleg most a legjobban. Mindent elmond erről az estéről, hogy a szezon átlagához képest háromszor többet állhatott a…..
Nekem, mint az írtam is, bizony komoly terveim vannak ezen a héten. Erre jön a sérülésektől, meg a liga leggyengébb edzőjétől sújtott, csupán a harmadik körben draftolt Monta Ellis és az első negyedben rögtön berámol 18-at az ellennek, hogy a végéig meg se álljon 51 egységig.…..
A nyitó heti Kobe eredményt, bizony nem gondoltam volna, caminoival ellentétben, hogy már a következő fordulóban támadni fogják. Pedig megtörtént és bár a csúcs nem dőlt meg, de AK dobógépének sikerült azt beállítania. Ezzel az előzetesen is a legjobbnak vélt párharcot is…..