Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GrandeChino20

1 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Képzeld apa, a múltkor egy újságban láttam ezt az autót! Tudod, mi volt a neve? Lujza, a szeszélyes digó csaj!" Bevallom őszintén, egy kicsit meglepett ez a mondat, amit a Totalcar parkoló parádéján hallottam, még júniusban, amikor legutóbb kilátogattam oda a már említett szeszélyes…..
A történet nem is tudom pontosan mikor kezdődött. Az emberbe annyira beleivódnak dolgok, annyira természetessé tudnak válni, hogy nem lehet meghatározni a kezdetüket. Nos, a kis ötkilós iránti rajongás is ilyen.Amikor bemutatták az újat, sokáig gondolkodtam, hogyan adjam el saját…..
GrandeChino20 2022.06.20 17:43:52
A BKV-t különösebben nem zavarja, hogy az első tíz Modulo M168d-ből, már hármat le kellett állítani súlyos váztöréses hiba miatt, ugyanis újabb 11 ilyen járművet szerez be a társaság hamarosan...
Luxusautókról, nagy márkákról könnyű ódákat zengeni. Ferrari féle zenei műsortól mindenki elájul. Legyünk egy kicsit őszinték magunkhoz térjünk vissza a földre, vizsgáljuk meg közelebbről mit és mennyiért tehettünk meg, ha örömautózást szerettünk volna anno. Vidáman forgó motor, könnyű karosszéria,…..
A Pepsi újabban a menő retróban utazik, amit bárki láthat, ha épp nem a szokásos dizájnú kisüveges kólát veszi ki a kisbolt hűtőjéből, hanem a '80-as évekbeli logósat, Michael Jacksonnal! Mi, magyarok ráadásul kétszeresen is meglovagoljuk most a régenmindenjobbvolt-lázat. Tavasszal ugye itt a…..
Nem én vagyok a legnagyobb Guns N’ Roses rajongó, de egy Guns koncert olyan esemény amit látni kell. '92-ben is az volt és most is. '92-ben ott voltam a Népstadionban és most 25 évvel később megint úgy éreztem, hogy ezt most látni kell! Az Axl-féle haknizenekar fellépését szívfájdalom nélkül…..
GrandeChino20 2017.07.11 15:48:20
@_-_-_: Ezer szerencse, hogy nem kötelező senkivel egyetérteni. :)
Én ott voltam, jó volt, egy élmény volt.
Egy ideje már ismét autóval járok munkába. Úgy döntöttem két évvel ezelőtt, hogy megöregedtem, és már ritkán járok kerékpárral. Pedig hajdanán még az emlékezetes pintérsanyai hófúvás napján sem ültem át más autójába, hanem hazatekertem, és fagyott, könnypárás tekintetekkel gondolok az ónos esőben…..
A Guardian egyenesen a maximálisra értékelte a lisszaboni koncertet, ahol először énekelt Axl Rose az AC/DC-ben, és a videók alapján valóban semmi gond nincs ezzel. Rose úgy énekel nagyon AC/DC-sen, hogy azért a saját hangja is megmaradt, de zeneileg egyáltalán nem zavaró, hogy nem Brian Johnson a…..
Ma reggel láttam egy fess Kia Opirust, és ez jutott róla eszembe: Miután kimerengtem magam, találtam az asztalomon egy Bosch-féle powerbanket (van erre rendes magyar szó?), amit még Boxbergben sóztak rám, és arra gondoltam, jóféle hiéna-tradíciónkat követve legyen azé, aki a…..
Csak azért, mert egy újszülöttnek minden vicc új, valamint azért, mert végre itt a vizet árasztó tavasz, mutatunk egy videót, amit három éve töltöttek fel a Youtube-ra, de még annál is régebben, 1986-ban rögzítettek. A szűk kétperces felvételen a Queen két tagját, Freddie…..
Miután hónapokig ment a találgatás, hogy mi lesz a Guns N' Rosesszal a Rock And Roll Hall Of Fame-be való beiktatásuk kapcsán (összeállnak, nem állnak stb.) néhány napja írtunk róla, hogy Axl Rose hivatalosan is bejelentette, szarik az egész rockhírességek csarnokára, pláne…..
GrandeChino20 2012.04.16 20:14:08
@KvPt:
Nem volt indulatos, de a francia etikettet se ahhoz igazították :)
Azt kellett volna Axlnek megértenie, hogy nem a mostani bandáját illeti az elismerés amiatt, amit 21-25 évvel ezelőtt kiadtak. Mert ahhoz Axl-en és Dizzyn kívül senkinek semmi köze nincs a mostani bandából. Mert ugye a fő érve az volt a levelében, hogy a mostani Gunsból nem hívtak meg senkit. Én hiába nézem az AFD szerzői listáját, nem látom rajta se DJ Ashbát, se Richard Fortust, se Bumblefootot... Axl vajon igen??
GrandeChino20 2012.04.17 08:45:53
@Void Bunkoid:

"Én tényleg utálom a Poison-t. Ez a banda megtestesíti mindazt, amit nem szeretek. Ha valaki odajönne hozzánk, és azt mondaná, hogy 'Ti is úgy néztek ki, mint a csicsás Poison', akkor én biztos sittre kerülök, mert tökre szétverem annak a pofáját."
Axl Rose, 1987

"Tényleg utáljuk a Poisont - ez a banda megtestesítője mindannak, amit egy bandában utálni lehet! Olyan fickók, akik a Circus magazinból tanulták a rockot, érted? Láttak pár képet, és azt mondták: 'Hű de frankó, bukni fognak ránk a csajok!' Aztán elmentek bevásárolni, vettek egy csomó ruhát, meg mindenféle szart, meg néhány hangszert is. Fogták a gitárjukat, megtanultak három akkordot, aztán kiálltak a színpadra."
Slash, Smash Hits, 1988. :) :)

Amúgy az elején még tényleg hajmetál volt, ez a Welcome to the Jungle videoklipjén látszódik, de utána gyorsan kinőttek belőle.
Szerencsére :)
Belsőség A Mladoniczky 2011.05.22 09:26:10
Ez a sztori mindenkinek kötelező. Akinek volt autója a rendszerváltás előtt, annak emlékezni, akinek nem volt autója, vagy talán nem is élt, annak tudni. Mai cikkünk blogposztja...
Egy Polskival szép az élet. Még akkor is, ha nincs két kerek lámpa az elején, vagy négy henger az orrában. Sőt, még akkor is, ha egyetlen henger sincs az orrában. Sokadalom Bevallom, a Polski Fiat 126 mindig is autóbuziságom periférikus látómezejének legszélére szorult. Persze…..
GrandeChino20 2010.08.01 12:55:30
@biohazard:
Már bocsi, de azt azért vegyük figyelembe, hogy ezen az 50-100 fanatikuson kívül, akik tényleg szeretik a kispolákjukat, és hétköznapra esetleg van más autójuk, a magyar emberek legtöbbsége azért vesz Polskit, mert nincs másra pénze. Lehet, hogy venne nagyobbat, erősebbet, de miből? 20 ezerért már lehet polskit kapni, gyorsabb, esőbiztosabb, mint gyalog, vagy biciklin.

Azt pedig, hogy nem felel meg semmi MAI biztonsági és egyéb előírásnak, azt tudjuk be annak, hogy mégiscsak egy 1957ben tervezett autón alapszik.
GrandeChino20 2010.08.01 13:15:50
@GYUSZI BACSl:
Tavaly volt a klubból 9 autó, akik a lengyel tengerpartig is elmentek, az messzebb van, mint Berlin :)

www.youtube.com/watch?v=4szhDtTuOKY
Megvolt a tavaszi találkozó, nagyon király volt a hangulat, jó volt a társaság, fasza volt a szállás. Péntek reggelre megbeszéltük Csabával (OGY), hogy találkozunk 9-kor a Flóriánon és megyünk együtt. 9-kor mondta Csaba, hogy még Csabát és Tibit (az elnök úrék) meg kell…..
GrandeChino20 2010.05.15 10:31:28
@Pety@: Köszi, hálám üldözni fog :)