Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fater.lajos

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
slapajblog Képet lopni nem bűn? 2014.10.06 13:56:00
Lopják a fotóimat. Nem az első eset, amikor az általam készített nyers fotómmal találkozom a világhálón. Jó, néha ügyesen körbevágja a felhasználó. Ettől még az általam készített képet használja fel. Engedélyt nem kért, a forrást nem jelölte meg. Akár büszke is…..
Biciklivel érkezett a Borsod Online egyik olvasója Miskolcon a Szentpéteri kapui köztemetőbe, a kapuban 270 forintot kellett fizetnie kerékpárja után. Kiderült, hogy a temető szabályzata nem tesz különbséget a járművek között, a behajtás 270 forintba kerül függetlenül attól,…..
fater.lajos 2011.06.03 20:35:41
@Dzsala elnök:

A lényeg az, hogy a te életedet nehezítőnek, te nehezítsd meg a létét. H a temetőbe való behajtáskor minden biciklis sorba áll a számláért, akkor a kapunál hosszú sorok fognak állni egy Miskolc méretű városban. Erre a Temetőnek valahogy reagálnia kell.
Ezért kedves barátom, a számládat megkapás után a hulladékgyűjtőbe teheted. Nem a számla elszámolása, hanem a kiadása a cél. Ezt hívják polgári vagy civil ellenállásnak. Törvényes úton kikényszeríted a változtatást.
fater.lajos 2011.06.03 20:39:33
@zum trucc:
Légy szíves nézz utána, hogy Európában melyik országban hányan kerékpároznak rendszeresen. Meg fogsz lepődni. Hazánk az élbolyban van.
Lenin és Sztálin Gorkiban 1922-benEgy témával, a kommunista szombatok témájával már foglalkoztunk blogunk keretében azokból a 'lenini eszmékből', amelyek az 1920-as évek nagy keleti átalakulásának történetébe illeszkednek, s amelyek itt vannak velünk, kisérnek minket (kisérték…..
Nikola Tesla földi pályafutásának első 25 évéről szóló múlt heti posztunk örvendetes olvasottságától fellelkesülve (24 óra alatt 11 ezer egyéni látogató 23 ezer oldalletöltést produkált, amivel a blog eddigi históriájában a második helyre kapaszkodott) nekilátunk tehát…..