Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LorenzoLamas

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerinted ki a legjobb ZSlény-szöny-kreatúra? Most szavazhatsz! Büszkén prezentálom a jelölteket: 1. Chucky Már Cartman is megmondta, hogy gond van a vörhenyesekkel. Főleg, ha egy elmebeteg bérgyilkos lelkével rendelkeznek. Ez az aranyos vörös hajú redneck farmeres baba…..
LorenzoLamas 2010.01.13 12:39:10
@Uriás:

Godzilla nevetségesen szar?????Anno valamelyik német csatornán adtak hétvégenként egy-egy részt, és tátott szájjal néztem...
Abszolút ő a legmenőbb szörny!!!!!!!!!
Mondjuk belinkeltem az egyik exszobatársamnak az oldalt, ő tuti, hogy Chuckyra fog szavazni.Képzeljetek el egy 185 magas kigyúrt rendőrt, ahogy állig húzza magán a takarót, ha meghallja a Chucky-szót...
Továbbá a kommentekben nem nagyon dícséritek a Gyilkos koboldot, de boztos csak azért, mert nem láttátok azt a részt, mikor egy faszi FARKÁBÓL PATTAN ELŐ!!!!!!!!!!
Szóval kemény a mezőny, szó se róla...
Nu, ahogy sixx a hogyvolton megjósolta anno, Benkő csak becsempézte a lantot az egyik arrajárónak. Nevezetesen Andreának. Biztos ő is hallotta Pozsi cimborám legendás felismerését, miszerint a cigánylány pinája 5 fokkal melegebb. Szintén ő mondta, hogy az igazi férfi az első…..
Ez az exkluzív Sztojka Iván interjú már nagyon kellett, eddig még sehol sem tudtak mosakodni a Marian Cozma meggyilkolásának ügyében letartóztatottak. Az RTL megadta a lehetőséget Sztojka Ivánnak, ő pedig élt vele. Vastagon.   "én nem kábítószerezem már…..
LorenzoLamas 2009.11.22 19:11:18
@kékhagyma:

Ha még nem lett volna: Bárándy Péter (az ex-igazságügy miniszter) a védőügyvédje.

Szerintem az is patkány, aki egy ilyen rohadékot véd.Ha kirendelt, azt még megértem, de elfogadni azt sem tudom.
Napról-napra egyre kínosabb ... Már 14 ember van előzetesben a sajóbábonyi "tömegverekedés" miatt. Az arány 14 - 0. A tények makacs dolgok, némi zavar is támadt az Erőben, hogy ezt mégis hogy magyarázzák ki ... A TASZ és hasonló társai csak annyit tudtak…..
Újbuda (!), 11. kerület, Etele út, fényes nappal:   "Az ismeretlen elkövetők kora délután a XI. kerületben, az Etele úton járókelők szeme láttára megtámadtak és brutális módon bántalmaztak egy férfit, hogy elvegyék tőle a táskáját. A sértettet hátulról…..
LorenzoLamas 2009.11.19 19:49:53
@Tündér_Lala:
Én gyakorlott vagyok, de szomorúan beismerem, hogy félelmetes harci tapasztalatom bizony néha cserbenhagyott :(

Rájöttem, hogy ami ma Magyarországon van, az tulajdonképpen egy evolúciós folyamat, melynek célja, hogy létrejöjjön a tökéletes ember.

1.A tökéletes ember kiváló harcos, hogy meg tudja magát védeni.
2.A tökéletes ember sosem beteg, mert az orvosi ellátásban nem bízhat.
3.A tökéletes ember nem öregszik, hiszen esélye a nyugdíjra finoman szólva is kétséges.
4.A tökéletes ember mindent megcsinál magának, mert senkiben nem bízhat.
5.A tökéletes ember lelki egyensúlya megingathatatlan, hogy az élet igazságtalanságai ne vigyék a sírba.

Kihagytam valamit?
LorenzoLamas 2009.11.20 09:29:31
@basel:

"Nem olyan könnyű ám egy ilyen szituációban segíteni."

Igazad van, van amikor az lefagy, és nem tud mást csinálni, csak pislog, mint pocok a lisztben.De ha félelemből nem segít az ember, akkor a futás csak aznap menti meg.Az elkövető szabadlábon, mi a garancia arra, hogy holnap, egy hét vagy egy hónap múlva nem a te megverésedet nézik végig mások.
Rohadt egy dolog igazságtalanságot látni, és megvonni a vállad, hogy "nem rám tartozik"...

Pont azért történnek meg ezek a dolgok, mert megtörténhetnek következmények nélkül, és úgy gondolom, hiába várjuk mástól a megoldást, ha mi nem teszünk semmit.
Kedvenc Kolorunkat mostanság mindenféle eltűnt milliókról faggatják, őt pedig lefoglalja a hülyébbnél-hülyébb magyarázatok kitalálása, így nem ér rá nyilatkozni. Sebaj, az OCÖ nélküle sem pihenhet, Kozák János helyettesíti a vezért a médiában (is). Meglépte azt, ami már…..
Összeült a Nemzetbiztonsági Bizottság rendkívüli ülése a sajóbábonyi események miatt. Mindent alaposan átgondoltak, átbeszéltek, a problémákat a gyökeréig tárták fel: - Sajóbábonyban az elmúlt egy évben (365 nap!)  összesen 42 bűncselekmény történt. - Ebből csak…..
LorenzoLamas 2009.11.18 11:11:42
@Pierre (Bezuhov):

Csak egy kérdés ezzel kapcsolatban:

Akkor szerinted nincs különbség aközött, ha valaki pénzért/cigiért/azértmertegyrohadtállat megöl valakit, és aközött, hogy valaki önvédelemből, az összes békés lehetőséget kimerítve megöli a támadóját?

Félre ne érts, valóban vannak itt "érdekesen fogalmazók", de hidd el, aki itt azt írja, hogy ezt tenné, biztos vagyok benne, hogy az utolsó rablógyilkost sem álló f*szal mészárolnák le, valószínűleg életük végéig kínozná őket a lelkiismeret.
Míg ez fordított esetben nem hiszem, hogy bekövetkezne egy olyan kultúrában, ahol erény a bűnözés.

Rengeteget gondolkoztam ezen a témán.Féltem a családom, a szüleim, a nagyszüleim, mert ők magukat nem fogják tudni megvédeni, más meg nem fogja őket.Ha egyszer a bőrödön éreznéd a fenyegetettséget, biztos vagyok benne, hogy megváltozna a véleményed.
Szomorú kimondani, de nincs értelme tárgyalni olyanokkal, aki csak az erőből értenek.
És ez nem a cigányságra vonatkozik, hanem az ÖSSZES emberre bőrszíntől függetlenül.

Ha a postban említettek igazak, akkor szerinted normális az, ami ott és azóta történt?
LorenzoLamas 2009.11.18 12:24:39
@Pierre (Bezuhov):

Ha én cigány lennék, miért alkalmazkodnék, ha így nekem jó?
Ezt a problémát demokratikusan csak legitim erőszakkal lehet megoldani, és mivel ez hiányzik, mi marad?

Van esetleg valami építő jellegű ötleted?Feltételezem te is azt akarod, hogy a bűnöző/közveszélyes/gyilkos/rabló stb emberek bőrszíntől függetlenül ne veszélyeztethessék a társadalmat/téged/szeretteid.
Az Up in the Air több bennfentes kollégám szerint az év legkitűnőbb filmje, és Clooney, ha jó, akkor nagyon jó. Az előzetes alapján nagyon kíváncsi lettem erre a mozira, annak ellenére, hogy a leírhatatlanul szörnyűséges Juno rendezője csinálta. A Clash of the Titans meg olyannak…..
21:50-kor a TV2-n Rambo 2, amelyet a Zskategória élőben közvetít. Nosztalgia, vér és vietnámi papucs minden mennyiségben. Ne feledjétek 21:50-kor kezdünk!Valami miatt a Blog.hu betegeskedett és csak most lett éles , de ez nem változtatt a tényen: mindjárt indulunk!Ez az Activia…..