Regisztráció Blogot indítok
Adatok
demene

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A hobbibeton, mint kreatív alapanyag, nem új keletű, néhány éve robbant be a szaküzletek polcaira. Meglehetősen egyszerű vele dolgozni (tulajdonképpen csak vízzel kell elkeverni, a sablon kiválasztására és előkészítésére kell csak némi időt szánni), nekem pedig kifejezetten tetszik az az egyszerű,…..
Szeretnél a szépen berendezett, hangulatos erkélyeden pihengetni? Lehet, hogy kinyújtózni csak szűkösen fogsz tudni, de ne mondj le ezen álmodról, csak azért mert neked egy pici erkély jutott! Inkább tarts velem és engedd magad elvarázsolni! Inspirálódás után pedig valósíts meg a saját, mini…..
demene 2019.07.13 16:31:16
@V B T: Pont így látom én is . Nagy teraszom van, délnyugati egyik része, de ha nem vagyok otthon, még a rolós napellenzőt se lehet nyitva hagyni , sem napvitorlát, semmit. Még nagy cserepes növényeket is rögzíteni kell, ha olyan a széljárás. Ezek a képek csak fotózásra készülnek .
Bizonyára mindenki tudja, hogy egy harsány, kirívó színekkel kifestett lakás nehezebben talál gazdára, különösen, ha esetleg családi házról van szó, aminek még a külső homlokzata is hasonló árnyalatot kapott. A lakáseladás egyik titka tehát mindenképp a semleges színekben rejlik, egy amerikai…..
demene 2017.08.25 08:44:16
@bekestobbsegg:
Egyetértek . Rögtön példa rá a "Duna House" fotó, nagyon kilóg a sorból
Ahogy az õsz elkezdõdik, nekem azonnal sárgaborsót kell ennem. Azután egészen tavaszig bármikor enném. Néha még nyáron is megkívánom. Most, hogy beszéltünk róla, azonnal meg akartam fõzni, de valahogy a currys vöröslencselevessel nem passzolt...
Szálka Rácponty 2009.05.13 11:30:00
Van egy halétel, amit duzzogva eszek, ha elémkerül. Na jó, ízlik is, mégsem készítettem még soha. Valahogy olyan kínnal-kiagyalt ételnek tűnik, biztosan vendéglősök találták ki, és romantikus szakmai okból egy kisebbséghez kötötték. Persze, nem ismerem a rácok szokásait,…..
Úgy mentem vásárolni, hogy nem volt pontos elképzelésem, hogy mit is akarok főzni, a káposzta volt csak a biztos pont. Aztán úgy döntöttem, hogy a 4 szelet tarja,amit megláttam a pultban, arra vár, hogy megsüssem. A hirtelensülttel csak az a gond, hogy mindig aggódom, hogy netán…..