Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vutyi

35 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedveseink!   Megkésve bár, de köszönjük annak a sok sok embernek embernek a részvételt, aki az Y2K partin a Trafóban megtisztelt jelenlétével.   Ennyire jó volt a koncert:       és még ennyire:       A dolgok jelen állása szerint…..
Kedveseink! Elérkezett a pillanat, hogy kiálljunk, és megmutassuk. De hogy ne csak egy koncertet kapjatok (mégha ez egy Radiohead megidézés is), ezért egy lélegzetelállító, fantasztikus programmal keveredünk, azaz (ajánló következik):Ugye, milyen kúlok voltunk tíz éve? Trendi…..
Ilyen az, amikor éppen feldolgoz a feldolgozott......     ..
Meeting People Is Easy Száz 2010.11.23 18:56:00
Kedveseink!   Volt anno talán egy ígéret a 100. facebookon is rajongónknak.   Naszóval, ha századikként csatlakozol a Smells Like Street Spirit együttes rajongóinak táborához, akkor bizony ingyenes belépőre leszel jogosult (be)következő koncertünkre. Kaphatsz továbbá…..
Az a pletyka járja Budapesten, hogy még az idén fellépünk.   Nos. Lehet fényezni a makkot a cipőn, élt vasalni a kockásingbe, rojtozni a répafarmert (ezt itt egyébként konkrétan egy célzás), mert valóban el szeretnénk dicsekedni azzal, amit megtanultunk az elmúlt 14 hónap…..
Sokan mondják, hogy van a zenész, meg a zenész legjobb barátja a dobos. Nem akarok most Dave Grohl és Josh Homme féle példákkal jönni, mert ez egy, a Radioheadnek tisztelgő blog, ezért amikor legközelebb valaki a fent idézett viccességgel próbálkozik nálatok, füles be, walkmanen…..
Kedveseink!   Adunk még magunkból egy számot, hallgassátok, fogyasszátok, aztán dobjátok be az eredetit a kazettásmagnóba, mert az azért biztosan jobb.     ..
a mosoly mindenki arcán....     ..
  Kedveseink!   Mivel minden rajongónk nagyon türelmetlen már, és mi még nem állunk készen a koncertre - de nagy szerveződések vannak folyamatban, csak ez titok - ezért megmutatjuk most nektek, hogyan is néznek ki a dolgos hétköznapjaink. Amíg ti alszotok, addig mi…..
Tölts le és el egy kis időt ezzel az ínyencséggel. Egy baró ötlet és egy 100 %-os megvalósítás találkozása.  Gellért és Vitya ott volt, aki kiszúrja őket a videón, az bizony ingyenjegyet kap a -közelgő - koncertünkre.    radiohead-prague.nataly.fr/…..
Meeting People Is Easy Ébredés 2010.08.22 17:41:00
Nyári álmunk lassan véget ér, és lassan lekoptatjuk a rozsdát a hangszerekhez használt testrészeinkről.   Igéret szép szó....., szóval gőzerővel összeállunk nemsokára, és az a bizonyos koncert már reméljük nem várat sokáig magára. A zenekar egy hónap múlva 1 éves…..
Kedveseink!   Igéretünkkel ellentétben mégis bővül a számok listája, fogjátok szerintünk mindkettőt szeretni. Egyelőre dob nélkül, de elkészült a Fake Plastic Trees:      és van itt még egy National Anthem is, egyelőre improvizatív befejezéssel (ami…..
... pedig lehet, hogy ez volt előbb?   Mi azért - zenész és hangszer tényezők miatt - maradunk az eredetinél.      Ma végre ismét próba.Ígérjük, tényleg összeszedjük magunkat egy mielőbbi interaktiv találkozás reményében...
Kedveseink!   A május 20-i próba (a jövedelemadó bevallás határideje, igen) során a következő dolgok történtek velünk. Leporoltunk egykét régit. Csiszoljuk az újakat. Meghallgattunk egy kedves lányt, aki énekelt nekünk, és nagyon nem kizárt, hogy ő lesz a Smells Like Street…..
A zenekarral márpedig nem történt túl sok minden az elmúlt (2+2=)5 hétben. Mindennek van oka állítólag, így ennek is, de úgy néz ki, hogy lassan rendbejönnek a dolgok.   "After years of waiting nothing came And you realise you're looking, Looking in the wrong place."…..
csak nem úgy, mint a Jonny gyerek....   (figyelő fületek a szám végi szólóra vessétek)        És akkor lehet, hogy meg is van az eddig mellőzött Hail To The Thief-ről az egyik első feldolgozásgyanús szám? Gellért?..
Meeting People Is Easy 50. 2010.03.31 19:32:00
Kedves Chico!  Isten éltessen!    Te aztán tudod, hogy tűnj el...       ..
Meeting People Is Easy How I met... 2010.03.26 01:51:00
Első egyetemi évfolyamomat tapostam (vagy ő taposott engem) éppen kilábalva a Nirvana és Aerosmith áztatta középiskolás évekből, mikor zenei ízlésem tágulásnak indult. A fájások - melyek e kretén hasonlat ellenére elég élvezetesek voltak - gyors egymásutánban követték…..
Régóta terveztük, de mivel csak most jutott eszébe valakinek, hogy az ahhoz szükséges gépről is gondoskodjon, így eddig nem került rá sor. De most végre vannak csodálatos pillanatképeink a bandáról.Számok alakulnak, elsősorban a Street Spirit, a Bodysnatchers, és a Lucky a…..
Szeretném felhívni a nagyérdemű figyelmét személyi átfedésektől sem mentes barátzenekarunkra, a Crescendo-ra, akikről egy csomó mindent meg lehet tudni, többek között azt is, hogy milyen zenét is csinálnak ITT ha még mingig érdekel, akkor pedig irány a Gödör március…..
Ha jól emlékszem, akkor a Street Spirit első feldolgozási próbálkozódása valamikor 2003 környékén lehetett, amikor még mint Rosencrantz valamiért csak Ervin, Gellért és én voltunk a hangszobában, és (jött az ötlet, irány a Tátra) mivel a szám a szívünk csücske volt már…..
Megint egy szám, amiről nem gondoltam volna, hogy nem is annyira.....Jön mellé majd még egy Fake Plastic Trees, és egy Arpeggi, aztán egyelőre zárul a setlist.          Ha valakit is érdekel, bocs a szünetért, csak mostanság kevésbé volt a zene a…..
OK Computer. Minden ott kezdődött el. Gellért 1998-ban adott nekem egy másolt tdk kazit, rajta a felirattal: Radiohead – OK Computer. Bedobtam a walmanbe a koliban, de éppen időhiányában szenvedtem, és nem jutott rá több egy fél óránál több részletben. Aztán egy Győr…..
Vutyi 2010.02.11 19:25:10
@Mr. Pither:
Hát igen. A tecső korában nem tudják, milyen is az két órát rohadni az emptyv előtt, hogy hátha leadják a várt klippet Top Twenty-n, vagy akárhol.
Srácnak aláírhatom majd az Indexét? (ördögi mosoly smiley)
Mindenféle okokból kifolyólag billentyűst keresünk a zenekarba.   Egyeztetés személyesen, kapcsolatfelvétel itt, elvárások lejjebb  :-)     ..
Buda, zöldövezet, higgyétek el, ott se volt könnyű felnőni, például hozzánk csak 95-ben vezették be a kábeltévét:)  Akkoriban láttam egy Blur klippet (Beetlebum) és a kötelező metalos éveim után egyszer csak rájöttem, hogy valami ilyesmi az én zeném. Nem sokkal később…..