Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barakata

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cím nem elírás: nem Gyurcsány-Orbán vita, hanem a Klubrádió műsorvezetője és a DK elnöke szólalkozott össze. Meglehet, új fejezet ez a balliberális média amúgy is sanyarú történetében. 16 perc 42 másodperc az egész, számos tanulsággal. Miért épp a Gyurcsány írt…..
Ma az ország másik felébe utaztam, hogy két másik kollégámmal együtt részt vegyek egy elemzős beszélgetésen. (Csak zárójelben, ha már úgyis volt szó a közlekedésről: ismételten sikerült megtapasztalnom, hogy mennyire járhatatlan ez az ország, ha nem Budapestről, hanem az…..
Nem lepett meg, hogy a ma hajnalban történt szörnyű alsóörsi lövöldözésből politikai vita keveredett. Gyorsan megszólalt az MSZP és a Jobbik is, előbbi meglepő állítása szerint az, ami történt, „nem volt megszokott a korábbi kormányzások alatt”, utóbbi pedig…..
barakata 2010.08.05 11:58:22
@panelburzsuj:

Igen!
„Az emberek ezt szerették volna, tehát így választottak, ezt tudomásul kell venni a demokráciában” – válaszolta ma reggel a köztelevízióban kedvesen mosolyogva Szalai Annamária Krizsó Szilviának arra a felvetésére, hogy a függetlennek mondott média testület…..
„Az ügy kirobbantásának információink szerint Keller Lászlóék részéről politikai indítéka volt, Sík Zoltánon keresztül Papcsák Ferenc országgyűlési képviselőt, illetve a Fideszt mint pártot akarták gyanúba keverni és elmarasztalni” – olvashattuk 2003…..
Egy hete van hivatalban a második Orbán-kormány, és miközben a kormányalakítást megelőző két hétben tervezett módon, az ellenzéket zavarba hozva ért el sikereket az új többség, a legutóbbi pár napban a dilettantizmus, a kapkodás és az össze-vissza beszéd jellemezte a Fidesz…..
Nem lehet nem észrevenni azt a különbséget, ami – fontos jelezni: nem teljesen előzmények nélkül - az utóbbi napokban egyre látványosabban választja el a szimbólumok világába kalandozó, forradalmi nyelvezetet használó Orbán Viktort és a földhöz ragadtabb, túlzásoktól…..
Holnap összeül a harmadik magyar köztársaság hatodik parlamentje. Bár az MSZP nehezen követhető kommunikációjából nem egyszerű kihámozni, hogy vajon lesz-e végül megállapodás a parlamenti bizottsági helyek elosztásáról, az ülés végre lehetőséget ad arra, hogy ennél…..