Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flybye

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na végre: rácuppant a brit polgári repülési hatóság az utasok szétültetős szívatására, bejelentették, hogy vizsgálatot indítanak.  A CAA közleménye alapján mondjuk inkább kínosan fészkelődni van kedvünk. Tisztában vannak a problémával, erre jól lekutatták a dolgot, megkérdezték az utasokat. Ebből…..
Egy újabb Azori-szigetre repül a Ryanair decembertől, ahonnan nyáron további három fantasztikus sziget elérhető hajóval, köztük Pico vulkánja, Portugália csúcsa is. Persze a járat nem Budapestről indul, hanem Lisszabonból és Portóból, de mégis nagy dolog, hogy São Miguel után Terceira is elérhető…..
flybye 2016.09.30 15:38:53
Törzsutasbérlet-szerűségét akciózza épp a Wizz, ennek apropóján megnéztük, hogy a sok szir-szar kiegészítő közül, amit megpróbálnak a jegyáron túl az utasra tukmálni az ultra fapadosok, van-e olyan, amit nem is akkora baromság megvenni. Van, de nem mindenkinek.  Új irány az ultra fapadosok…..
flybye 2016.08.12 00:31:15
@cradbox:
"a cégek egyébként ritka esetben utaztatnak ezekkel a vidéki volán szinvonalú társasagokkal"
Hat a cegek eleg gyakran utaztatnak bizonyos utvonalakon, pl amit konkretan tudok Ryanair STN-DUB vagy eppen MAD-OPO. A gep tele van mindig es majd' negyede uzleti (torzs)utas, a TAP meg Iberia is repuli az utvonalat csak eppen eleg gyakran torli is, mert nincs 5 utasuk sem!
Ki mondta, hogy a fapadosok mind ugyanolyanok? Olcsók, de szarok? Dehogy. Az egyik ebben jobb, a másik abban, az egyik ezzel szívat, a másik meg mással. Ha a tervezett útirányon van konkurenciaharc, ezeket az apróságokat érdemes figyelembe venni. Kis összegzés szilveszterre, tapasztalati…..
flybye 2016.01.01 19:02:41
@aaeronika: azert, mert nem igazan fapadosak sem nem igazan olcsoak.
Három fantasztikus új útvonallal kedveskedik a Ryanair a magyar utasoknak jövő nyártól, legalábbis erről szólt a cég budapesti tájékoztatója. Milyen kár, hogy ebből az egyiket már télen is nyomják és már fél éve bejelentették, a másik kettő pedig annyira új, hogy a Wizz…..
Figyu, 30 évesek leszünk papíron, kéne valami jó kis akció, amiről azt hiszi a sok birka, hogy jól jár vele, de csak mi kaszálunk, aztán röhögünk a markunkba. Valami ilyesmi lehetett a felvetés a dublini Ryanair-központban, aminek eredményeként összeállt a nagy mű: ha már 1985…..
flybye 2015.07.12 12:27:38
@Spamet nem küldünk rá: és valóban, elnézést. A hírkereső valamiért ne dobja ki az előző posztot a ryanair szóra rákeresve. Ez annyira, de annyira kínos most nekem, hogy ma inkább ki se megyek az utcára emberek közé.
Újabb nagyívű szolgáltatásjavító csomagot jelentett be tegnap a Ryanair, estünk is szokás szerint hasra, hogy mennyire ügyesen tudják pántlikázni a majdnem semmit és adnak el néhány apró pozitívumot szenzációként. Tavaly tényleg nagyot dobtak, ez a mostani viszont egy hatalmas…..
Több olvasónk is jelezte, hogy elképesztő hosszú sorok alakulnak ki a budapesti reptéren hajnali 5 óra körül, fél órát alaphangon gyakran kell várni, de esetenként ennél jóval többet. Múlt héten egyik olvasónk simán lekéste a gépét, pedig több mint egy órával indulás…..
flybye 2014.10.18 13:42:25
@dex.ion: Ilyenkor leszedik a geprol a feladott borondot, nem fog elrepulni a celallomasra!
flybye 2014.10.18 14:54:01
@dex.ion: nem is ertem igazan mit kerdezel. hogy hogy hogy talaljak meg a borond gazdajat???????????? nem jelzes nelkul csekkoljak be a taskad, van azon azonosito. Te meg atveszed a Celebitol, vagy a helyi foldi kiszolgalotol.
A fapados utas egyik rémálma: megvette a repjegyet, lefoglalta a szállást, kifizette a koncertjegyet, aztán egy hónappal az út előtt azt mondja a szolgáltató, hogy bocs, mégse, szar volt a töltöttség, inkább nem repülünk aznap. Pontosan így jártak a napokban azok az utasok, akik…..
Két okból is végignyálaztuk, hogy hova tud most ősszel elrepülni fillérekből a kispénzű turista. Egyrészt a Wizz járattörési hulláma több útvonalnál felnyomta az árakat, másrészt az elmúlt évek tapasztalatai alapján ilyentájt lehet a legolcsóbban foglalni. Valóban vannak…..
flybye 2014.10.18 14:34:03
@Stohl András: ugye csak viccelsz
Amikor meghallottuk, hogy a Wizz végre repülni kezdi Lisszabont, kellemes borzongás futott végig a tagjainkon. Mert az a város nemcsak egy hely, ami rajta van a látni kell típusú listákon. Ez az a város, ahová úgy érkezünk meg már az első alkalommal is, mintha sosem mentünk volna…..
Ma 10 éve szállt fel a Wizz Air legelső gépe Katowicéből, amivel egy máig tartó sikertörténet kezdődött. A repülős bizniszben kiugróan magas a csődök száma, itt aztán tényleg csak a legjobbak maradnak talpon. Mindenképp örömteli, hogy épp néhány magyar arcnak…..
flybye 2014.05.20 03:38:24
@Kard: az van, hogy kiveszed a draga kamerat az masodik, ingyenesen felviheto kistaskaba, ami nalad maradhat. Egyebkent az elso 90 taska garantalt (priority-seke) a fedelzeten, de 140 utaszam alatt nem szednek le taskat.
flybye 2014.05.20 10:38:21
@Kard: Fogalmam sincs mi az a DSLR es szerintem az itteni olvasoknak sincs, da azt mar tudjuk, hogy NAGYON draga. Nincs jobb otletem, berelj egy privat jet-et akkor :)
Exkluzív információt szerzett véletlenül a Wizzair árazási szokásairól naiv ügyfél. Alizee a tegnapi egész napos 20%-os kedvezmény délutánján kinézett egy járatot, ami estére már drágább volt, mint ahogy az lenni szokott. Az ügyfélszolgálaton kiderült, hogy a…..
István megerősítette múltkori információnkat, azazhogy minden eddiginél arcátlanabb pótdíjfizetési rendszer nem a véletlen következménye a Wizzairnél: Évente 6-8 alkalommal utaztam a Wizzairrel, decemberben volt az utolsó utazásom a velük. A reptéren kedves földi…..
Hiába minden homárposzt, az embereket csak nem lehet eltántorítani attól, hogy a Ryanair gépein utazzanak. Pedig ezt néha maga a Ryanair is megteszi. Naiv ügyfél csapatának sikerült egy napon belüli retúr utazásnál Olaszországban ragadnia, mert egyikük elhagyta a…..
Azt már tudjuk, hogy gyalog jobban járunk, mintha Ryanairrel mennénk, de azért még van hova tovább szinezni az összképet. Naiv ügyfél korábban megfelelő poggyászméretű csomagja ezúttal túl nagynak bizonyult. A pótdíjat telefonon bediktált kártyaadatokkal sikerült csak…..
flybye 2012.05.30 04:04:39
@Pamuk: szivembol szolsz :)
Azt hiszem nem kell túlságosan hosszan ecsetelni, miért ellenkezik sikoltozva az emberi logikával a repülőgépre szabad ég alatt történő várakozás. Naiv ügyfél és utastársai 30 percig áztak, mielőtt elindultak Stockholmba. Hello Homar, Láttam a három héttel ezelőtti…..
flybye 2012.05.10 19:06:37
@arabella_bishop: en normalis hangnemben irtam, a "szoval vegyel vissza az arcodbol" teged minosit. de egyebkent pont leszarom :) Megint nonszensz amiket irsz. Mondjal legyszives 1 azaz 1 estet, mikor nem volt elegendo uzemanyag a Ryanair gepen es baleset tortent. Vagy csak a jo isten tudja, meg Te az iranyitoronyban. Annyi uzemanyag mindig van hogy leszallast ujra meg lehetssen kiserelni ES veszhelyzetben eljutni a legkozlebbi repuloterig. De ha tudsz mondani egy esetet amikor baleset tortent, akkor szivesen hallgatjuk, mindenesetre tobb 100 millio (!) utast csak leszallitott mar a ceg balesetmentesen. A keses meg? Hat..., inkabb nezz utanna a statisztikaknak. Szep napot :)
flybye 2012.05.10 19:20:14
@Dr Jozef Vengloš: Kedves Dr. CselebiexmalevJozsef. hogy az a belinkelt hir "mi a fasz" volt, ne tolem kedezd. tovabbi szep napot Rajenroli (??)
flybye 2012.05.10 19:31:27
@Dr Jozef Vengloš: tolem???? ugy latszik Te vagy nagyon kepben "blájenerrel". De egy kommentelo elottem belinkelte a IAA megallapitsat, miszerint -idezek- "At no time was passenger safety threatened" de hangulatot lehet kelteni persze, jobb, mintha politizalnank :)
A teoretikus "Ugyan mit veszítettünk a Malév csődjével, amikor itt vannak helyettük a jófajta fapados járatok, amik még olcsóbbak is?" kérdésre érkezett meg a válasz. Tamás levele nyomán a Homár megdöbbenve tapasztalta, hogy tényleg létezik ilyen, itt Európában, hogy fizető…..
flybye 2012.04.18 17:55:37
@irónika: teljesen egyetertek Veled
flybye 2012.04.19 03:12:27
@tea fan: akkor hogy csinaljak? a buszon mennyit kellett varni? 45 percet allni a a betonon? Nem. 45 perccel indulas elott "terelik ki" ( nagyon nepszeru ez a szo itt a forumon") az utasokat, tehat az elso "kiterelt" ember max. 25 percet all a betonon. Jaj, a betonon, miert, a fuves palyan alljon? A kisgyerekes anyuka vagy nagyanyam a terminalban is ugyanannyit varna, mint kint, ha nagyon szar az ido (lesz busz!) bennt is lehet varakozni es utolsokent odamenni a beszallokapuhoz, ha vasarolunk lefolgalt ulest meg is marad a kivant helyunk (akinek fontos). Megegyszer, mi a fa.zt akarnak emberek parezer forintos jegyarert? nem kotelezo ryan-nel/ wizz-el repulni.
flybye 2012.04.19 03:53:27
@tea fan: bar az utolso 5-6 percben nem volt mosdo, szek es ki voltal teve esonek-szelnek ... na most ha ez nem 5-6, hanem 25-26 perc (nem kell kint allni, lehet bent is varakozni,, illeteve akinek fontos: lefoglalt ulest vasaroni 10 euroert), akkor KOMOLYAN ez a problema??!