Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csi szi

0 bejegyzést írt és 2224 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos vagyok abban, hogy sokan túlzónak tartanak, vagy egyenesen hülyének néznek amikor a nyugati országokban zajló fehérellenes gyűlöletkeltésről beszélek. Ugyan már... Az oktatási rendszerből, politikából, szórakoztatóiparból, a médiából és közösségi médiából ömlő rengeteg fehérellenes elmélet,…..
csi szi 2021.07.01 22:52:31
@Deansdale: Mármint a szerzőjén kívül? :)
csi szi 2021.07.02 14:52:25
Ha már konteók, prediktív programozás?

youtu.be/df5oD2IS0O0

Na persze a tényellenőrzők szerint nem az. Valóban létezik egy Kovid Kapoor nevű divattervező. És valamiért a maszkot is felvonultatta még jóval a járvány előtt.
csi szi 2021.07.05 14:16:58
@Deansdale: Az SZDSZ programja neoliberális volt, ez meg egy erősen újbalos ízű szöveg, persze nem fognak szocializmust csinálni, csak kifosztják majd azokat, akik szerintük a Fidesz által igazságtalanul kedvezményezettek voltak (pl. gyerekes középosztálybeliek), és növelik majd az improduktív rétegek pl. a cigányok, a nyugdíjasok) állami támogatását, a mélyszegény gyerekgyártás állami támogatását stb. (utóbbi a régi SZDSZ programja is volt mondjuk).
De az SZDSZ 2002-ben pl. 18%-os egykulcsos SZJA-val kampányolt.
Hozzáfűzés a cikkhez a bejegyzés végén!   Kevés ártalmasabb jelenség van a mai magyar médiában Puzsér Róbertnél. A kiváló verbális képességekkel megáldott megmondóember – társai segítségével – naponta megácsolja a tudatlanság és a rosszindulat akasztófáját, hogy aztán a „nekünk,…..
HamPLÓ Kempingezés MiG-21-essel 2013.01.20 14:02:14
Annak idején volt egy bejegyzésem katonai reptérnek is használható autópályákról, akkor elhangzott pár városi legenda, miszerint X vagy Y mellett az az egyenes útszakasz nálunk is erre épült volna. Ezzel csak az volt a gondom, hogy keskeny útról maximum a MiG-21-es üzemelhetne, az…..
Deansdale [minicikk] NapiLoL 2021.06.01 08:29:23
A Los Angeles Times panaszkodik, hogy a Jóbarátok: Újra együtt nem elég diverz. Az emberi hülyeség sokkal, sokkal végtelenebb, mint az univerzum...
csi szi 2021.06.05 23:21:38
@Frederick2: Az biztos, hogy sok keresztény vagy vallás iránt fogékony mondogatja, hogy az utolsó időkben vagyunk. Jelenések könyve és egyéb próféciák és így tovább.
Sajna szerintem is még a mi életünkben vagy egy tech-disztópia lesz, vagy összeomlás (atomháborúval vagy anélkül) és Mad Max-világ. Lehet, hogy igaza van a preppereknek. Irány a vadon, Amerikában talál vannak olyan hegyes, erdős vidékek, ahol kisebb csopprtok felfegyverkezve életben maradhatnak akkor is, ha kitört a "bugalu". A vibránium nem fog messze menni az urbanizált területektől, jó esetben ott is pusztulnak, mire elhagyhatnák azokat. Az életképtelen liberális fehérek gyorsan mennek a lecsóba. A gazdagok állítólag Paraguayban, Új-Zélandon és ilyen helyeken alakítottak ki menedéket maguknak "SHTF" (magyarul - nem szó szerint - "kiborul a bili") esetére.
csi szi 2021.06.06 20:03:27
@Wildhunt: Nem szeretett minket, de ezért nem olvasni kb. olyan, mint amikor a zsidó közli, hogy az antiszemita művészeket, műveket nem hajlandó elismerni, sőt cancellelné az összeset Wagner zenéjét éppúgy, mint Shakespeare Velencei kalmárját.
csi szi 2021.06.15 10:29:18
@_Bubba4400: Ha hatalomra vergődnek ezek, behozzák rakománykultuszként az összes amerikai, nyugati elmebajt, lesz drag queen story hour az óvodában és így tovább, ez nem vitás.
Az is tény, hogy a fiatalok jelentős részét sikerült ennek megnyerni, az "érzékenyítés" a kultúrán keresztül sikeres volt.
A Fidesz azért áll ebbe bele, mert nyilván látja, hogy a legfiatalabb generációt úgyis elveszítette, viszont az idősebb korosztály egy jelentős részében még viszolygást vált ki az "LMBTQ-ideológia" nyomulása. A Jobbik viszont távol tartotta magát a szivárványozástól egyelőre, bár az alfahír is már egy ideje elkezdte az "érzékenyítést".
Black Pilled kolléga szokta mondogatni, hogy a színesek és libsi szóvivőik mennyire felháborítónak találják az indián rezervátumok ötletét - kikérik maguknak, hogy a rohadt rasszista fehér elnyomók így kitoltak a szegény színesekkel -, viszont ha most a nyugati civilizáció állapotával és…..
csi szi 2021.06.03 00:55:37
@promo921: A második linkre azt mondja a McAfee hogy "kriptojackinget" észlelt a webhelyen.
csi szi 2021.06.04 17:10:00
@KalmanBlog: Az összeesküvés-elméletek a vallásokhoz hasonlóan abból keletkeznek, hogy az emberek össze akarják kötni a pontokat, akkor is ha nincs kapcsolat. :)
De amúgy tényleg érdekes.
csi szi 2021.06.04 17:11:22
@Deansdale: Céghez bármikor kiküldhetik a NAV-ot vagy valamelyik másik szervet (vagy többet) vegzálni.
Ha nem ad pénzt az állam, az a baj.Ha osztogat a kormány, az a baj.Ha túl sok a közszolga, az is baj,de ha elbocsátás van akkor meg az a baj! Ha antiszemitizmus van, az a baj.Ha csak igény volna rá, az a baj.Ha iderepül Netanjahu, az is baj,de ha nem jön ide gazsulálni akkor meg az a baj! Ha…..
csi szi 2021.06.01 20:40:03
MAI KEDVENC KÉP: 1967. Közlekedési rendőr átképzése Svédországban egy tanpályán, a jobb oldali közlekedésre való áttérés előtti napokban. A kaotikus napokról, remek képekkel egy korábbi bejegyzésünkben olvashattok..
csi szi 2021.05.31 20:22:46
@Fotósképző: A páncélöklöt így használták, a hónalj alá szorítva lőttek vele.
A feka életek számítanak mozgalom egyik vezéralakját egy nigger bandaháború keretein belül ünnepélyesen fejbelőtték. Má' bocs, hogy a nigger szót használtam, de azok akik Londonban (ahol mellesleg tilos a fegyvertartás) csoportosan lövöldöznek egymásra, és kívülállóktól sem sajnálják a golyót, azok…..
csi szi 2021.05.29 12:48:07
@vodkasprite: Amerikában gyakorlatilag két "törzsre" szakadt a társadalom ("red" és "blue", az utóbbi a balos, a vörös ott a republikánusok színe), de a progresszívek mögött sokkal nagyobb érdekérvényesítő erő van, köszönhetően a médiának, az egyetemeknek, a nagy cégeknek és persze nyilván az ezek mögött álló nem létező háttérhatalomnak is, de ez már konteó lenne.
Hozzá kell tenni, a "red" oldal is irányított ugyanazon erők által, pl. a zsidók előtti hajbókolásban a "blue" oldalon is túltesznek, fullba tolják a kretént ("keresztény cionizmus").
csi szi 2021.05.29 22:13:07
@KalmanBlog: Most megy a BL döntő, természetesen most is volt a kezdőrúgás előtt térdeplés (2 "angol" csapat), gondolom már ez végleges, ezentúl örök időkig lesz Minneapolisi Szent György emlékére.
Deansdale Kedves magyar sajtó 2021.05.03 16:14:50
Május elsején zavargások voltak Franciaországban. Meg Németországban, Olaszországban, Törökországban is. Egy kicsit békésebb tüntetés zajlott Nagy-Britanniában. Lehettek ilyenek még máshol is, a fene se tudja, és nem is tudhatja, legalábbis ha a mainstream médiából tájékozódik. A kérdésem az lenne,…..
csi szi 2021.05.07 17:58:33
@vodkasprite: Csak a vakcinától, a vírustól nem gyengül le? Csak mert a cikk a vírusról szól, nem a vakcináról.
A kínai vakcinától is rettegtek, ami Tóta W. szerint "csak annyit ér, mint a vietnámi balzsam", vagy csak a többitől?
csi szi 2021.05.12 09:29:40
@Wildhunt: Puzsér a NER által befoglalt indexen?
csi szi 2021.05.20 10:25:32
@Sipi81: Abszolút kontraproduktív ezekkel támadni ezt a szánalomhegy Karácsonyt, csak megsajnálják a végén.
Az a nyugati civilizáció halála, hogy a "csendes tömeg", azok a normális emberek akik nem mennek az utcára zavarogni a népük vagy a kultúrájuk védelmében, de állítólag ott vannak és nem nézik jó szemmel a libsizmust, a migrációt, az iszlámot, stb. még arra sem képesek, hogy lemondják a kurva…..
csi szi 2021.05.03 22:07:23
@R .: Puzsér egy eredetileg kultúrbalos, alterbalos zsidó (utóbbiról nem tehet, mondjuk, csak látszik a látásmódján), aki azért időnként kifejti, hogy a "fasizmus" a legnagyobb rossz, veszély stb. talán azért. Egyébként egy zavaros Popper Péter-i, Müller Péter-i, coelhoi "spiritualizmust" hirdet (mint haverja, FAM, a Tan Kapuja Főiskola tanára), Buddhát és Jézust egyszerre követve, legalábbis valami ilyesmi derül ki a hosszas szövegeléseiből. Bár lehet agyon akarna ütni a coelhos hasonlatért, sokat szidta a mindenféle gurukat is. :)
Mondjuk igen, hetero férfi, aki állítólag sokáig incel létre kényszerült, így a feminizmussal szemben vannak érthető ellenérzései (bár azt is kinyilvánította már, hogy ő is férfi feministának vallja magát, de ennek a gyakorlatban ellentmondó szövegeket is lenyomott sokszor). Pottyondyt nem irigylem tőle, nem a kinézete miatt, az tűrhető, de a stílusa... bár lehet, hogy Puzsér helyre tudja tenni, de nem érdekel a magánéletük. Valahol talán érthető, hogy összejöttek, ahogy anno Tomcat, még itthoni ősbloggerként, internetes underground celebritásként is összejött Athinával, mint ennek a világnak az akkori egyik fő női celebritásával.
Visszatérve a kérdésre, nála van ez a berögződés, hogy ő a szélsőközepet képviseli, mindig két rossz oldal között. A nacionalizmus rossz, de a globalizmus is rossz, ő Európai Egyesült Államokat akar, mint Fletóné, csak nem a migráció, legalábbis nem a muszlim migráció iránt nyitottat stb. Orbán és a NER sz.r, de azért a baloldal is sz.r, valami utópiát akar, ahol egyik sincs hatalmon stb. Persze ezekkel a szövegekkel lehet pár tízezer rajongót szerezni, mert ő ugye nem adta el magát egyik oldalnak sem. Végül is tény, látványosan nem tett ilyet, el tudom ezért viselni én is.
Bár amit előadott egyszer, hogy le kell váltani a Fideszt, aztán átírni a választási szabályokat (teljesen arányos rendszerre) és utána rögtön kiírni az új választást, az egy agyrém, garantált kormányválságok és előrehozott választások sorozata lenne belőle, a magyar politika pedig nem így működik 30 éve. Végül is ez egy "rendszerváltás" lenne, az tény, csak jó lenne-e? A nép többségének hamar elege lenne, aztán izomból megszavazná a legnagyobb demagógot így is.
csi szi 2021.05.04 15:06:41
@Deansdale: Irónikus, de Kamala Harris is annak idején hozzájárult a kalforniai börtönpopuláció növeléséhez.
csi szi 2021.05.04 22:11:52
@GABOR2: Ez nem jó hír. Szerintem azoknak van igazuk, akik az akceleracionizmust hirdetik, vagyis minél jobban fokozódik az őrület, annál jobb, akkor hamarabb lesz belőle elege a normálisaknak. Ha észbe kapnak a progesszívek, hogy túltolták, akkor stabilizálódhat a hatalmuk hosszú időre.
Deansdale Napi konteó 2021.04.23 09:10:22
A rockefeller alapítvány 2009-ben kiadott egy Forgatókönyvek a technológia jövőjéhez és a globális fejlődéshez című anyagot, amit még a mai napig is linkelnek a saját honlapjukról. Ebben a legelső "forgatókönyvük" a jövőre nézve egy új influenza világjárvány, ami drákói intézkedések bevezetését…..
csi szi 2021.04.28 22:29:55
csi szi 2021.04.28 22:30:42
@Frederick2: Férfihangos csávó beszélget Toroczkaival.
csi szi 2021.04.29 09:34:07
@vodkasprite: Látszólag igen, de azért vannak kérdések, amikben összezárnak. Mindkettőnek Izrael az első, bár a liberális zsidók néha kritizálják Izraelt, de addig csak pár szélsőbalos megy el, hogy a palesztinok ügye mellett kiálljon például. A "fehér nacionalizmus" bármilyen megnyilvánulása mindkettőnek a nagy no-no, csak az olyan "konzervatív" politika elfogadható számukra, amely azért "befogadó és sokszínű", van buzitagozata, zsidó tagozata, a kóser konzervatív (persze a liberális zsidó az ilyeneket is lenácizta jó párszor, mint tudjuk tőlük, pl. Orbán is fasiszta és rasszista diktátor, sőt Trump szintén az volt). Alapvetően a jobboldali zsidók is mindenhol bevándorláspártiak, kivéve Izraelben. Néhány konzervatív zsidó személyiség ugyan nyilvánosan aggodalmaskodik az iszlám térnyerése ellen az elmúlt években, pl. Franciaországban.
Deansdale Snyder Cut 2021.03.18 08:50:21
A Snyder-féle Justice League egyértelműen jobb, mint az előző verzió, de pár hibát ez sem javított ki. Superman ugyanúgy túl erős, amivel fölöslegessé tesz mindenki mást és nevetségessé az addig félelmetes ellenfeleket. A szokásos fehér- és férfiellenes propaganda is megvan, bár nem folyamatos, de…..
csi szi 2021.04.19 18:43:58
@GABOR2: Az ilyesmi mindig rokon ismerősével szokott történni.
csi szi 2021.04.20 21:03:37
@Frederick2: Műszaki, természettudományos dolgokat fognak tanítani ott szerintem. Nem hiszem, hogy a CCP marxistaképzője lesz. Egyébként meg a hagyományos komcsi marxizmus, mármint az elmélet, nem a gyakorlat szerintem sokkal kevésbé káros, mint az a posztmodern, neomarxista, identitáspolitikai, genderista izé, ami nyugatról jön. Szerintem a kínaiak a marxizmust nem igazán veszik komolyan, hiszen kapitalista elvű gazdaságot működtetnek kb. 40 éve. Annyira lehet komoly, mint nálunk a '80-as években az egyetemi tudományos szocializmus tanszékek. Persze azokon is komcsik oktattak, ma - akik még élnek közülük - a DK-ra szavaznak, és Brüsszelt és Washingtont éltetik Moszkva helyett, de nem LGBTQ-rajongók vagy ilyesmik).
csi szi 2021.04.22 13:00:05
@vodkasprite: Elvileg 36 $-ért vesszük, év elején még 76 $-os árról lehetett hallani dél-amerikai országokból, bár lehet hogy az 2 dózis. Mindenesetre nekik sem adják olcsón, ezért veszik ott inkább a másik kínai vakcinát, ami olcsóbb, bár bevallottan csak 50-60%-os a hatásossága.
 "Schlecht Csabának iszonyú napja volt. Akármerre indult, mindig szembe jött Kaja Ibrahim, és rátukmált egy céget"Schlechtről mindenesetre ne a Magyar Hangot olvassuk, ha meg akarjuk ismerni. szégyen...milyen hasonló témák lehetnek még ott? elfelejtették, hogy mi a szakmájuk? hányszor felejtik még…..
Deansdale Boldog Karácsonyt! 2020.12.24 11:12:41
...és egy jobb új évet, mint ez volt :)..
csi szi 2021.03.31 17:49:30
@Sipi81: Hardcore ballibsi körökben az a meggyőződés, hogy Gődény és a Mi Hazánk is a Fidesz által mozgatott bábok, Vonát és a Jobbikot is annak tartották régen. Na persze Schiffert is annak tartják, sőt Puzsért is többek között. Puzsér szerint pedig Berki az.
csi szi 2021.04.01 08:17:53
Sport gondolom keveseket érdekel itt túlzottan, engem sem már régóta

www.sportbible.com/football/news-reactions-gareth-bale-elbows-ondrej-kudela-in-the-face-20210331

Hogy egy holy monkey szava többet ér, mint egy fehér emberé az már alap. De most már a médiában ünneplik és megtorolatlanul hagyják a fizikai "elégtételt" is a pályán.
csi szi 2021.04.01 08:47:14
@Sipi81: Volt már, hogy lefideszesezték dk-s nyuggerek és inzultálták valami tüntetésen.
Friss, ropogós hír zanzásítva: a Vatikán leszövetkezett a rócsild&rokkefeller kompániával, meg egyebekkel, hogy új, színesebb-szagosabb kapitalizmust teremtsenek a világi pórnép nagyobb örömére. JUST IN - Vatican enters into a "global alliance" with Rothschild, Rockefeller & Ford…..
csi szi 2021.02.22 20:43:31
@-JzK-: Jó kis nosztalgiám lett, aztán látom izomtibor frissíti a régi posztokat aktuális utóiratokkal is? Király.
csi szi 2021.03.15 15:54:59
@Deansdale: A megállapításai helyesek, bár már közhelyszerűek, legalábbis nekünk, a végkövetkeztetése talán reménytelenül optimista.
csi szi 2021.03.26 16:10:55
@Sipi81: cohnincidence...
Hajnalban, lakásáról vitték el a rendőrök a vírustagadó Gődény Györgyöt - adja hírül a 24.hu, és itt nyilván csak a kisebbik gond az újságírói takonygerincűség, mivel "vírustagadó" nem nagyon létezik, és ha mégis, Gődény garantáltan nem az. Sokkal nagyobb baj a tény amiről hírt adtak, ugyanis…..
csi szi 2021.03.17 15:52:33
@Deansdale: Volt nemrég az eset, amikor egy agárral rabsickodó cigánnyal ordibált a vadőr, meg a levegőbe is lőtt, a cigány pedig a facebookon élőzte a történteket. Abból is próbáltak már kreálni "rasszista" ügyet a szokásos gyanúsítottak. Előbb-utóbb lesz valami.
csi szi 2021.03.20 23:20:16
@Sipi81: Bocs, de nem adom meg nekik az adataimat, sem fizetni nem szándékozok.
csi szi 2021.03.22 23:14:36
@Frederick2: A dél-koreai víruskezeléssel elkéstünk, meg sosem volt rá kapacitás, se pénz. Ők elszórtak 1 napi magyar GDP-t csak tesztekre egy nap, ha úgy gondolták. Meg eleve fegyelmezettebbek az ázsiai hangyatársadalmak, lásd Kína, Tajvan, Vietnam, Japán, Thaiföld.
Toroczkai is jókor követelt nyitást, amikor elkapott minket most rendesen az újabb hullám, a csehek után a másodikak vagyunk éppen a napi lakosságarányos halottakban, jó tudom ez csalóka, mi nem számolunk alul, sok országban csak a halálozási statisztikán látszik, hogy valószínűleg köszönő viszonyban sem voltak az általuk közölt kovidos halottak (és nem, nem túlszámolták, épp ellenkezőleg, nem feltétlenül direkt, csak másképp számoltak - a krónikus betegséget tüntették fel, vagy csak túl fejletlen az eü. hozzá, hogy bekerüljenek - latin-amerikai országok pl jó példa, van amelyikben sokszorosa volt a halálozás növekedése, de még az oroszoké is). Nem kell pánikolni, de azért vigyázzon mindenki, sportból ne tegye ki magát senki neki azzal, hogy ő úgyis sérthetetlen (el lehet kapni újra, ismerek olyat, akin idén másodszor is átmehetett a jelek szerint, bár nem tesztelték, nem akart táppénzre menni, mert kirúgják, mindkétszer megúszta enyhe rosszulléttel - sok ilyen eset lehet)
Van az úgy, hogy ott vagy a bullshitvédelmi vegyruhádban, leolvasod hogy a mérőműszered azt mutatja, hogy a halálos adag bullshitednek csak 30%-át kaptad meg a hónapban és örülsz... aztán hirtelen meghallasz valamit és a bullshitmérő kiakad és máris megkaptad a bullshit adagod 80%-át pár másodperc…..
A magyar gazdaság határai már a rendszerváltással megnyíltak, aztán az EU-csatlakozás rátett még egy lapáttal. A modern magyar gazdaság első találkozása volt ez a globalizmussal, amitől azonnal egy lefelé vezető spirálba csapott. Így utólag visszanézve nem nehéz átlátni a helyzetet, szerintem a…..
csi szi 2019.10.18 11:28:54
@KalmanBlog: Azt meg nem mondtam, hogy a baloldalon nincs véleménybuborék. Azok csak ellenzéki médiát fogyasztanak, ami abban nem jelenik meg, az csak propaganda vagy orosz fake news lehet szerintük stb.
csi szi 2019.10.19 10:40:34
@Deansdale: @GABOR2:

Hát ha ilyen hosszan válaszoltatok, udvariatlan lenne, ha nem válaszolnék. "A balosság jellemhiba" - ők is így gondolják a jobbosokról (legalábbis sokuk), a jobbosak gonoszak, önzőek, kisebbrendűségi komplexusaikat kompenzálják, műveletlenebbek vagy egyszerűen butábbak, mint a balliberálisok (és ezért rasszisták, nacionalisták, szexisták, bevándorlásellenesek, vallásosak..), ezek mind gyakori nézetek a köreikben. Az "elit" többsége a nyugati országokban balliberális, a tudósok nagy többsége ateista és balliberális (bár vannak ellenpéldák), erre hivatkoznak. Persze az nem merül fel bennük, hogy ez a nem balliberálisokra ragasztott stigmák, a csoportnyomás következménye is (ami hatványozottan jelen van az "elitben", mert az (még) senkit sem érdekel annyira, ha egy autószerelő "jobbos" sőt mivel "primitív", így számukra magától értetődő, sőt eleve annak feltételezik ("redneck" sztereotípia, nyilván némi alapja is van, mert férfi fizikai melósok körében azért ma sem túl menő "buzisnak" meg "vérző szívű liberálisnak" lenni, talán még Nyugaton sem - persze a hagyományos baloldaliság az valóban a munkásság körében is jelen volt - ez a "kizárólag osztályharcban gondolkodni képesek" kategória - ma már szinte eltűnt, a megmaradt fehér munkásosztály már "jobbra" szavaz sokszor), ha viszont egy "elit" illető nyilvánít "eretnek" nézeteket, abból botrány keletkezik, az illetőt kiközösíti a közege).
Az, hogy csak a baloldal fogadja el vakon az oldala narratíváját, az szerintem így nem jelenthető ki. Az USA-ban is a Trump-rajongók szemében Trump nem csinálhat hülyeséget, a Trump-ellenesek szemében meg Trump abszolút alkalmatlan és gonosz, sőt Putyin bábja stb. Nálunk Orbánnal hasonló a helyzet.
Az SJW-izmus vagy az újabban "woke" baloldalnak nevezett jelenség valóban bizarr dolgokat produkál, nem véletlenül hasonlítják ezt a vallásos "ébredésekhez", és talán nem véletlenül a protestáns puritán hagyományokkal rendelkező angolszász országokban keletkezett. Itt tényleg az van, hogy egyesek szentnek akarják látni, láttatni magukat, megvolt ez korábban is pl. a radikális állatvédőknél. A szélsőséges "klímavédők" jelentős részénél szintén lehet ez motiváció. Más formákban ezek a dolgok régen is felütötték a fejüket, vallási ébredések, flagellánsok, eretnekmozgalmak...
csi szi 2021.02.25 09:39:11
@Egy magyar Sonic rajongó: Talán valami Atari 2600 klón lehetett a '80-as években. Vagy ha nem is klón, de külsőre arra hajazó. De én sem emlékszem ilyenre a rendszerváltás előttről itthon. Volt Videoton TV játék, azon Pong futott asszem csak (olyat sem láttam annak idején, csak ZX meg Commodore gépeket.
Egyszer már reagáltam a Hollywood Hírügynökség egyik videójára, most háromszorosan is megszólítva érzem magam a legfrissebb témával. Az új Mad Max kapcsán Gergő barátunk azzal indít, hogy beszéljünk egy kicsit a feminácizmusról... Nosza! "Míg maga a feminizmus (...) gyakran…..
csi szi 2021.02.20 22:28:47
A húszas évek elejére a repülőgép-anyahajó már elismert hadihajótípus volt, olyannyira, hogy a washingtoni flottaszerződés is külön foglalkozott a rájuk vonatkozó korlátozásokkal. Az egyezmény értelmében az anyahajók legnagyobb vízkiszorítása 27 ezer tonna lehetett, kivéve a csatahajókból átépített…..
Nehéz manapság jó sci-fit találni, mert a felhozatal többségében a dögunalmas progresszív vonalat nyomja. Én valahogy képtelen vagyok isteníteni az olyan polkorrekt témájú és kivitelezésű szarokat, mint az új Battlestar Galactica volt - nem érdekel, hogy a túlélők hogyan szerveznek új társadalmat a…..
csi szi 2021.01.27 17:10:31
@Madarász Henrik: Pedig volt egy (fél)néger katona is a likvitádorok között :)
www.rt.com/news/461078-chernobyl-black-liquidator-hbo/

(mivel voltak a Szovjetunióban tanuló néger diákok, ő is egy baleset eredménye talán, esetleg nevére vette egy orosz ember, vagy esetleg egy néger csaj maradt ott... a családtörténetét nem említik)
csi szi 2021.01.27 17:29:28
@Madarász Henrik: Statisztikai alapon 600 ezerből? Bizonyára, csak a '80-as évek Szovjetuniójában nem volt divat dicsekedni vele.
Fred barátunk ajánlott egy csokor WMN cikket, viszketésem támadt mindre reagálni, de egyelőre maradjunk a feminizmusra vonatkozónál, a régi szép idők emlékére. Évek óta foglalkozom egyenjogúsággal, ha álmomból felébresztenek, akkor is tudom, melyek a leggyakrabban megfigyelhető kommentek egy-egy…..
csi szi 2020.08.06 16:09:45
Nem tudom, hogy valóban elmebetegségnek nevezhető-e, mint írtad. Vannak nőies férfiak és férfias nők, mindkét esetben az átlagnál gyakoribb a saját nemhez való vonzódás, bár nem feltétlenül következik belőle. A kizárólagos fiú-, férfiközösségekben, hierarchiákban a lányos, nőies jegyekkel rendelkezők mindenesetre mindig megkapták a "buzi" jelzőt, és gyakran válnak bullying célpontjaivá, kerülnek a hierarchia aljára, hacsak nem tudnak kiállni magukért, a "fenyítésük" durva esetekben a megerőszakolásukig, homoszexuális aktusokra kényszerítésükig is elmehetett. Nyilván van ebben egy ösztönös késztetés, a csoport ösztönösen a gyengék kiszelektálására törekszik, ami pl. egy katonai alakulat esetében teljesen racionálisnak is nevezhető. Az elmebetegség elmélet mögöt én kicsit freudista, a biológiai meghatározottságot tagadó ezoterikus hatást sejtek. Pedig a "szellem" nem választható el a biológiától, hiába szeretnék ezt hinni a mindenféle balosok (a transzizmus is azon alapul, hogy "a transzik szelleme csak rossz testbe született"), akik alapvetően mind gnosztikusok, szerintük az emberi test csak egy porhüvelye a szellemnek. Ettől függetlenül létezik diszfória, kérdés gyógyítható-e. Régen a homoszexualitást is gyógyíthatónak gondolták, ismertem liberális szellemiségű illetőt is, aki ezt vallotta (hogy lehetnek módszerek a "kiegyenesítésükre"). Mindenesetre a diszfóriások "nemváltoztatását" a siita fundamentalista Irán is legalizálta (miközben a homoszexualitást továbbra is büntetik).
Deansdale LGBT propaganda 2016.03.21 10:46:13
Az elmúlt évtizedben már fel-felbukkantak olyan hangok, amik szerint az LGBT aktivisták nem egyszerűen "felszabadítani" akarják a protezsáltjaikat, hanem a normális emberekre akarják erőltetni a perverziót. Az ilyeneket általában kinevették, és elintézték annyival, hogy az illető vallási…..
Deansdale Marvel vs. Marvel 2018.02.10 13:07:06
Rögtön egy kitérővel kezdem, hiszen nem is erről akartam beszélni, de sebaj: a progresszív néphülyítés elérte a kívánt hatást, a kisebbségek nyugaton már nemcsak péppé vannak hülyítve, de folyamatos fehér/férfi/hetero/keresztényellenes gyűlöletben izzanak. Ennek legfrissebb megjelenési formájaként a…..
csi szi 2018.06.05 14:05:14
@Aurelius Respectus: Ahogy a modern feminizmus célja is a tradicionális család és a keresztény morál megsemmisítése volt.
Ami azt illeti a múltban valóban el voltak nyomva a feketék és a nők is, a követelések jogosak voltak. Csak azt látjuk, hogy ahogy a szocializmusban az osztályharc egyre fokozódik (Sztálin szerint), itt is ez történik. :)
csi szi 2018.08.31 12:17:04
2018-as Hugo-díjasok:

www.worldcon76.org/wsfs/hugos/hugo-awards-results-2018

Senki sem lát itt semmilyen tendenciát, ugye? :) Nem követem túlzottan a mai sci-fit, de a Hugo-díj láthatóan már jó ideje pár kiadó és az általuk futtatott SJW írónők kizárólagos játszótere lett. Na az lesz szép világ, ha nálunk is megtörténik ez. Részemről maradok a nyolcvanas évekbeli Galaktikák újraolvasásánál.
csi szi 2020.12.22 19:57:59
Deansdale A választásokról 2020.11.01 09:19:07
Szerintem az USA-ban a Demokrata párt már 2016-ban sem akart nyerni, és most sem szeretne, ahogyan hazánkban is szándékosan veszít az ellenzék már 3 turnus óta. A globalista-progresszív hatalomnak sokkal jobban fekszik, ha ellenzékből támadhatja a gonosz elnyomófasiszta hatalmat, ezzel tudják igazán…..
csi szi 2020.12.01 16:57:29
@Kóllnájnvánván: Nem tiltja.
csi szi 2020.12.01 17:39:11
@Kóllnájnvánván: Az, de 2 év múlva már lejárt lemez lesz, nem fog senkit jobban izgatni, mint Schmitt plagizálása vagy Borkai ügye. Szájer ezután nyilván eltűnik a nyilvánosság elől, majd kap valami állást a Századvégnél mondjuk.
Nem nagyon hiszem, hogy véletlen volt ez most pont a magyar-lengyel vétó belebegtetése után, ha tényleg van összefüggés, kérdés, hogy ennél erősebb lap nem volt, vagy csak nem játszották még ki. Orbán helyében azért vigyáznék a VW-vel, volt már politikus akit az ő termékükben ért baleset. Igaz, az Phaeton volt, és nem Multivan.
csi szi 2020.12.15 22:03:07
@Akaratgyenge hálózati félharag: Milo mindig is egy bohóc volt. De egyébként igaza van, az establishment republikánusok semmivel sem kevésbé kártékonyak, mint a demokraták. Ők asszisztáltak végig a progresszíveknek, kontrollált ellenzékként működtek. Bár nyilván a magukat valódi alt-rightnak tartók szemében Milo is az.
Trump meg valóban egy nárcisztikus milliárdos, ettől függetlenül lehetett volna jobb elnök (én nem gondolom, hogy a szociopata rossz vezető, nem véletlenül sok sikeres vezető az... a háttérhatalom által rángatott empatikus bábu, az mitől jobb? Merkel pl. tehetséges politikus és nem túl érzelgős, de 5 éve képesek voltak az érzelmeire apellálva rossz döntésre rávenni... James Cameron meg azt mondta Szíjjártónak, hogy látta-e a vízbe fúlt gyerekről készült képeket? Őszerinte ez egy érv volt a "menekültek" beengedése mellett, most komolyan, ilyen emberek irányítanak, irányítsanak országokat? Országot ilyenek ne vezessenek, oda olyan emberek kellenek, akiket nem készít ki a lelkifurdalás az esetleges nehéz döntések miatt... a többiről ítélkezzenek a választók. Ez a Cameron disznót is baszott volna, ha ezzel megmenekül a hercegnő, mint az alteregója megtette annak a sorozatnak az első részében, egy államférfi nem azt teszi, hanem megüzeni, hogy te ledarálhatod a csajt élő adásban, akkor sem engedhetek:)