Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sapienti sat

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Svédségek Az igazság bajnoka 2020.04.15 15:41:25
Anders Tegnell országos főepidemiológus, aki a koronavírus-járvány arcává vált Svédországban, egy valamiben biztosan jó: konzekvensen kitart amellett, hogy igaza van.  Csakhogy számtalanszor kiderült már, hogy nem váltak be a jóslatai. Korábbi posztomban összeszedtem néhány korábbi állítását, ami…..
Két hónapja indult a Budapest Cycle Track nevű kezdeményezés, ami mostanra megrajzolt egy használható térképet arról, hogy a főváros melyik útvonalait használják leginkább a kerékpárosok. A „hőtérkép” az okostelefonnal rendelkező bringások mozgását…..
sapienti sat 2011.07.03 10:47:40
@theveryguest: Igen, ez nem túl reprezentatív... Én nap mint nap járok a Göncöl utcán és nem én vagyok az egyetlen...
sapienti sat 2011.07.03 10:50:07
@Anti Anyag: Ahol a vastag piros végetér az Újpest Városkapunál az a Budapest Bank székházának mélygarázs lejárója... Szóval naponta munkábatekerő az illető, aki a vasúti hidon túlreprezentálja a forgalmat. :)
  Az Ohio állambeli Clevelandban szomorú a mai nap a magyar katolikusok számára. Richard Lennon helyi püspök ma veszi le a szentelést a százhat éve, magyarok építette Szent Imre templomról, és egy jó nagy lakatot rak rá. A templomot bedeszkázzák, piacra dobják, ergo az egyház…..
sapienti sat 2010.07.01 18:36:53
@elGabor: Ez pontosan így van. De Lennon püspök sem ússza meg a végső elszámolást!
sapienti sat 2010.07.01 18:35:48
@Maisie MacKenzie: Hát sajnos bezárnak. Legalábbis Clevelandben. A Szt. Erzsébetbe meg sötétedés után senki sem mer elmenni, mert félő, h. egy feka gengszter golyót repít a fejébe! A Szent Imrébe péntek esténként gyerekek tucatjait vitték cserkészetre. Ennek lőttek.
w A teleszart szentfazék 2010.03.19 04:30:00
Még le se ment a választás, és máris a jobbos ciklusok örökzöld poénján röhögünk: a teleszart szentfazékon. Vagyis azon, amikor valaki, aki amúgy féltéglával veri a mellét a kereszténységére, kurvára tököncsapja magát, pedig próbált úgy tenni, mint akinek nincs is.…..
sapienti sat 2010.03.19 13:38:30
@Tóta W. Árpád: Árpikám, drága, megint elgurult a kavintonod? Méghogy a liberális oldalon nem hazudnak??? (jó libsiként, a pc kedvéért azért odabiggyesztetted az 'annyit' relativizáló szócskát) Drága Árpikám, kedves Tóta W, ugye ez vicc?! Neked biztos a 20 éve Csak az Igazatmondó Demszky Lovag a példaképed. Ja, bocs, el is felejtettem, hogy magadfajta libsiknél az a szó, hogy példakép nem is értelmezhető, de még csak nem is relativizálható. Pacsi: Egy képmutató konzervatív
  Leszáll az est, húzunk a fiókosba. Gyűlik a nép, csordogál a beszélgetés. Mélyülünk a habok közt, és csak lassan esik le, hogy egy régi szatócsboltban üldögélünk, a valamikori főutca egyik fontos intézményében, Droghedában, Kelet-Írországban. Felületes…..