Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalapacsos ember

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A baloldal elvileg egy populáris (népi, populista, értsd ahogy akarod), a széles tömegekkel szót értő, társadalmi igazságosságra törekvő mozgalom. Ez most nem jelent semmit Magyarországon. A hazai kommunisták 89 előtt a szovjet imperializmust szolgálták ki, a rendszerváltás…..
Avagy megerőszakolhatók-e a közgazdaságtan alaptörvényei? Nem lenne meglepő, ha egyes közgázos szakkollégiumokban már kurzust hirdettek volna a heti Matolcsyzmus tudományos igényű cáfolatára, s a magyar szakértelmiség csütörtökönként azért olvasná a Heti Válaszban…..
kalapacsos ember 2012.07.09 11:28:02
Erőszakosak. Gátlástalanok. Zsákmányszerzők. Önérdekvezéreltek. Rövidlátók. Túlterjeszkedők. Kiskirályok. Bármerre járok, mindenhonnan ilyen és ehhez hasonló panaszok, kritikák érkeznek a mostani kormánnyal kapcsolatban. Gyorsan szólok, két dologról biztosan nem szól ez a…..
"Jövő héttől visszaállítom a felsőházat" - jelentette ki Orbán Viktor kormányzó, aki mindennep fehér lovon érkezik a parlamentbe. A kormányzót az Arnóth Sándor sétányon faggattuk jövőbeli terveiről. "A hétvégén Felcsútra vonulok vissza, ahol Kubatov Gábor…..
kalapacsos ember 2009.11.30 16:42:39
Azt hiszem, a magyar rendszerváltásra is érvényes Alexis de Tocqueville megállapítása a francia forradalomról. Ahogy 1789 is csak kiteljesítette és szentesítette azt a folyamatot, ami már korábban elindult, úgy 1989 is több volt,   mint cezúra: állomás. A polgárosodás, a…..