Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BenyoBoy

0 bejegyzést írt és 172 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok, sőt, kurva sok a jobbnál jobb noise-rock zenekar ezen a bolygón. Mindnél jobb a japán sassya-. Alapvetően mindenki bekaphatja, aki ezzel az amúgy vitathatatlan, tudományos eszközökkel abszolút cáfolhatatlan ténnyel nem ért egyet. Ez az érvem a sassya- mellett, ennél jobbat nem tudok. Idei…..
Itt a tavasz, Quake az ég és zöld a fű, ebből az alkalomból meghívtuk az egyik legismertebb esportolónkat, aki saját bevallása szerint a mai ligákban már nehezebben boldogulna - na de ő a kilencvenes évek közepén kezdte, pár hónappal azután, hogy az id Software csodálatos Quake-je megjelent...
Következzen egy újabb kis random infó rólam, amelyekről biztosan sokan még nem tudtak közületek. Téma most a zene, amely számomra fontos tényező, bár az idő haladtával sajnos egyre jobban elhanyagolok idő hiányában. Szüleim inkább a klasszikus zenét kedvelték, egyedüli kivétel talán a Beatles…..
BenyoBoy 2017.02.13 22:45:23
Na jó, ehhez muszáj hozzászólnom. :D

"Beatlest váltotta aztán a Genesis, amely olyan 8-9 évesen elsősorban a szuper klipjeivel vívta ki a figyelmemet"
Nálam ugyanilyen hatást váltott ki a Genesis... egyik tagja, Peter Gabriel! Emlékszem, amikor kis pisiként megláttam a Sledgehammer videoklipjét, eldobtam az agyam tőle. A Genesisnek csak pár lemezét ismerem (Genesis (a Mama című dalt annyira imádtam, hogy meg is vettem bakeliten), Invisible Touch, The Lamb Lies Down on Broadway), de azokat imádom, Peter Gabirel pedig konkrétan elindított engem a zenei világ iránti érdeklődés irányába, a So és Us lemezek pedig a mai napig örök kedvencek. Amúgy megjelent itthon magyarul egy Genesis-t bemutató könyv, egy antikváriumban vettem 250 forintért, egész korrekt, ajánlom!

"Kedvenc bandáim még a Papa Roach, Slipknot, Good Charlotte, cky, A, Rammstein, Superbutt. Rap-ből többnyire németet hallgatok, abból leginkább Sido-t és Prinz Pi-t."
Nem hittem volna, hogy valaki ismeri rajtam kívül itthon a CKY-t (na jó, a Jackass miatt talán őket még páran igen) és az A-t. :D A Hi-Fi Serious lemezt tőlük meg is vettem eredetiben zsebpénzből, meg valami maxijuk is van valahol.

"Első koncertem amire egyedül elmentem, az a Sub Bass Monster "Tovább is van mondjam még?" lemezbemutatója volt a Westend tetején."
Ezen besírtam. Nekem is az a buli volt az első koncertélményeim egyike, konkrétan a MÁSODIK. Emlékszem, Szabi első lemezét még apám mutatta kazettán, hogy mekkora királyság és mindketten nagyon megszerettük, rengeteget toltuk. Amikor megjelent a második lemez, el is mentünk a Westendes koncertre és emlékszem, beálltunk lenn az éttermeknél a hatalmas sorba, hogy dedikáltathassunk tőle valamit. De annyian álltak sorba, hogy végül már csak lemezeket kezdett aláírni, de az meg nem volt nekünk, úgyhogy apámmal gyorsan elrohantunk megvenni a közeli lemezboltba az új CD-jét, aztán valami biztonsági kiszúrt, hogy ilyen kicsiként még mindig sorban állok (leghátul voltunk), úgyhogy megfogta a kezemet, előrerohant velem és beengedett mindenki elé, majd konkrétan lerakott Sub Bass Monster elé. Az volt egyben életem első találkozása szemtől szemben egy hírességgel és eszméletlen élmény volt, azelőtt talán sosem éreztem annyira királyul magam, mint akkor. Hazafelé meg rommá hallgattuk a CD-t és a mai napig meg is van. Azóta hatalmas SBM fan lettem, egy kislemezén kívül minden kiadványát megvettem, maxikat is.
A Metalsucks írta meg, hogy egyik olvasójuk Burzum-cuccokat szeretett volna eladni az Ebayen, aztán ezt az üzenetet kapta: Magyarán a Varg Vikernesszel kapcsolatos lemezek, pólók, egyebek gyűlöletkeltők, erőszakosak, ezért az Ebay szabályzata szerint nem lehet őket árulni. A…..
Nagy Feró az egyik legviccesebb ember Magyarországon. Utoljára a Galla Miklós-féle GM49 koncertjén röhögtem annyit, mint a Beatrice buliján. Jártam még Quimby-n, Korda-Balázs házaspáron, Ganxsta Zolee és a Kartelen, meg egy olyan produkción, aminek hatására valószínűleg…..
Ebben a cikkünkben szeretnénk egy kis érdekességet bemutatni, amely sok YouTube felhasználó számára fontos kérdés. Bemutatjuk nektek PewDiePie-t (csatornája itt érhető el: https://www.youtube.com/user/PewDiePie), aki jelenleg a YouTube legtöbb feliratkozójával rendelkező…..
BenyoBoy 2014.05.22 09:49:45
@Online Távmunkás: Külsős partnercégen keresztül lehet. Én is partner lettem tavaly, amit egyelőre egy egyéves szerződéssel biztosítottam. Amint valaki elér egy bizonyos nézettséget és feliratkozószámot és ezt természetesen tartani is tudja, az illető bárhonnét származhat, az esélye már megvan arra, hogy partner legyen. :)
BenyoBoy 2014.05.22 09:51:49
@fritoz222: Pedig itthon is vannak jó csatornák, pofátlanul, az enyém mellett ajánlanék még két igényeset. :)
www.youtube.com/user/BenyoBoy
www.youtube.com/user/HunRetroWalkthrough
www.youtube.com/user/SenshiInoue
Ezekben garantálom, hogy nem tizenéves hülye gyerekek játszanak artikulálatlanul visítozva és röhögve. :)
Andreáék két órát várták, hogy a gyerekek pizzáját áthozzák a Symbollal szimbiózisban élő Puskás Étterembe: 12.30-ra foglaltunk 6 fő részére asztalt a Puskás Étterem gyerekjátszóhoz közeli részében. Érkezésünkkor kedves pincérlány fogadott Minket, aki tudta, hogy…..
BenyoBoy 2014.02.12 12:08:31
@igi1: Vagy Coca-Colás pohárba Pepsit tölteni.
BenyoBoy 2014.02.12 12:13:26
@Kellemes Zérókomponista: A freemail tényleg egy rakás szar, pár éve váltottam Gmailre, ég és föld. Sokáig használtam és naponta egyszer be is tudtam lépni, a maradék 9-10 próbálkozásnál mindig "szerverkarbantartás" volt. De állandóan. Nem tudom milyen szervereket használnak ott, de amennyit karbantartják... kézzel pörgetik és post-itekre írják az adatokat vagy mi a fasz?
Bp és családja karácsonyi üdülés címén megtekintette a Medves Hotel felújítási munkálatait, de kiderült, hogy azok még a 70-es években történtek. A felajánlott csereszobákban már nem csak fűtés nem volt, de bútor sem, ezért inkább hazaautóztak: Kérlek, tedd közzé…..
Úgy tűnik nem csak a norvég black metal színtér tud felmutatni kegyetlenkedést. A thaiföldi zenekarok körül is történnek brutális események. A bangkoki Surrender Of Divinity frontemberét például a napokban ölte meg egy rajongó, mert szerinte nem volt elég sátánista. Samong…..
BenyoBoy 2014.01.14 12:27:33
@Vadkeleti Bölcs: Nem is olyan régen ugyan ezt mondták a rockra és heavy metal-ra, előtte a rock and roll-ra, aztán a beat zenére, és még sorolhatnánk visszafelé. :)
Csütörtökön első helyre került Little G Weevil a magyar Itunes albumlistán, magyarán az ő lemezét vették meg a legtöbbször az Apple boltjában itthon az elmúlt egy hétben. Nem akarunk szerénykedni, biztos, hogy volt valamennyi közünk hozzá, de ha nincsenek a fenti (és lenti)…..
A budapesti szellemplázák persze nem olyanok, mint a klasszikus kínaiak, amelyeknek fotói évente kétszer körbejárják a Földet, és minden kanyarban minden blognak hoznak pár tízezer kattintást (hisz annyira megdöbbentő kihaltnak látni azokat a díszleteket, amelyek közt minden nap…..
Zseniális reklámszöveggel adja le mától a Viasat tévécsatorna azokat a Dragon Ball Z-epizódokat, amiket 1999-ben az RTL Klub (betojva az ORTT határozatától, a pszichológiai szakvéleményektől és a tévésorozat erőszakossága maitt lázongó szülőktől) már nem volt hajlandó…..
BenyoBoy 2013.11.14 12:11:37
@Fenimore: Mangát olvasni szoktak, nem nézni.
Az Ivan and the Parazol-tagokról mindig volt egy olyan benyomásunk, hogy itt van egy rakás jóképű budai fiatal, akiknek mindenük megvan ahhoz, hogy hobbiból Mick Jaggert és Keith Richardsot játszanak a pincében. Közben itthon a népszerűségük töretlenül növekszik, idén majdnem az…..
BenyoBoy 2013.11.11 12:28:08
@whale: Aha... :D recorder.blog.hu/2013/11/09/oasis-albumok_a_legkelendobbek_vinylen?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_11_11&utm_campaign=index

Csak az elmúlt héten két bakelitet rendeltem és tavaly november óta egész korrekt, 60-70 darab körüli kis kollekcióm lett. Az idei Record Store Day-en pár óra alatt elkapkodták az exkluzív vinyl kiadványokat és valahogy fennmaradtak olyan boltok Budapesten, mint a Wave. Nem populáris a bakelit, mert nyilván egyszerűbb egy Winamp playlistre kettőt kattintani, de nem is annyira halott. :)
Ettől függetlenül egy analóg és digitális megoldással készült anyag közt vannak különbségek. Mindkettőnek vannak előnyei, hátrányai, de az szerintem vitathatatlan, hogy más.
BenyoBoy 2013.11.11 12:45:53
@whale: A legkisebb is számít... Bakelit! :)
BenyoBoy 2013.11.11 17:11:00
@whale: "Fogadjunk, hogy nem múltál még el 25."
Látom, te is csak a biztosra tudsz fogadni.
Unalmas életed lehet.
Amúgy nem tudom, hogy egy zeneszerető embernél mit számít, hány éves, ugyanúgy veszek Badncampről, iTunes-ról digitálisan, mint CD-t és bakelitet, sőt, ugyanúgy töltök is le ingyé'.
Magyarországon koncertezik május 6-án Peter Gabriel az 1986-os So című nagylemezével, amit sokan eddigi munkássága legkiemelkedőbb alkotásának tartanak máig. Az album kiadásának huszonötödik évfordulóját a Back To Front turnéval ünneplő előadó a klasszikus…..
Valószínűleg friss rovatunk legnehezebb feladványa következik, lehet, hogy ez fogja elrontani a játékvadászat eddigi 100%-os mutatóját. Most ugyanis olyan játékot keresünk, amit egyik törzskommentelőnk, B-Bird hajt már évek óta, de inkább mondja el ő: Najó, akkor én is…..
A Rolling Stone volt olyan jó fej, és összeszedte minden idők tíz legemlékezetesebb színpadi verekedését, amit kamera is rögzített. Természetesen bekerült Axl Rose és Henry Rollins is, de van itt óriási rapper tömegbunyó, könyöklő Amy Winehouse és egy kis dzsúdóbemutató a…..
BenyoBoy 2013.08.07 06:55:56
@redriot77: Nekem is ez jutott eszembe! :D Ha van koncertbunyó, ami szó szerint emlékezetes, akkor GG Allin bármelyik koncertje. :D
Naiv kismamának új autót hívott a sutyerák taxis, mert lépcsőn ülve várta, és nehogymár összekoszolja a kocsiját. A szokatlanul abszurd jelenet után kicsivel telefonált a City Taxitól a "panaszbizottság", hogy a kolléga helyesen járt el, tényleg ő dönt, milyen fuvart vállal…..
Egyszerűen nincs rá mentségünk, hogy eddig miért nem adtunk hírt arról, hogy Budapesten ad koncertet az egyik legmenőbb New Orleans-i metálzenekar, az 1988-ban alakult Eyehategod. A zenekar, amiben a déli bluesos hatások éppúgy ott vannak, mint a Saint Vitus-féle doom, a punk, a…..
Naiv ügyfél sérelmezi, hogy a Kemenes Cukrászat "kizárólag természetes alapanyagokból" felirattal hirdetett termékei már a hátoldali címkénél elhasalnak. Pedig valamikor minden természetes anyag volt, csak aztán feldolgozták: Gyakran vásárolok Lipóti Pékségben, mert…..
Naiv ügyfél belefutott egy újrahasznosított dvd-be Nyíregyházán. Nehéz elhinni, hogy léteznek még olyan emberek, akik megveszik az amerikai Tetovált lányt lemezen, lemásolják 90 forintért és visszaviszik a másolatot... UPDATE: Ez tényleg így néz ki. Azt hiszem, nincs igazán…..
BenyoBoy 2013.06.05 07:32:30
@Rosszindulatú Vászka: Ha ilyen valóban megtörténne, remélem lesz valaki ott egy kamerával a kézben, hogy megörökítse az utókornak. :D
Csak egy teljesen hétköznapi túlfoglalás történt a **** Apartmanban, ahol kuponos naiv ügyfél csapata úgy érezte, hogy annyira le vannak szarva, hogy még a fűtést sem kapcsolják be miattuk, nemhogy a recepció kinyisson. A létesítmény vezetőjével történt konfrontáció után a…..
„A hólyagduda, ez a felföldi különlegesség, úgy aránylik a zenéhez, mint a varacskosdisznó a matematikához. Röviden: nincs köztük összefüggés.” – így vélekedik Jorg új királyságának nemzeti hangszeréről, amellyel büszke alattvalói üdvözlik, és pontosan ezt tudom…..