Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elcsé

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chez DuBarry Rob the Cradle 2014.06.04 12:07:24
A cím azt jelenti, hogy kirabolni a bölcsőt, pontosabban kiüríteni a bölcsőt. Arra a jelenségre használják, amikor egy idős nő együtt van egy fiatal férfival. Akár csak szexuális együttlét, akár kapcsolat céljából. Nagyon régi jelenség, és nagyon régen ellenzi a társadalom. Azért, mert ebből a nemi…..
elcsé 2014.06.04 14:35:00
@DuBarry: Persze, hogy tudom, hogy nem ez az ideális, azt meg, hogy létezik, két kollégám közt is láttam. Kb. 25 volt a korkülönbség. Tőlem a srác csak 10 évvel volt fiatalabb, mégis soknak tűnt volna, nagy merészség volt bevállani a nőnek.

Nem is cserélném le senkire az embert :D Csak belegondoltam, hogy ha ő nem lenne, akkor is hasonló korút keresnék és nehezen fogadnám el egy sokkal fiatalabb közeledését. Igaz, hogy jobb alternatíva lenne, mint egy középkorú elvált, kiégett stresszes pasi. Ha meg nem is elvált, hanem családos, attól az ég óvjon. :D

Az idősebb pasis kapcsolatokat szerintem inkább irigységből ítélik el, mert ha valóban a pénz miatt jött össze vele a csaj, akkor mázlista, nem kell dolgozni, mégis jól él, míg más gürizhet orrvérzésig. Erre is volt példa nálunk (jó sokan dolgozunk itt), vezető beosztású elvált pasi közel az 50-hez és frissdiplomás tündérke jöttek össze. Tündérkének előtte már volt korabeli vőlegénye... akkor biztos szerelemből választotta a pasit :D (Látod, csúnya vagyok, én is megszólom őket. De aztán már rég nem dolgoznak itt, nem tudom, hogy a közös gyereken kívül összetartja-e őket még valami. Ha igen, akkor gratula.) A családban is van hasonló, de a rokonom egy jó kiállású fiatalos férfi, és már hosszú évek óta boldogok együtt. Persze akit szeretünk, azt könnyebb elfogadni.
 14:45Szemölcsökről van szó. Behányok. 15:00Nemkerestek elolvasott egy szexről szóló könyvet, még régen. Aztán szépen lassan az összes pozíciót végigpróbálgatták a férjével (szerencsére otthon). Egyszer még a centrifuga tetején is elkapta az ura.Fuxos elpirult,…..
Úgy vettem észre az ilyen cicanaplók akkor kezdenek lapossá válni amikor a delikvensek megszokják egymást, kevesebb a konfliktus és egyébként nyugi van (meg keveset vagyunk itthon). Na most pont így történt. Alvás, evés, kis fújás és morgás. És: megsimogattam a tábornokot. Nem…..
„Bevásárolok, udvarolok, fizetem a számláit, ha ő éppen meg van szorulva: nem tudok többet tenni, esetleg még azt, hogy erőszakosabb leszek, de valószínűleg az sem lenne elég” – a pasi szereti ezt a nőt, de nem szereti a vele járó bizonytalanságot. Kedveli a…..
"Sziasztok!Életem virágát 4 éve kaptam a szülinapomra, azóta hatalmasat nőtt, ahogy az látszik. Potom 8 kg, és a neve Gazu. :) A pár év során kölünböző szokásokat vett fel, mint bemászni kukába, táskába és olyan helyekre, ahová véletlenül sem fér be. :))))…..
Chez DuBarry Drukkolok Madonnának 2011.09.13 22:31:00
A kritikusok leszólták Madonna új rendezését a Wallis Simpson sztoriról, de azt mondják, legalább látványos a W.E. Nekem most Madonna is tetszik, van az új fejében valami. Amúgy roppantul nem érek rá, ráadásul mostanában túl kedves hangulatban vagyok, nincs kedvem a celebek…..
Vastagbőr Iskolaügy 2011.09.05 09:01:00
Sokan, sokszor elmondták már, hogy az életét a gyerekei után kapott, és egyéb segélyekre alapozó ún. mélyszegény, kb. 90% cigányokból álló társadalmi réteg növekedésének megállításának egyetlen útja a kiskorúak kiemelése a családokból, és akár bentlakásos iskolában…..
"Minden, ami egy jó novellához és regényhez kell". Akkor bizony nekem is ez kell! S ezzel megvettem. Napokig kerestem, majd egy kis - mondhatni plázában eldugott - könyvesboltban leporolták nekem. Már a lapjai is megsárgultak, annyit várt rám, hogy megtaláljam. Pedig nem…..
  Nagyon viccesen néz kiShane Warne, Hurley pasija, akiért otthagyta az indiait. Néha összevesznek, mert Shane félredug, de úgy fest, utána egész jól elvannak. A hírek szerint Liz fogyasztja, napoztatja, sőt plasztikai sebészhez zavarta az ürgét, akinek valóban elég…..
Chez DuBarry Jó a has meg a cipő 2011.05.26 14:01:43
   Nem vénül ez a dög. Mindjárt negyvenöt, de nyugodtan felvehet bármit, nem fog hülyén kinézni benne. És nagyon állat a cipője...
elcsé 2011.06.02 21:14:09
@Scala: Elöl tényleg nem jó a ruha:

starson.b13.hu/index.php?f=7&s=2&blogid=532&bm=482526

Ciki...
Chez DuBarry Halle és a striák 2011.04.19 23:21:00
  Végre valami hibát találtam berry-n is, azon kívül, hogy erőszakos libaként viselkedik az utóbbi időben. A mellét figyeljétek. Tiszta stria, pedig bizonyára jó sok Bobbi Brown alapozó van rajta. A szilikon megtörhette a bőrt. Azért kár, hogy ő sem tökély...
elcsé 2011.04.22 10:15:30
@Niurka: Terheseket nem lehet műteni, akkor előbb kellett volna kiveteni az implantátumot, ha erre gondolt egyáltalán. (Bár ugye itt a vélemények megoszlottak, hogy van-e neki, én nem tudom.)
Onnan az info, hogy egy csajt műtöttek vakbélre, -azt ugye nem lehet halasztani- aki terhes volt, mondták neki, hogy jobb, ha elveteti, mert a kicsi nagy eséllyel agykárosodást kaphat.
 Nem értem, mi történt, mert itt nem tűnik annyira szétműtöttnek, de Kidman arcáról eltűnt minden szépség. Rossz a haja, rossz a ruhája, rossz a sminkje. Mint egy vénkisasszony, úgy néz ki. Ezzel szemben Renee Zelweger élete legjobb formájában van. Pont jó a súlya,…..
Az ismerkedés számos fajtája terítékre került már, de az SMS társkeresés eddig valahogy kimaradt. Következő posztunk főszereplője egy fiatalember, aki életében először kipróbálja az SMS randevút. Először és utoljára. A hölggyel külsőleg nincs semmi baj, de a lapjait hamar…..
 Nincs az a retus mennyiség, ami egy csúnya, és minden kisugárzás híján lévő lányból szépet varázsol. Viszont nem is akkora név Rumer, hogy el lehetne vele adni valamit. Talán annyi üzenete lehet a reklámnak, hogy ha semmilyen vagy, ezekben a cuccokban valaki lehetsz. ..
elcsé 2011.01.13 12:45:34
retro gastro Donald rágó 2010.05.05 06:51:00
A '70-es '80-as évek egyik szimbóluma. Darabja 3 Ft volt, amiből bőven kijött egy zacskó Dunakavics, vagy két Sportszelet. Szóval nem volt olcsó, nem is nagyon jutottam hozzá. A golyórágóhoz hasonlóan 2-3-at összerágva óriási lufikat lehetett fújni belőle. Egy-egy ilyen rágót…..
retro gastro Szobi szörp 2010.03.16 06:31:00
A Szobi szörp a ’70-es évek egyik gasztro pillérje volt: a szénsavas üdítők és ivólevek (Sió!) igen drágák voltak, így maradt a szörp. Szörpből pedig csak a Szobi volt, abból is a két legnépszerűbb a jaffa és a málna volt, azokat ittuk felváltva. Akkor még nem…..
retro gastro Lengyel kréker 2010.04.09 06:41:00
A lengyel kréker a '80-as évek egyik legfinomabb sós keksze volt: omlós és friss. Még ma is megállná a helyét a chips-ek világában, bár a dobozáról már biztosan száműzték volna a pohár sört.Kérdés: Mit jelent az, hogy brydzowe?(Hétfőn: Macskanyelv)   Retro Gastro…..