Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hortobágyi emese

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Transparency International Magyarország logó és plakát pályázatot hirdet „Merj tenni a korrupció ellen!” címmel. A legjobb alkotások pénzjutalomban részesülnek. A díjkiosztóra a II. Átláccó Fesztivál keretében az A38 Hajón kerül sor, 2010. december 9-én, a…..
Az országgyűlési választások előtti kampánymonitorozásunk során a www.kepmutatas.hu oldalon egy diagramon mindenki számára követhető volt, hogy milyen pénzek mennek el méréseink szerint a kampányra. Számos újságíró és nem újságíró azonban félreértette a jelenlegi…..
Átláccó Tripláztak a pártok 2010.05.29 08:35:00
A www.kepmutatas.hu oldalon egy virtuális kampányszámlálót nyitott a Transparency International, amely megmutatja, hogy az idei választási kampányban mire hány forintot költöttek a pártok. A becsült adatokat megnézve, láthatjuk, hogy a törvényben megszabott 386 milliós limitet a…..
Javában zajlik a kampánymonitorozás projektünk. Eközben kaptunk már hideget-meleget, valakinek tetszik a kezdeményezés, valakinek kevésbé.Mindenesetre a módszerünk igen egyszerű, piaci árak alapján a különböző forrásokból (sajtó, önkéntesek, hirdetésköltést figyelő cég,…..
A társadalmi aktivitás fokozása nem könnyű feladat, de be kell látni, fontos. A Transparency International számára is az. És itt most nem az elhízás elleni küzdelemre gondolok elsősorban – holott az sem elhanyagolható… Sokkal inkább gondolok arra, hogy legyünk mi magunk…..
Átláccó I like the movie, movie 2009.12.01 21:30:00
Írhatnám át a közismert dalszöveget (lásd az eredetit: „I like to move it, move it”) a pályázati felhívásra beérkezett rengeteg kisfilm hatására. A Transparency International Magyarország eddig nem kifejezetten arról volt ismert, hogy filmpályázatot hirdet. Mindezidáig!…..
hortobágyi emese 2009.12.03 21:36:18
@Barbaraaa: Szia!
Remélhetőleg a zsűri hétfőre meghozza az eredményt. Mindenkit ki fogunk értesíteni, aki pályázott. Üdv, Emese