Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vujo

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi sorok szerzője zeneművész, a Zenekadémián szerzett diplomát, kulturális menedzserként pedig fesztiválok, művészpalánták sikeres útját egyengeti. Írása rávilágít, hogy nem csupán nőknek okozott mély fájdalmat ez a sok sebből vérző történet. * * * Nem akartam Ákos ügyben írni, de írok. Nem…..
Töremora Soul saláta 2015.09.10 15:09:33
    Végre megtaláltam azt az ízt amit már régóta kerestem. Mexikóban volt szerencsém hozzá. Ott mangó és gambas adta az alapot, de itthon biztos többször van a hűtőben füstölt sonka és sárgadinnye. Nagyon egyszerű és cserélhető néhány összetevője. Hozzávalók: -…..
vujo 2015.10.11 17:27:06
  Egy forró nyári napon határoztuk el, hogy egy motorostúra keretében megnézzük ezt a mindentől távol lévő, elhagyatott présházat...
vujo 2014.09.11 18:06:32
Ha csak a szervírozott espresso minőségét nézzük, akkor is kiemelkednek a mezőnyből ezek a kávézók, de ha hozzávesszük azt is, hogy ezekben valódi baristák dolgoznak valódi kávékkal, amiről még érdemi információkat is tudnak adni, akkor nem lehet kérdés, hogy ezek közül…..
vujo 2014.04.14 21:48:08
8ker Fotó-hang-séta 2011.01.06 08:28:00
Kedves túrázó!   Szeretnéd körbejárni a 8. kerületet úgy, hogy közben helyiekkel ismerkedsz és beszélgetsz? Az épületek szemlélése helyett inkább beülnél egy forró italra és onnan továbbmennél meghallgatni a helyi pletykákat, majd megkóstolnád a környék legjobb…..
Olyan helyet találtam, hogy egy pillanatig elgondolkodtam azon, hogy megírjam-e, mert eddig még mindig volt szabad hely, és nem szeretném, ha két hónap múlva már csak foglalással lehetne leülni. De aztán elkezdtem aggódni, hogy vajon életképes-e a vendéglátói koncepció úgy, hogy…..
Pénteken voltam a Kürt Akadémia NET-WORKS képzésén oktatni, és így volt szerencsém meghallgatni Kozári Istvánnak, az [origo] értékesítési igazgatójának az előadását az iWiW-ről. Egy nagyon jó és nagyon tartalmas, sales-prezit mondott el - egyik oldalról nézve.…..
Most kaptam a hírt, hogy nem csak a Budai Gourmet követte el azt a vérlázító, profitorientált gaztettet, hogy belépőt követelt a semmiért, hanem ragályosan terjed ez a métely!Állítólag a Gourmet-n felbátorodva belépőjegyet fontolgatnak más intézményekben, fesztiválokon is,…..
Szívből örülök, h luxusáruház nyílik az Andrássyn. Ez ugyanis azt bizonyítja, hogy mégis csak van fantázia benne - hiába állították az ellenkezőjét, az amúgy remekül helyre állított Párisi Nagy Áruház esetében, melyből irodaház lett. Az il Bacio di Stile - vagyis a…..
  Miként Pösti jelezte egy kommentben, gördeszkapálya épül az Erzsébet téren, a buszpályaudvar - pardon, 2003-ban átkeresztelt és azóta is üresen árválkodó Design Terminál - mellett. Persze ma is majdnem ugyanitt gördeszkázik mindenki a Gödör felőli oldalon (ahol laikus…..
Szerintem egész Budapest legkreatívabb városfejlesztős nem tudom micsodái a szórakozóhelyek. Bárhol van egy kis kihasználatlan remek hely, ami a nagyok bénázása miatt üresen áll, oda gyorsan befészkeli magát egy szórakozóhely, hogy aztán hosszabb-rövidebb ideig megvesse ott a…..
vujo 2009.12.25 12:49:39
@Narmer: 06209589979 Szalontay Győző