Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cerkamatyi

12 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs keresnivalója Európában olyan országnak, ahol törvényt fogadnak el a parlamentben, amelyhez hasonló jogi munkát csak Szaud-Arábiában a Korán védelméről hoznak. Előttünk a jelenet: Semjén Zsolt fatvát kiállt a dán karikaturistára, mert a Szent Koronát illetlen…..
A Dal című műsor óta az egész ország ByeAlexre kíváncsi, akinek az eurovíziós szereplése rendesen megosztotta a hazai társadalmat és celebvilágot. Az óriási sajtóérdeklődéstől kissé meghökkenő előadó nemrég szakított arra időt, hogy egy interjú során meséljen arról,…..
Cool List 2012 18. Oltai Kata 2012.12.13 12:00:00
SEX SEX SEX SEX SEX! Egyszerűen semmi más nem jut az eszünkbe, amint elénk kerül egy ilyen dögös kép Oltai Katáról! Ráadásul szerencsére nemcsak a kamera szereti őt, hanem fordítva is működik a kémia, úgyhogy könnyű belebotlani Kata képeibe. Sőt, magát a művésznőt is…..
Cerkamatyi 2012.12.13 21:24:46
A második világháború végső napjaiban amerikai katonák több száz német hadifoglyot végeztek ki a dachaui koncentrációs tábor felszabadításakor. Nem a megszokott könnyedebb blogbejegyzés, szigorúan csak a történteket leírva.     De ha veszedelem történik:…..
Bastet is ott volt a Tantra Fesztiválon. ...és akkor most a női oldal.Mivel én is részt vettem a Kali-meditáción, Adina Stoian Az orgazmus misztériumai  című előadásának csak az utolsó harmadára értem oda. A cím nagyon ígéretes volt, az már az én problémám, hogy nem…..
Édes istenem, ez már tényleg a legalja: újra forrong a turbómagyarok vére, háborgó, álszent cikk a kurucinfón és a szlovmagyar kurucon, a bumm.sk oldalon is, feszül már a magyar ököl, pattannak a magyar erek, egy olvasó izibe fel is jelentette a csehszlovákiai tehetségkutató…..
Jók vagyunk egy döntetlenre, de egy bravúr sem elképzelhetetlen, höhö - jelent meg az unortodox politikai kommunikáció a futballban az elmúlt napokban. Vannak sportemberek, akiket tényleg sajnálunk, hogy a bullshit része, de nem tudom elképzelni, mi kell még a magyaroknak, lehet ettől…..
sörfigyelő Lindenhof a sör (?) 2012.09.08 10:58:46
A tetthely a közeli CBA üzlet. Az elkövető egy újdonságokra kíváncsi, a melegben kitikkadt meggondolatlanná vált személy. A cselekmény eszköze: egy doboz a bolthálózat által forgalmazott sör. Az ok: vacak dolgot csak nem forgalmaznak, feltételezhetően…..
Cerkamatyi 2012.09.08 19:57:46
@Kiskertes: Dettó. A 3% leginkább, mert ugye itt nagy divat a kukorica, mintha kötelező lenne.
VV Cristofel pár hónapja megpofozta/lefejelte/megrugdosta mátkáját a vele nem vérrokoni viszonyban levő, paplanszájú VV Veronikát, mert olyanja volt. VV Veronikának ez annyira nem jött be, hogy feljelentette, a rendőrség meg nyomozást indított a könnyű testi sértés miatt. Jól…..
Fluor Tomi tavaly még azokhoz is eljutott, akik tényleg hallani sem akartak sem a hip-hopról, sem az elektróról, a kettő keverékéről pedig pláne, így természetszerűen kialakult egyfajta szeretem-gyűlölöm kapcsolat felé. Az elmúlt időben viszont Fluornak akkora ellentábora lett,…..
Cerkamatyi 2012.08.17 22:52:42
@Рихард: "a Beatles óta mindenki, aki meg akar élni a zenélésből, terméket gyárt."

Oké, akkor értsd úgy, hogy a hozzászólók szerint ez egy geciszar termék.
Cerkamatyi 2012.08.17 23:09:32
@Рихард: Én most abba nem mennék bele, hogy szerintem jól van-e ez így (hogy ezek a srácok cégektől pénzt kapnak ezért), csak annyit mondtam, hogy az itt felszólalók többsége szerint ez egy fos. Ennél fogva nem is fognak mást mondani.
A Filmvilág júliusi számában olvasható, Dumaszínpad című cikkemben leírtakat szeretném illusztrálni néhány YouTube-os videóval az ott megjelent korszakolás szerint. A videók angol nyelvűek, a megértésükhöz elengedhetetlen az angol nyelv ismerete. 1. KezdetekA televízió…..
Andrejgrád Örökké 2004 2012.06.17 14:08:00
Természetesen megérdemelte a Szbornaja a kiesést, ezen nincs mit vitázni. A játékoskeretekre ránézve ebből a csoportból veretlenül illett volna tovább menni, ehhez képest megelőzött minket az a falábú Csehország, amit ugye a nyitómeccsen vertünk hülyére, hogy aztán pár napig…..
Cerkamatyi 2012.06.17 16:12:12
@seahawks: most itt kábé azt a jelenetet produkáltad, mint amikor a tévéműsorba betelefonáló azt mondja, hogy mindenki hülye, aki nézi a műsort, de az a leghülyébb, aki még be is telefonál.

Lehet szeretni a görögöket, de nem a focijukért, az tuti.
Az új, sorrendben a hatodik Muse-lemezről eddig csak annyit lehetett tudni, hogy már készül, és állítólag a mostanában inkább babázó Matthew Bellamy énekes-gitáros helyett Christopher Wolstenholme basszusgitáros írja, de persze ez csak rémhír volt, Bellamy most is a fő…..
Cerkamatyi 2012.06.07 19:31:15
@Gstyler: Na igen, ezt eddig még nem hallottam megfogalmazva, de elég jól megragadja a lényeget. Minden fejlődésre képtelen.
Rokkantroll a nappalimból 13 - 14 2012.05.20 21:29:00
Nahát, holnap mehetek is dolgozni! Befejeztem a második nótát, van benne ének, hogy befogjátok. Nem sikerült olyan jól, de többet már nem fogok vele vacakolni, ez is több volt, mint ami jól esett. Itt van ni: Akkor most fogod összegezni? Ja. Ez így nem kielégítő, maximum ilyen…..
S-blog Postás, rendőr, vasutas 2012.05.21 19:48:00
Hülye, hülyébb, leghülyébb - így hangzott a címben is idézett régi vicc, de az igazság az, hogy az utóbbi időben a magyar rendőrök is szedtek magukra valamennyi nyelvtudást, ha többet nem is, de már ritkábban van rémület a szemükben, ha valaki külföldi nyelven szólal meg, azt…..
Rokkantroll a nappalimból 11 - 12 2012.05.18 20:28:00
Ez ilyen összevont nap. Főként azért, mert ugyanazt csináltam. Nem is volt olyan bonyolult szöveget írni, csak nehéz volt hozzákezdeni. Ezzel ment el a tegnap. Mármint a hozzákezdéssel. Ma stikában énekelgettem, de közben végig paráztam, hogy átjönnek a szomszédok. Nem jöttek.…..
Cerkamatyi 2012.05.21 08:55:43
@turk: Ne bénázz!
Váci utca Ilyen a Rock 'n' Roll! 2012.05.19 14:47:00
Pénteken este volt a budapesti Hard Rock Cafe Grand Opening bulija. A szervezők megadták a módját, vörösszőnyegen invitálták be a hazai celebvilág szereplőit. Bár ez esetben talán nem is a celeb szó a legmegfelelőbb a definiálásra, hiszen elég vegyes volt a paletta, az…..
Rokkantroll a nappalimból 10. nap 2012.05.17 15:32:00
Tegnap este egy legalább fél éve tervezett ivászatot sikerült tető alá hozni, és egy igen veszélyes, azonban rendkívül érdekes kísérlettel megtaláltam a párhuzamot a hajnalban matarészegen elfogyasztott táplálék, és az utána jelentkező regenerációs alvásigény időtartama…..
Rokkantroll a nappalimból 9. nap 2012.05.15 22:55:00
Ma kitaláltam, hogy hogy lesz a második szám. Megcsináltam hozzá a dobokat végig. Kicsit gáz, már az üres dobot is alig bírja a processzor, ez is egy tanulság. Később próbálkoztam gitárhangot csinálni, de nem sikerült. Ugyanazt már nem akarom ellőni, mint ami az elsőben volt,…..
Rokkantroll a nappalimból 8. nap 2012.05.14 22:17:00
Szasztok! Itt az újabb beszámoló. A mai nap legnagyobb dilemmája az volt, hogy mihez kezdjek hozzá. Vannak ilyen összetettebb darabok, amiket nem lenne érdemes ilyen színvonalon megcsinálni. Akkor inkább életem végéig csak dudorászom őket. Mondjuk ezzel nem azt akarom mondani, hogy…..
Jó reggelt! Nahát, hogy repül az idő, ha az ember alkoholmérgezésben alszik! Arra jöttem rá, hogy igazából tökmindegy, hogy hova rakom ki a nótát, a  maihoz, vagy a tegnapihoz. Ti is így látjátok, nem? Na itt van: Még lehet, hogy kis finomhangolás lesz rajta, de nem olyan…..
Cerkamatyi 2012.05.14 10:56:44
@turk: Na, benéztem kicsit. A szarabbik verziót tettem ki. Most már jobb kicsivel. de nem sokkal.
Most gyorsan elmegyek dohányozni, aztán egyszuszra megírom a mait, mert rohannom kell szürcsőőőni. Ha sikerül, felteszem ide az első dalt. Na. Ébredés előtt félálomban úgy beállt a nyakam, hogy egy darabig nem tudtam megemelni a fejemet. Mostanra jobb, de ez durva volt. Alig bírtam…..
Még van egy órám, mielőtt elmennék italozni, úgyhogy iderittyentek valamit, zenélni már úgysem fogok. Sikerült találnom egy elfogadható gitárhangot, úgyhogy megint kicsit erőre kaptam. Kiderült viszont, hogy mi a gáz ezzel a módszerrel, ahogy csinálom, meg az is, hogy…..
Felemás a dolog kicsit. Eleinte tökre felvidultam, mert úgy tűnt, hogy azért lehet sokat javítani a hangzáson a sok effekt segítségével, és ezen vigyorogtam kis ideig, őszintén szólva szarabbat vártam. Ugyanez a helyzet a basszussáv, és az első gitársáv esetében. Azon még…..