Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lula

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy laptoppal jó esetben hosszú távra tervez az ember, és nem szeretne fél-egy évente újat venni csak azért, mert az előzőről kiderült, mégsem olyan jó, mint amilyennek elsőre gondoltuk. Illetve jónak jó, csak épp nem elégíti ki az egyéni felhasználói igényeket. Éppen ezért jöjjön most öt olyan…..
lula 2018.01.29 20:52:13
@accountant050915: Vegyél inkább 14"-est, 1600x900 felbontással, matt kijelzővel. Az enyém (4,5 éves T430) gyárilag SSD-vel került már forgalomba. Gyári az akkumulátora is még. Az SSD 3 év alatt üzemelt összesen 9 hónapot. A billentyűzetre kaptam magyar betűs matricákat, de inkább változatlanul hagytam a billentyűzet világítás miatt.
  Sok emagos sztorit láttunk már, de a következő különösen jól szemlélteti, hogy mi a probléma abban, ha romániai székhelyű a cég, amitől vásárolunk.  Szia Hilda! Az Emag-os garanciális javítással küszködők sorába beállva kérnék segítséget tőletek, esetleg a hivatalos szervektől, hogy hogyan…..
lula 2017.01.25 14:37:53
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Azért az Auchan-nal is vigyázni kell. Egyik ismerősöm az ott vásárolt Samsung mosógépre a Samsung Magyarország által adott +1 év díjmentes, de regisztrációhoz kötött garanciahosszabbítást nem tudta igénybe venni, mert nem rajtuk keresztül szerezte be a bolt.
Régóta vártunk erre az alkalomra, s most, a Múzeumok Éjszakája keretében szervezett autóbuszos látogatás során eljutottunk a ferihegyi Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér legeldugottabb szegleteibe is. Kiinduló pontunk a repülőtér mellett található Aeropark volt, amelyről…..
Naiv ügyfél nem adja fel a harcot az ELMŰ fantom késedelmi kamatai ellen, amiket azóta ugyan befizetett, de újra kiszámlázták. Kiderült legalább, hogy a késedelmi kamatok úgy keletkeznek, hogy az ELMŰ egy nappal később könyveli el a saját rendszerén belül a befizetéseket, mint…..
Hetvenötödik részéhez érkezett barangolásunk a múltban. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
lula 2013.08.24 10:38:44
Bár a felvételen elég nehezen kivehető, azért látszik, hogy a kollégának is gondot okozott a tengelyesen szimmetrikus "H" betű, ami miatt sikerült fordítva felragasztania a matricát. Mondjuk, Olaszország is az Unió tagja.....
A MÁV az egyszerűség kedvéért a pót- és helyjegyek mellé bevezeti a gyorsvonati pótjegyeket, azaz korszerűsítésre hivatkozva árat emel: 2013. május 15-től a menetrendben megjelölt egyes gyors- és sebesvonatok igénybevétele esetén gyorsvonati pótjegy váltása kötelező. A…..
lula 2013.05.03 10:13:17
@Exxit: 3 gyerekkel igénybe lehet venni a nagycsaládos kedvezményt. 90%, nemcsak a gyerekeknek
A piros sokak szerint a zöld egy árnyalata. Kétféle gyökér van: az egyik nem veszi észre a piros lámpát, a másik meg leszarja. Itt nem csak azokról a vagány robogósokról, biciklisekről, autósokról beszélek, akik nem várják meg, amíg zöld lesz, és elindulnak előbb, mert úgy…..
Amilyen érthetetlen volt fogadtatásunk a magyar Rolex-üzletben, olyan szívélyesek voltak velem nemrég London belvárosában egy apró Bond street környéki boltban, ami leginkább vintage Rolexeket árult. Az eladó lelkesen magyarázta nekem, és Kuala Lumpurból érkezett kollégámnak,…..
"Ő a mi Garfiledunk. Nálunk született, anyukája félperzsa. Az első oltásánál az állatorvos döbbenten nézte mennyire hájas és nagyobb a tesóinál. Nos a hasát azóta is szereti, de sokat játszik, így már nem látszik annyira rajta" - írta Dóra...
István csapdába esett: az Acer netbookjához először nem volt alkatrész, aztán mégis de horribilis áron, ráadásul a prágai garanciális szerviz szerint az LCD még jól össze is van törve, tehát vagy fizet, vagy nem kapja vissza soha. István szerint viszont a futár vagy a zsanér…..