Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mileston3

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
biglol.hu Fila FAIL :) 2011.09.19 20:50:00
  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#appId=162008570551278&xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script',…..
..
Mileston3 2011.07.26 03:52:22
@tanzen: Képkockánként gondolta nyilván XDDDDDDD
Zsuzsa nem érti, hogyan jelenhetett meg a TV kéthetes című műsorújságban a Parapszichológiai Centenáriumi Központ hirdetése Elisa Braun, az ismert varázslónő gazdaggá tévő Rózsakereszt Pentákulumáról. Olvasónk éles szemmel vette észre, hogy az egész sima adatgyűjtés és…..
Szabotázs a Keleti pénztárában, zsarolás, bénázás. A Rohadtul Elégedetlen Utas olyan bátor, sőt mondjuk ki, vakmerő volt, hogy Kelet-Magyarországról akart a Balatonra utazni. Alant mindenki elolvashatja, hogy ez mivel jár manapság Pumaföldön. Szóval volt szerencsém egyetlen…..
Maci közel fél éve várja, hogy sikeres középfokú angol nyelvvizsgájáról bizonyítványt kapjon, de ez egy olyannyira bonyolult feladat, hogy a Rigó utcának a vizsgázó segítségét kellett kérnie, hogy lefordítsa feladatsora egyik oldalát: Szeretném megosztani a történetemet,…..
  Tegnap éjjel elpusztult Overdose (5†) a világhírű versenyló. Az állatorvosi boncolási jegyzőkönyv nyilvánosságra hozatalára még nem került sor, azonban alapos a gyanú, hogy az állat nem természetes úton múlt ki, ugyanis a jószág fejét tulajdonosa ágyában…..
Mileston3 2010.06.23 06:42:15
Zsolt a mai nap Torkos Borza, szegény olvasónk, úgy tűnik, alaposan megjárta az Aegon biztosítóval. Zsolt azt állítja, hogy több értesítést és számlát nem kapott meg a biztosítójától, amit akkor nem vett észre, később pedig az önmagában jelentéktelen tartozás miatt súlyos…..
PoPe jól megszívta, akkreditált nyelvvizsgát akart a főiskolai felvételije előtt, de végül nem vizsgázhatott, a főiskoláról is lemaradt, és egy csomó pénzt követelnek rajta. A 2f nyelviskola győri tanfolyamának oktatóitól a diákok arról értesültek, hogy a kurzus végén csak…..
Régen volt debil árleszállítás hipermarketből plusz bearanyozta a délelőttünket a "minigumó" szó, így habozás nélkül a közönség elé tárjuk ezt a kivételesen kedvező ajkai akciót, beküldte Benedek, köszönjük szépen...
Chubyval ellentétben én biztos vagyok abban, hogy ebből nem nyer annyit a szupermarket, hogy megérje figurázni vele. Mármint abból, hogy jó nagy táblán hirdetik az 57 forintos ásványvizet, amit 59 forintért adnak igazából. Az a fura, hogy szólt nekik a vásárló, mégsem…..
Ferencen egy ügyvéd olyan, sok éves BKV-tartozást akar behajtani, ami olvasónk szerint nem létező. Ferenc akár lódíthat is, de én mégis együttéreztem vele, ugyanis velem is hasonló módon szórakozik a BKV egyik követelésbehajtója. Az az iroda egy 7-es buszon történt meg nem…..
Nem volt elég a szemceruzás sztori, jön József, akinek azt mondták a Tescóban, hogy nem működik a bankkártyája, de a végén kiderült, hogy le is szedték a pénzét és kápéban is kifizettették vele. Olvasónk február közepe óta nem kapja vissza a pénzét. Fogcsikorgatás alant:…..
Mileston3 2010.03.02 17:13:53
A biciklista hevesvérű népség, Balázs például 18-as karikát érő káromkodásig jut el alanti levelében, miközben felidézi, hogy - ha már úgyis itt a karika, mondjuk ki - a McDrive-ból a halál faszára küldték el, amikor bringáról akart rendelni. A Homár robogós + hidegvérű,…..
A többi között azért is hanyagoltam mostanában a blogomat, mert rákaptam a vonatos számítógépes játékokra. Egy kollégám nyomán újra elővettem a Railroad Tycoon legelső, DOS-os verzióját, vicces egy - az akkori, talán EGA-felbontásnak megfelelő - apró ablakban…..
Mileston3 2010.02.21 13:56:17
@Richiee: Az volt a kedvencem, de sehol sem találom...ha valaki tud a Traffic Giant-re linket, dobjon meg vele üzenetben, hálás lennék érte :)
István a szolnoki Corában szeretett volna 3 csomag akciós marhanyelvhez jutni, de úgy látszik, ezzel a biztonsági szolgálat vezetője és így volt, és az egyik csomagot kitépte a kezéből. Pontosan nem is értjük, miért volt erre szükség, ha felvásárolja magának az összes akciós…..
Mileston3 2010.02.18 12:41:59
@Chaby: az őr miért nem ment akkor Aldiba? Lehet hogy ott is akciós volt...

És szeretnék egy bejegyzést nyitni itt a homárblogon arról, hogy nem tudok több kommentet egy percen belül postolni. Felháborító :D
Mileston3 2010.02.18 12:50:55
@Chaby: Azért hogy ennyivel okosabb legyek, nem utaznék le Szolnokra. :D
Mileston3 2010.02.18 13:05:51
@Kitalátor feljegyzetei: ...tudnánk naphosszat bőviteni a sort.
A klassz nevet viselő Debreceni Csoport Húsipari Kft. a jelek szerint méltó emléket akart állítani a jól ismert csabais-gyulais hahotás viccnek. Sikerült nekik, ezúton is köszönjük, illetve CernaGezának a fotót...
A Bad Pussy mindaz, amit elvárnék egy játéktól: van benne macska (alap :-D), műfaját tekintve az egyik kedvencem, különbségkereső, ráadásul újrajátszható, a történet humoros (és nem kicsit morbid), de ami a legfontosabb, ezt bizony hazánk fiai készítették. Ha nem tévedek,…..
Nem tudunk egyelőre többet, mint amit a Tumbleren, a Mefikrolog blogon talált kép mutat, de az sem kevés. Eszerint a Westendben nyílhat meg a Budapestről világváros létére eddig hiányzó amerikai kávézólánc első szeme. Tavaly ősszel még arról cikkezett több lap, hogy a Váci…..
Mileston3 2010.02.07 05:56:42
@kutyacica: Miből gondolod hogy megint lesz Dunkin Donuts az országban? Az utolsó még az Uránia mellett létezett cirka 10 éve, a Randevú vagy mi kávézó helyén és hiába nyomták az isteni fánkokat, mégis megszűntek. A Nyugati aluljáróban és az Árpád hídnál is remek fánkokat lehet kapni.

Ez a SB meg, tiszta gyász hogy a Westendbe költözik, tényleg jobb lett volna a Váci UTCÁBAN.
Én maradok a BK-s jegeskávénál, vagy a Coffee Heavennél.
A tegnap esti RTL Híradó vezető híre, mint minden hírműsorban, a Cozma-gyilkosság volt, egészen pontosan annak is az az új eleme miszerint a rendőrség végre megnevezte, ki szúrta le a kézilabdázót azon a végzetes estén. Ehhez Szellő István mögé be is tettek az ügyes…..
Justinsfreeknek a jelek szerint nem tetszik, hogy áprilistól megszűnik minden ingyenes szolgáltatás az extrán, így a modern népművészet legelterjedtebb eszközéhez nyúlt, hogy kiöntse a bánatát. Nem dalolt keseregve, nem hímzett, nem táncolt és nem faragott fát, hanem…..
Mileston3 2010.02.04 06:32:03
@ergerberger: Nekem századszorra is tetszik, főleg mert mindig aktuális. De leállhatsz vitatkozni pár millió nézővel. Azért köszönjük Emese :P
Szokásos krimihétfője (NCIS - 21:20, Gyilkos számok - 22:20, Kölönleges ügyosztály - 23:20) mellé egy Silent Hill című thrillert ajánl a Tv2 ma estére (01:40), gyógyíthatatlan kislány kerül egy furcsa lakosokkal teli városba, nahát. A film eredetije tán egy videójáték volt, de…..
Mileston3 2010.02.01 21:37:02
@/ND!: Szerintem pont nem sikerült hú maradni a játékhoz, anno a PS1-es első részben a faterja mászkált a kiscsaj után az elszigetelt városban, és összekeverték az SH1-et és az SH2-t egy filmbe, emiatt túl tömör az egész. Még a sztori úgy-ahogy egyezik, ha különválasztunk dolgokat, de maga a menete nagyon hülyén lett megoldva. Látványosnak látványos, de semmi több, én pl nem nagyon ijedtem meg a filmtől.