Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemzeti csótány írtó

0 bejegyzést írt és 123 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fizessék ki neki a veszteségét, különben nem lesz uniós klímacél. ..
Április 26. és május 2. között egy hétig néztük az M1 napi 8 hosszabb híradóját és megvizsgáltuk, mennyit szerepel benne a kormány és a kormánypártok pozitív színben, mennyit szerepel az ellenzék negatív színekben, illetve mennyi időt kap az ellenzék saját témáira. Átlagosan napi egy órát…..
nemzeti csótány írtó 2019.05.18 17:42:50
@Gyorgy007: Így láttatlanban állítom, hogy te egy nagyon agymosott buta ember vagy!
nemzeti csótány írtó 2019.05.18 21:09:24
@Nagykörúton túli magyar: A nevedből ítélve, te egy országon túli szőröstalpú, bocskoros Magyarország belpolitikájába beleavatkozó vak zongorista vagy. Te a sok magad fajtájával nem látjátok hogy miért megy tönkre az ország mikor ennyi templom és stadion épül! Az agyatok helyén csak egy üres dió lenne, már látnotok kellene hogy a templomoktól és a stadionoktól nem lesz jobb az egészségügy és az oktatás, a szegénységről meg ne is beszéljünk. Migránsoztok? Tudod te egyáltalán, hágy migráns van Magyarországon? Segítek! Annyi amennyit a rogán testvéred és a bandája beengedett a töpörödött engedélyével az országba sok sok millió Euró fejében! Na és tudod hogy hol van az a sok sok pénz kedves üresfejű barátom? Nem az állam kasszában! Hanem az ő zsebecskéjükben te okoska. Na és mit mondott erről a királyi TV? Semmit, egy nagy semmit és egy Sorost! Tehát a Blog tartalma igaz és valós!
Orbán Viktor 1989-ben egyszer, 2004-ben szintén egyszer, 2006-ban ötször, 2009-ben pedig háromszor emlegette politikai ellenlábasát. Azóta egyszer sem. Gyurcsány Ferenc hatalomra jutása előtt háromszor, miniszterelnöksége idején tizenötször, a lemondása óta pedig százharmincegyszer emlegette Orbánt.…..
nemzeti csótány írtó 2019.05.11 19:15:41
@Minden ballib bérretteg: Hogy ezt a baromságot írtad, mennyi zsetont kaptál fa.. szopásért a vityától?
Bár úgy tűnik, egyszerre csak egy dolgot. A kép a budapesti (sőt: budai, XII. kerületi) Szent János Kórházban készült 2019. május 2-án. De senki ne vigyen nekik T-elosztót, mert simán lehet, hogy a biztosíték nem bírja...
nemzeti csótány írtó 2019.05.05 15:49:30
@putris72: Figyelj viktor köcsög! Holnap mutasd meg magad egy állatorvosnak!
Sokszor eszembe jut ő. Vajon, mi lehet vele. Sok sok éve már, hogy nem találkoztunk, sok sok éve már, hogy nem tudom, merre vitte sorsa.  Nem akart engem. Mindig kihangsúlyozta, ha összevesztünk, hogy csak "véletlen" gyerek vagyok, egy olyan apától, akit sosem szeretett, sosem ismert. Egyéjszakás…..
Divat lett a kirittyentés. A népek kirittyentik magukat a Soundra, a nyaralásra, vagy csak eldöntik a tavasszal, hogy akkor ők elindulnak egy testépítő versenyen az ősszel. Két út áll előttük, az „egyszerűbb”, amivel itt most elvből nem is foglalkozunk és a keményebb. A könnyebb út vélt, vagy valós…..
Gyakran utazom a Budapest - Zürich éjszakai vonaton. A párom ugyanis Zürichben dolgozik és az utazásnak ez a legolcsóbb módja, ráadásul így nem megy el az egész nap, mert éjjel utazom, és még ki is alszom magam a 12 órás úton. Legutóbb is így utaztam. Egy 4 személyes, fekvőhelyes kocsiba vettem…..
nemzeti csótány írtó 2017.09.06 20:42:25
@mojoking77: Nem kellett volna hozzászólnod !!!
nemzeti csótány írtó 2017.09.06 20:42:25
@mojoking77: Nem kellett volna hozzászólnod !!!
Ugyanolyan Rolex-luxusórát hord a felesége, mint amiért a kormánynyalonc sajót hónapokig savazta Botkát...
nemzeti csótány írtó 2017.07.20 20:04:15
@ulpius66: Teee! Ki a kurva anyád vagy? Mert hogy buta vagy mind a segg, az tény! Muszáj neked itt a büdös pofádat járatni?
  Van ilyen ember, és ez most nem poén, nem kamu. Nem lájkvadászat. Milyen lehet az élete? Van neki valódi élete a Facebookon kívül? Mi lehet ott? Sivárság. Mit tesz a fotóival? Mit? Megnézi. És? Megmutatja egy embernek? Kettőnek? Kinek? Nincs jelen az igazi valóságban, nincs…..
nemzeti csótány írtó 2015.11.10 19:23:25
Egyperces Krimi A Farkas Helga-ügy 2015.10.02 12:49:06
Ismét rendhagyó bejegyzéssel jelentkezünk, melyben ezúttal nem egy Hasfelmetsző Jack-hez hasonló sorozatgyilkosról lesz szó (erről bővebben itt), hanem egy kőkemény emberrablásról, melyre azóta is nehezen lehet megfelelő magyarázatot találni. Talán lerágott csontnak tűnhet ezt…..
Magyarországon a politika úgy vonult ki a média területéről, hogy törvényileg szabályozott módon bent maradt. Ennek is a következménye, hogy 1998 óta soha nem volt olyan kilátástalan a helyzet a magyar közmédiában, mint ma. Az MTVA-ból eltűntek a professzionális…..
nemzeti csótány írtó 2015.09.12 01:14:11
@apanna: Nem nézem a kiráiyi tv-t, tehát nincs baj a fejemben! Köszönöm hogy megerősíttettél!
nemzeti csótány írtó 2015.09.12 15:22:28
@rnz: fidesz = a NEMZETTEL? Kérdezted már anyádat, hogy anno mért nem vágott a falhoz?
Soha nem értettem, hogy a képpel, hanggal, számokkal, évszámokkal, vissza nem térítendő támogatásokkal bizonyítható tények letagadásának mi értelme van. Ez onnan jutott eszembe, hogy Kovács István (Kokó) a nemzet köztiszteletben álló ökölvívója kipréselt magából egy…..
A tervek szerint tegnap az ATV élőben közvetítette volna Gyurcsány Ferenc évértékelő beszédét. Az élő adás technikai hiba miatt egészen korán megszakadt, és nem is állt helyre. Így a beszéd helyett bekapcsolták a Fórum című betelefonálós műsort, Somogyi Zoltánnal. A…..
Orbán unalmas, ami a tömegkommunikációra épülő korunkban a politikusnak is a halála. Azoknak, akik az átlagnál intenzívebben kísérik nyomon a politikát egyre torokszorítóbb érzés, hogy a nagy plagizátor, a nép felkent majma ásítóan unalmassá vált az utóbbi hónapokra.…..
nemzeti csótány írtó 2014.02.16 15:52:35
@Kobakos: Akkor, hajrá paraszt! Mond el, te mit kaptál az elmúlt négy évben ettől a rabló bandától? Földet? trafikot? Tán állami megrendeléseket?
nemzeti csótány írtó 2014.02.16 18:06:29
@Kobakos:Igen, nekem már leműtötték a hályogot a szememről, és már tisztán látok! Viszont te is kivehetnéd a szarból a fejedet, és látnád a valóságot, amit a cigány és a bandája művel velünk!
"Hát ez is benne van, de arra még nem volt szükség, hogy a pedagógus saját maga vegyen krétát. De mondok valamit. Hogyha adott esetben erre van szükség, ez is hozzátartozik a tanári hivatáshoz, mint ahogy a pedagógusok nagyon régóta saját maguk készítenek szemléltető…..
nemzeti csótány írtó 2014.02.01 23:55:49
@Kim Jong Un: Kedvem volna téged most lehányni, te eszement ökör! Sajna nincs időm rád, mert megyek anyádhoz egy kis orális kielégülésre!
Van itt egy nagyon régi és nagyon rossz vicc: "A vádlott az utolsó szó jogán szólásra jelentkezik a tárgyalóteremben: -Bíró úr! Nem lesz kicsit sok ezért a kis bűnért az az öt év??-Öt év? KÖTÉL!!" Nem idéztem volna ezt a szörnyűséget, ha nem terjed tovább az erre…..
nemzeti csótány írtó 2014.02.01 01:00:49
@Trollcsány rising: Csak annyit szeretnék mondani. Aki a tetves fidesz szekerét tolja, az szép lazán, szopjon le!
nemzeti csótány írtó 2014.02.01 01:04:50
@Blogger Géza: 4 fős frakció? Meg van a 8 elemid? köcsög
nemzeti csótány írtó 2014.02.01 08:59:12
@Fazakas László: Szerintem a vákuum gép helyett megteszed nekem örömmel, hogy ma elsőnek jól leszippantasz te köcsög fidesz bérenc
A köztévé idén is rászánt pár száz millió forintot arra, hogy bebizonyítsa: a mai magyar popzenéből igenis ki lehet választani harminc olyan dalt, amiből a közönség és a szakmai zsűri majd kiszedi azt az egyet, ami megfelelően képviselheti a Nemzetet, így csupa nagy betűvel,…..
Marxot átírva: ami tragédiának indult, az végül a mi esetünkben is bohózatba fúl? A Fidesz országos rablóhadjárata, amiről nem régen még komikus módon azt terjesztették, hogy valamilyen kifürkészhetetlen módon a közjót szolgálja (bullshit, Mom), egyetlen felszabadító…..
nemzeti csótány írtó 2014.01.25 19:18:59
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Szerintem most szopattad meg anyádat és azért beszélsz félre, te állat!
Miután két napja egyfelől a baloldali, ellenzéki összefogás pikáns részletei, másfelől a Moszkvában sebtében és váratlanul aláírt, a nyilvánosság által alig ismert, a nukleáris energia használatára, azaz a paksi erőmű bővítésére vonatkozó megállapodás egymást köbre…..
Jobban örülnék, ha a címben csak az orbáni flegmaságban megtestesülő arrogáns politikai stílus újabb megnyilvánulásáról lenne szó. Sajnos azonban a két új paksi blokk építéséről, és az oroszoktól felvett 3000 milliárd (!) forintos hitelről kell beszélnem. A helyzet az,…..
Több mint két évvel vagyunk a magánnyugdíj-pénztári rendszer szétverése után. A Ténytár a kezdetektől nyomon követte a változtatásokat, így most a megmaradt magánnyugdíjpénztárak 2013-as hozamainak nyilvánosságra kerülése apropóján összegezzük, ami az elmúlt három…..
nemzeti csótány írtó 2014.01.13 21:04:34
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Draga tezsvérem! Most megyek, és kielégíttetem magamat anyáddal! Csak orálisan. Jóóó?
Rebecca Harms évtizedek óta küzd az atomlobbi ellen. Jelenleg (Daniel Cohn-Bendit-tel párban) ő az Európai Parlament zöldfrakciójának vezetője. Nemrég járt Pakson, de nem kapott választ a kérdéseire. Most megdöbbenéssel értesült róla, hogy Orbán Viktor titokban Moszkvába…..
nemzeti csótány írtó 2014.01.13 00:24:01
@Szúnyog: Orbános narancs, figyusz! Jártál már Ausztriában? Neem!? Tudod ott is van egy Duna. Sok sok vízi erőművel, ami sok sok áramot ad a térségnek. A mi Dunánk,Tiszánk meg a többi folyócska, csak nagyon kevés energiát ad nekünk. Tudod miért? Mert az a kocsog Gyurcsány ezt is elqrta! De ne félj, most majd vissza jön és rendet fog rakni a fejetekben. Kemény meló lesz neki, de hiszem, hogy sikerül kiverni a fejetekből a narancsot, és újra béke lesz az országban!
Azért mentünk bele a közös listába (meg abba, hogy az MSZP jelöljön miniszterelnököt), mert a teljes ellenzéki összefogáson kívül ma már nincs más eszköz arra, hogy Orbán Viktort leválthassuk. Az ellenzéki összefogás kényszer, amit a Fidesz teremtett nekünk. De az…..
nemzeti csótány írtó 2014.01.11 22:40:23
@szárny: Na! az olyan majmoktól van hányingerem mint te! Hatalmas sötétség a az üres fejben, és még ugatsz is. Nyugi! Hamarosan jön Fletó és kiugrassza a cigány gyereket még a bőréből is.
nemzeti csótány írtó 2014.01.12 00:09:51
@high up!: Akkor most az összes ballibsi farkát szépen leszopod és utánna megcsókolhatod azt a retkes cigány gazdádat.
A rezsicsökkentős kormányzati propaganda nagyon ütős. Ne vessetek meg NERtársak, de még rám is hatott némiképp: midőn így nem sokkal szilveszter után számba venném a 2013-as év történéseit, az első ami beugrik az a rezsicsökkentés. Az e körüli kommunikáció valami abszurd…..
nemzeti csótány írtó 2014.01.06 17:16:02
@a nemzet fogatlan provokátora: Igen, meg lehet takarítani 150-200 ezret, ha van 400 m2-es házad, és fűtöd benne a medencét. Lehet, hogy a te baráti körödben ez az átlagos, mert egy fideszes fasz szopó társaságban vered a hamut. Ha van vér a pucádban, akkor állj ki az utcára pl: Tatabányán vagy Miskolcon netán Ózdon és magyarázd el a zembereknek, hogy mennyi minden jót tesz velük a jelenlegi hatalom.
osztjónapot!
Mentális Deficit Az év bukásai 2013.12.31 05:40:00
Három listánk lesz az idén - illetve annyit tököltünk, hogy átnyúlik majd jövőre. Szilveszterre itt vannak a legnagyobb bukások, illetve vesztesek, kár, hogy nem lehet rajtuk túl nagyokat röhögni. Próbáltunk meríteni mindenhonnan, de hát valahogy a legtöbb muníciót derék…..