Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KONAN

0 bejegyzést írt és 235 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékeztek a Mátrix 2-ből, amikor Neo pedofil pap csuhában aprítja a sok Smith ügynököt. Az indiaiaknak ez se volt szent! Kicsit más a sztori , de a lényeg nem változott. A Balázs Pali csávó megállíthatatlan! Köszi a linket Almáspitének!..
Eljött a várva várt pillanat! Az Retek Klub leadja, az über ZS filmet, aminek a trailerétől és a jeleneteitől hangos volt hónapokig a magyar web. 21:20-kor a Zskategória élőben közvetíti ezt a szörnyű alkotást. Főszerepben a hajmosás elől bujkáló Renegát! Lorenso Lamas! Ne…..
A tegnapi videó nagyon inspiráló volt nekem, ezért rögtön utánajártam, hogy miféle film is ez. A válasz: posztapokaliptikus olasz sci-fi! Érdemes megnézni a film trailerjét, van itt minden, mint a bazárban: radioaktív apacsok, Mad Max mopedes banda, kopasz fura akcentussal beszélő…..
Tele van a hócipőd a politikával? Nincs jobb dolgod péntek este? Imádod Stallonét? Itt a helyed! Ma 21:10-től a film+ segítségével egy igazi klasszikust élvezhetünk itt végig! Lesz benne baltaarcú bácsi baltával, kevésbé baltaarcú néni nagy dudákkal és a Stallone!Gyerekek jól…..
Egy nagy virtuális Stohl Andrásként az első forduló szavazását lezárom! A nyertes pedig Michael Ironside, aki az 1165 szavazat 19 százalékát szerezte meg. Mivel ez nem jár jutalommal, ezért sajnos a filmekben leszakadt testrészeit továbbra se tudja pótolni. De azért minden bele…..
KONAN 2010.03.24 23:13:37
Uszkár-díj Crazy Heart 2010.02.24 08:47:56
A Crazy Heart eddig talán a kedvenc filmem a jelöltek közül, a következő jelöléseket kapta: Legjobb film Legjobb férfi főszereplőre jelölve Jeff Bridges Legjobb női mellékszereplőként Maggie Gyllenhaal Nézzétek meg videónkat erről a filmről: ..
Uszkár-díj The Blind Side 2010.02.21 15:38:00
 The Blind Side - ez a film bejött nekük, az Akadémia pedig a következő jelölésekre érezte méltónak: Sandra Bullock a legjobb női alakításra jett jelölve Maga a film a Best Picture díjért fut Nézzétek meg videónkat erről a filmről: ..
KONAN 2010.02.26 13:14:38
Egy valamit azért szögezzünk le. Sandara Bullock-nak nem igazán volt eddig lehetősége sem arra,hogy "fantasztikus" lehessen. Én eddig nem, hogy jó színésznőnek, de gyakorlatilag színésznőnek, de még színésznőcskének se nagyon tartottam.
Eddigi mozijai ugyanis nagyjából a Goldie Hawn – Meg Ryan síkon mozogtak. Talán a „Ha ölni kell” és a „Féktelenül”, ami eddigi karrierje során kilógott a sorból.
Épp ezért lepődtem meg olyannyira a filmen, de főképp Sandra Bullock-on. Ebben a filmben játszik. Ráadásul jól játszik. Szerintem hagynia kellene a fenébe a tinglitangli limonádé filmjeit. Beleesett ugyanis az Eddie Murphy csapdába.
Szerintem igenis bombajó formában volt. Eszméletlen popsi, szőke dögös haj. Hozzáteszem a haja színén én cseppet sem akadtam fenn. Miért ne lehetne szőke? Szőke nős attitűdök pedig nem hiszem, hogy vannak. Legfeljebb agilis nők akadnak, de hajszíntől függetlenül. A szőke nős attitűd esetleg a viccekből lehet ismerős…
A film tulajdonképpen egy tipikusan Hallmark-os feelgood mozi. Szerencsére még nem esik a szirupos giccs hibájába, de nem sok tartja. A fényképezésre, a rendezésre nem lehet egyetlen rossz szó sem. Nagyjából ezt vártam, amikor leültem elé. Szinte minden pillanata kiszámítható volt a filmnek. Egy tipikus családi mozi. Érthető tehát, hogy a BEST PICTURE kilőve…
A filmet tulajdonképpen a két főszereplő viszi el. Minden egyéb másodlagos mellettük. Quniton Aaron remekül hozza a srácot, bár ő nem igazán játszik. Tegyük hozzá, hogy ezen nem is kell túl sokat játszani, hiszen így is hiteles és tökéletes a szerephez az alakítása.
Az óceán túloldalán pedig ráadásul még nyílván – és érthetően – tetőzi a film sikerét, hogy a főhős tulajdonképpen egy sztárjátékos.
Azt kell mondjam, hogy összességében nagyon rendben van ez a film. A sokadik megnézés után még mindig tetszik, holott a családi filmek elől általában menekülni szoktam.
Nálam bizony 9/10
Uszkár-díj Up In The Air 2010.02.09 11:16:00
Elkészült az első film értékelése, az Up In The Air, soksok jelöléssel:Jason Reitman rendezőkéntGeorge Clooney férfi főszereplőkéntAnna Kendrick női mellékszereplőkéntVera Farmiga női mellékszereplőként a legjobb film kategóriában is kaptak nevezést. Így visszanézve…..
KONAN 2010.02.11 13:07:07
Sziasztok!

Remek kezdeményezés az oldal és a videóblog is, ehhez had gratuláljak, mind film fan.
Én is ugyanígy, mindig elkezdem nézegetni a jelölt filmeket.

Ha egy tanácsot megfogadtok – bár valszeg fikának vélitek és leszóltok majd – kicsivel jobban fel kellene készülnötök, a mondandót illetően és a felkészült mondandót kellene setleg kicsit pszeudó rögtönzéssel előadni.
Továbbá a videóblog előnyére válhatna, ha nem a konyhában állva adnátok elő mindezt, hanem mondjuk egy íróasztal mögött vagy kanapén, kicsit több párbeszéddel, reflektálva egymás mondandójára, véleményére.
Ebben az esetben nem feltétlen áll jól ez az esendőség, ez a kicsit szerénykés megnyílvánulás.

UP IN THE AIR:

Miből is kell kiindulni? Abból, hogy ez a film tulajdonképpen nem más, mint egy enyhén spleen-es feelgood film. Egy eszméletlenül monoton ember munkáját, életét próbálja meg számunkra érdekessé tenni.

Ehhez igazodik a rendezés és a képi megjelenítés is. Mindezekre azt kell mondjam, hogy jó. Vagyis hozza azt, amit a film megkövetel.

Clooney igazándiból jól adja, de érezni, hogy zsigerből hozza a karaktert, tehát nem kell túlzottan játszania. Tetszik a két zárkózot ember egymásra találása. Remekül érezni a főszereplő karakterfejlődést. De nagyjából ennyi. Nem az alakítás, hanem az egész film ennyi. A vége meglepő, de még így is középszerű az egész.

Legjobb filmre valljuk be: esélytelen. Azt Cameron papa fogja elvinni. Az 500 millás költségvetésbe már benne van egy Oscar is. Legjobb ffi-re pedig Bridges mellett (- aki véleményem szerint Rourke Wrestler-ét hozza csak zenészben) nincsen esélye.

Nálam 7/10-es a film.
Amikor már a kompjúteres unokaöcsi sem segít, akkor elérkezik a díszletesek nagy ideje! Első videónkban egy gyilkos ágy támad meg egy csajszit, a másikban pedig a szobavirág törleszt a locsolás nélkül töltött időért...
Ma este ismét Zslive a blogon! Ezúttal a Scooter rajongónak álcázott visegrádi hegylakó Christopher Lambert egyik mélyrepülését közvetítjük: a Beowulfot! 21:00-kor tehát érdemes a film+ csatornára és ránk kapcsolni. Szőke haj és Rhona Mitra dekoltázs a köbön! Kezdődik!…..
KONAN 2009.12.21 22:34:18
@purga: kár. pedig megnézném Lorenzo Lamas-szal is.
Egyszer már láttunk egy izgalmakkal teli jelenetet az Octaman című filmből, ahol a polip csávó szénája elég szarul állt. Most itt egy újabb epic fight jelenet, ahol megint csak csápos barátunk szívja meg...
Csípem az ilyen fanokat! Videó egyvelegünkben egy olyan brigád alkotásait láthatjuk, akiknek az a hobbijuk, hogy akciófilmekben számolják a hullák számát. Első videónkban maga a mester: Chuck Norris öli a népeket. Egész pontosan 13 szerencsétlent. Na itt van egy komolyabb…..
Fuck, fuck, fuck. A Crocodile 2 című film a Zsvilág egyik gyöngyszeme, valószínűleg erre rájöttek készítés közben. Ezért logikusnak tűnik a rendező reakciója, hogy mindenki káromkodhatott ahogy akart. Ha szar, legaláabb próbáljon meg kultikus lenni. Nem…..
Ma este 21:15-kor a film + csatornán és itt a Zskategórián. Várok mindenkit sok szeretettel!A Nagy zűr Kis Kínában megy előtte, na ha erre emlékeztem volna akkor ezt közvetítem, de most már így jártattok. :) Mindenesetre poén , ahogy a koleszterin problémás mandarin szétpukizza…..
KONAN 2009.12.04 23:32:10
Múlt hét vasárnap után újabb Rambo folytatás és újabb Zslive! 22:55-kor Megan Fox gépzsíros csöcsei után nézzük együtt ahogy Rambo megoldja az afgán válságot! Robbanások, kecskék, helikopterek és Trautman ezredes szokásos nézése. Ne feledjétek 22:55 Tv2! Én már nagyon…..
21:50-kor a TV2-n Rambo 2, amelyet a Zskategória élőben közvetít. Nosztalgia, vér és vietnámi papucs minden mennyiségben. Ne feledjétek 21:50-kor kezdünk!Valami miatt a Blog.hu betegeskedett és csak most lett éles , de ez nem változtatt a tényen: mindjárt indulunk!Ez az Activia…..