Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ship

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harmadik összeállításunk immár több, mint 20 évvel ezelőttre tekint vissza. Célja, hogy a '80-as évekről ne csak az ABBA, vagy a Boney M jusson eszünkbe. A listát különösen azoknak ajánlom, akik szerint az SF rövidítés San Franciscót takar. Star Trek rajongók…..
Mindig is szerettük azokat a filmeket, amikben a világ szétesik és egy ember, vagy egy kis csapat küzd a túlélésért. A spektrum széles a slágerfilm The Roadtól a béna CGI vámpíros I Am Legenden át a klasszikus The Quiet Earth-ig.   Az ember szereti azt gondolni magáról, hogy…..
A Füles rejtvénymagazinnál követték el, és ugyan biztosak vagyunk abban, hogy nem szándékosan, mégis üt akkorát, mint az RTL Klub hisztis riportereinek angoltudása. Fanyűvő nevű olvasónknak jár a köszönet a találatért...
Megérkezett az influenza járvány, nincs is ilyenkor aktuálisabb rajzfilm, mint a Dr. Bubó. A Lutz márkájú fenyőtobozokkal szivarozó körzeti orvos, aki leginkább egy Freud-paródiára emlékeztet, és hat számmal nagyobb asszisztensnője, Ursula, aki reménytelenül szerelmes a…..