Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Turee

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy a tét az utolsó meccsen, így mi is kijátsszuk a kattintásmágnes csajos posztot. Korea vagy Nigéria, te melyiket választanád kettejük közül?..
Turee 2010.06.21 23:45:30
A Kínai GP utáni sajtótájékoztatón is téma lett az izlandi vulkánkitörés, ami megbénította Európa légiközlekedését. Kínai újságíró: "A vulkán miatt az európai reptereket lezárták, mihez kezdenek így?" Jenson Button: "Úgyis nyaralni akartam a hétvégéig,…..
Turee 2010.04.18 21:03:52
Év: 1998Ez a szombat este nem maradhat igazi 90-es bulizene nélkül! Mivel ez volt a Soho Party búcsúslágere, sokak keserédes utóízzel emlékeznek rá, hiszen valóban egy korszak lezárását jelentette. Náksi és Brunner a lágyabb denszről tucc-tuccra váltott, amit a belvárosi…..
Turee 2010.04.17 23:00:39
A hajigálós játékok szerelmeseinek biztosan a Toss the Turtle jut majd eszébe a Fly Squirrel Fly láttán, és nem véletlenül: a két játék túlságosan is hasonlít egymásra: ugyanúgy egy jobb sorsa érdemesebb állat a lövedék, ugyanúgy fejleszthetjük a felszerelésünket, ugyanúgy…..
f1 Schumacher nyaka meggyógyult 2009.12.17 11:41:00
”Orvosa szerint vezethet Forma-1-es autót, vagyis fizikailag készen áll a visszatérésre” – értesült az automoto.fr.A francia honlap állítja, ”tökéletesen egészséges, így ha akar, újra indulhat” a Mercedesnél, de ezt egyelőre senki nem erősítette meg.…..
Az alábbi kesergő levélből egy derül ki: Kiváló Dolgozó nem ebben a világban, hanem a tiszta ideák birodalmában élt eddig. Kiváló Dolgozó, ébredj föl! MINDEN készétel ilyen gusztustalan, mint a Norbié. A legtöbb még ennél is sokkal, de sokkal durvábban eltér a csomagolás…..
Írtam korábban egy bejegyzést a Budapest Poker Open-ről. Úgy gondoltam, most megérdemli a nagyérdemű, hogy bekerüljön ide egy következő, de nem olyan hosszú, mert mint tapasztalom, a rövidebb bejegyzéseket szereti az istenadta nép. Szóval egy rövid beszámoló a két napja véget…..
Viszonylag régen találkoztam olyan játékkal, ahol ilyen-olyan jeleket, szimbólumokat kellett megtalálni a különböző pályákon. A napokban azonban rábukkantam a ClickPLAY 2-re, és pontosan azt kaptam, amit vártam: egy kellemes kis játékot, ami se nem túl könnyű, se nem túl nehéz…..
  A kutatások szerint a Samsung új Micro Plasma Ion (MPI) technológiával működő légkondicionáló berendezései a levegőben terjedő H1N1 vírusok 99,99%-át 20 perc alatt elpusztítják. az MPI a levegő páratartalmát aktív hidrogén és negatív töltésű oxigén ionokra…..
Turee 2009.11.25 21:39:28
@egy hang a hátsó sorból:

hát ezen kurva jót röhögtem