Regisztráció Blogot indítok
Adatok
benke_x

51 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Trendál A magyar rap rímei 2015.12.28 17:06:21
Az underground szférán belül meghallgatva néhány ismertebb előadó szövegeit, megfigyelhetjük, hogy az emszík jelentős hányada nem hajlandó alább adni a rímeket 4-5 szótag kiterjedés alá, mintha valami vallásos fanatizmus kötné őket a félsornyi összecsengésekhez. Ennek okait…..
Már többször sikerült megcáfolni a hétfővel kapcsolatos sztereotípiát, miszerint ez egy szürke, depressziós nap volna, tele posztvíkend nyűgökkel és a hétkezdés fáradalmaival, a bulizásra pedig végképp és tökéletesen alkalmatlan.Február 27-i programunk azonban még egy…..
Az importálás automatikusan történik, blog.hu-s blogod adminfelületén a Beállítások/Motorháztető menüben töltsd fel az importfájlt és kövesd a rendszer utasításait. További részletek itt! ..
Új masina dolgozik a kezem alá, így még intenzívebben tervezem önteni blogom zenefolyamát. Az aktualitás most éppen az augusztus 20-ai Budapesten tető alá hozott Crookers móka-kacagás. Van itt flyer meg line-up, alant pedig irom az élményeket meg szórom a linkeket! Lineup: CROOKERS…..
Ígértem, hogy nem csak elektronikus zenékről lesz szó a blogomban. Következzen néhány finom kézzel hangolt csoda a 90-es évek (természetesen keleti parti) hiphop kultúrájából. 4 NYC-beli szófaragó és DJ Eclipse, bár legnagyobbat a 2002-es The Future Is Now című albumuk…..
letöltés Tracklista:01. ID w/ Crookers feat. Soulwax & Mixhell - We Love Animals (Acapella)02. Mumbai Science - Ancova03. ID04. Djedjotronic - Bit This Thin Part 205. ID w/ Crookers feat. Soulwax & Mixhell - We Love Animals (Acapella)06. Bonsai Kat - Egotripping07. Wafa - Ewid Disco (Drop…..
Exit Fesztiválos visszaemlékezéseim közé próbálok beszorítani 1-2 igazi csemegét. Összebugáztam a francia elektrohousetechno félisten aktuális kedvenceit. Busy P twitter, facebook és myspace postjai egy levegővételben. Gonzales - I Am Europe (Djedjotronic remix) // Who Am I? I…..
Bár az esték még mindig egybeérnek, illendő már folytatnom a megkezdett szerbiai emlékképek gyöngybetűkké kovácsolását. A második, pénteki nap jóval alternatív line-up-pal fogadta a nagyérdeműt. Előkerült pár rock, punk és a kettő kombinációjának végtelen variánsú…..
Július 8-11. között talán egész Európa idei legnagyobb főleg elektronikus zene központú fesztiválján vehettem részt. Be a húrok közé! Időrendben csütörtökön mihogyvolt: 22:15 LCD Soundsystem Live @ Exit Fest 2010 00:00 Chromeo Live 01:00 Crookers Főként az új számaikat…..
Közel 6 hónap tűzszünet után ismét belelövök világunk zenéktől hullámos tengerébe. Korábbi koncepciómat bővítve a továbbiakban nem csak az elektronikus zenéken lesz a hangsúly, hanem szabad teret engedek a zene szárnyalásának. Korábbi nagy szenvedélyem, a hip hop muzsika is…..
Mivel az NST történetében páratlan módon voltunk trógerek angolposztilag, úgy gondoltuk, hogy ezután minimum páratlan módon kell tisztelegnünk a Chelsea csapata és szurkolói előtt is. Megmerítkeztünk a múltban, hogy jobban megérthessük a jelent, majd több szempontból nézve…..
A Barcelona múlt heti botlásának köszönhetően elmozdultak a frontvonalak a bajnoki címért folytatott harcban. Míg a katalánokat megfogta a kellően harcosan játszó Espanyol, addig a Real simán behúzta a bátortalan Valencia elleni meccset. Egy hete is ezt tippeltük, de most vitán…..
Esti Kornél: Hetekkel ezelőtt az itáliai és nemzetközi lazialék között is robbanásszerűen terjedt el az az elsőre hihetetlennek hallatszó hír, hogy az olasz labdarúgás egyik legnagyobb szurkolói csoportja, az Irriducibili felfüggesztette tevékenységét. Bár tudtuk – és…..
benke_x 2010.04.15 19:53:31
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: huh, ez az utolsó mondatod kicsit lírai lett. :) ne kanyarodjunk vissza a neonáci/fasiszta témához, mert ki lett vesézve de emellé a mondatod mellé kellene beszúrni az ocsmány auschwitz-os transzparenseket. nyilván van köztük ilyen ember is meg olyan is, meg olyanabb meg mégolyanabb...
Nem volt igazán jó meccs az El Clasico, ha valaki gólparádéra, látványos támadásokra számított. Bebizonyosodott azonban, hogy játékerőben, egyéni kvalitásokban és csapatmunkában is sokkal előrébb tart a Barcelona, mint a Real Madrid. A bajnokság folytatódik egy hétközi…..
Hat fordulóval a bajnokság vége előtt nem sokkal látunk tisztábban a lényegi kérdéseket illetően: a bajnoki címért hajtók mindegyike nyert, a 4. helyért hajtók egyik sem nyert, és bár az egyre valószínűbb, hogy a Livorno és a Siena menthetetlen, az Atalanta még mindig négy…..
A Roma a bordó mez alatt I Szív Czene Attila pólóban újra bizonyítja, hogy a surranópálya csak a suttyóknak okoz gondot. A rómaiak ráadásul, ezt a múlt heti poszt óta még erősebben érezzük, nem is csak az idegesítő légy szerepét játsszák, amit egyetlen hessentéssel el lehet…..
benke_x 2010.03.30 19:05:50
@Hispan07: európa top5 csapat egyikeként (gyanítom a milan szurkerek ezt fenntartják) vállalható az a szezon, amibe sorrendbe képtelenek gólt rúgni a Livornonak, az Udinesenek, a Barinak. Január eleje volt elfogadható egyedül, amibe egy idegenbe mindig gyenge Palermo elleni otthoni buktából érkeztek és Inter 2-0 simával végződött (összesen 6-0). aztán szürke 0-0,1-1, 1-0-ák ide-oda. középcsapat eredményei lennének elfogadható lenne, de nem a Milannak.
Mi a gond a kerettel? idős az átlagéletkor? ilyenkor kell még kollektívan rúgni egy utolsó nagyot, de erre egyedül Seedorf hajlandó
benke_x 2010.03.30 19:51:34
@Hispan07: Köszönöm válaszod! Igazad van abban főleg, hogy a realitásokhoz mérten kell értékelni egy évet. Kell egy 2-3 akár több éves koncepció ami mentén újabb élcsapat építhető. Meg kell tartani a fiatalokat, Patot, Abatet stb. hozni egy rakat újat, beépíteni a fiatalokat. Én elsősorban Serie A szerelmes vagyok, másodsorban Juve, Napoli és Di Natale buzi :D
Boldog, sugárzó arcokkal telnek meg most hét elején a marseille-i melóhelyek, az exceltáblákban minden diagram OM-logós, világoskék szettbe öltözik, a mobilok hátterképén pedig kupákat emelgető, csillogó szemű fiatalemberek jelennek meg. Milliók boldogságára törte darabokra…..
A Német-kupa elődöntőjében az Augsburg olyan bravúrra készül, amely szinte biztosan nemzetközi kupaindulást jelentene számukra, mivel a másik döntős borítékolhatóan automatikus résztvevője lesz a Bajnokok Ligájának. Némileg meglepetés, hogy elsősorban ezért a célért kell…..
A Messier-katalógus 27. objektuma a Súlyzó-köd (M27), ami nem más, mint egy planetáris köd a Kis Róka csillagképben. 1764. július 12-én fedezte fel Charles Messier, aki M27 számon katalogizálta. Mindez természetese eltörpül amellett, hogy mi meg huszonhetedszer érkezünk…..
Nem múlt el nyomtalanul a clasico: a vihar felkorbácsolta az indulatokat, a hullámok pedig az elmúlt napok híreit látva egész magasra csaptak. Idegenben javíthat a PSG, de kisebb esélyekkel lép majd gyepre, mint a Boulogne-hoz látogató Lyon. Ciani és Gourcuff meglehetősen közelről…..
This is the sixth! Terror of Tunes series continues... Random selected tracks from the last years. Alvaro - Make It Funky AutoKratz are a London based electronic duo comprising of David Cox and Russell Crank. They are signed to the French electronic label Kitsuné Music. AutoKratz - Stay The…..
I would like to introduce an excellent musical performance from other side of the Earth. MUTANTES project works in Chile, South-America.                Some 10-30 minute mixes from SoundCloud: MUTANTES - jaja ERROR 3000…..