Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Male39

0 bejegyzést írt és 3149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amit most rögzítek, abban több a honfitársi bú, mint a kajánkodás vagy a leleplezés szándéka. Az országunkat képviselő csúcspolitikusok viselkedési kultúrájáról tűnődnék. Az egész magyar sajtón, sőt a közösségi oldalakon is végigfutott egy alig percnyi dokumentáció. Üléseztek az Európai Unió…..
Male39 2018.07.11 17:36:58
@Mákosi Rátyás: ez a lényeg, 10 pont!
Napjainkban egyre inkább megfigyelhető a tendencia, miszerint kialakult egyfajta verseny a tengernyi kormánypárti médiamunkás között. Való igaz, hogy nehéz kitűnni a naponta ránk zúduló szarcunamiból, az elmúlt pár évben szinte mindent láttunk a Fidesz jóindulattal, empátiával és elfogadással…..
Male39 2018.06.25 20:43:04
Már az ókeresztény kor egyházfegyelmi intézkedései, rendeletei, zsinati kánonjai egyértelművé tették, hogy a leggyűlöletesebb és legfélelmetesebb ellenség a belső idegen, azaz az eretnek...
Male39 2018.06.08 16:21:52
@Hilda kisfia: mekkora egy balfasz vagy ..
A szexuális segédeszközök használata nem új keletű dolog. Története egészen az ókori Görögországig nyúlik vissza. Népszerűségük azonban az elmúlt évtizedekben láthatóan megnőtt. A kutatások támasztják alá, hogy a vibrátorok és más szexuális segédeszközök egyértelműen növelik a szexuális örömet,…..
Male39 2018.06.01 16:28:29
@czerka:

"Biztos van piaca a szexjátékoknak, de messze kisebb rájuk az igény, mint azt sokan hiszik."

Tipikus példája, amikor a hit nem találkozik a tényekkel.

Azzal a 2020-ra beígért 29 milliárd dollárra becsült globális forgalommal ne foglalkozzunk, aprópénz.
Képzeld el azt a helyzetet, hogy meglátsz egy filmet és pont a kedvenc színészed a főszereplő. Mész is át egyből a YouTubera, megnézed a trailert és megcsap az érzés, hogy ezt a filmet tuti látnod kell. Aztán meg is nézed és tátva marad a szád. Na nem azért, mert annyira jó volt, épp ellenkezőleg.…..
Kedves olvasónk, igen, ön, vagy Ön, maga, vagy te, vagy Te, ha már, szóval önÖnteTemaga egy agyilag és lelkileg sérült barom. Mert olvassa az Indexet, aminek címlapján a kétségkívül figyelemfelkeltő címre (szakmai kifejezéssel élve, pinás címre) klikkolt, és itt van, ezt a posztot olvasva. Akkor is…..
Male39 2017.08.01 21:22:02
@alba8889: nyuszimuszi .. teljesen érdektelen, hogy hány nőt szereztél meg lepattanóból egy házibulin, amikor már csak Te maradtál, mert a házigazda annyiba sem vett, hogy beengedjen a buli közepébe.

Szerintem takarodj a jó édes anyádba vissza, de ha szeretnéd, szívesen segítek.
Chicago legmenőbb luxusétterme váratlanul bezárt, a magyar tulajdonos, Gyulai Attila váratlanul kiürítette a számlákat, és jelenleg épp Európában menekül a felelősségrevonás elől. "Budapesten is felbukkanhat!" ..
Male39 2017.06.22 08:37:21
@karandash: én sem szívesen írtam le, amit .. mindazonáltal a tény az tény. És nem akartam hivatkozni nem saját példára, mert abból is van rengeteg.
Az abszolút vitán felül áll, hogy a Redditen órákat el lehet tölteni céltalan böngészéssel, és soha nem érünk a végére. Vannak azonban olyan csodás kis subredditek, amik mellett vétek elmenni - ilyen az r/OldSchoolCool is, ahol a felhasználók saját régi családi fotóikat, érdekes történelmi képeket…..
Male39 2017.05.10 09:33:03
@shitgun: nomen est omen mr. shit ...
Male39 2017.01.31 09:02:42
@sz.szilvi.agi: Ezzel egyetértek, ezért írtam azt, amit.

Azonban pontosan ezért szerettem volna felhívni a figyelmét arra, hogy ez a fajta általánosítás alkalmas arra, hogy elmossa a különböző tevékenységek közötti különbségeket és azok egyénre gyakorolt hatását.

Nem mellesleg egy olyan rendezvényen, ahol részt vesz több tucat, vagy több száz ember eleve nem alkalmasak arra, hogy egyéni problémákra fókuszáljanak. Aki ezt hiszi, szintén nincs tisztában a fogalmakkal és ez eleve baj, hiszen nem azt kapja, amit várt, amiért befizetett.
Olyan képeket posztol a repülőgép női vezetője, hogy behalsz. Az internet se bírja szusszal. Lessed csak szépen. Mert azt mondják, nincs szexisebb az egyenruhás férfiaknál. Na, de mi van az egyenruhás nőkkel? A képeken látható szépségnek bizony nincs miért szégyenkeznie: ha van rajta egyenruha, ha…..
A budapesti városrendezés valahogy soha nem kapta el a ritmust az utóbbi évtizedekben. A hetvenes években például az volt a fővárosi trend, hogy csináljunk autósztrádát a városból, lehetőleg a gyalogosok kárára. Ekkor nőttek be a földbe az aluljárók, ahova le kellett szenvednie magát öregnek,…..
Male39 2016.12.08 16:58:07
@Ballib cenzúrázók réme 19:

Azért abban egyetérthetünk, hogy ők is csak annyit adóznak, amennyit muszáj.

Egyébként érdekes párhuzamot vonsz bűntény és bűntény között - azért jó a kegyelteknek adni (és ezért rájuk szabni mindent és megy a korrupció is ezerrel), mert ők adóznak belőle.
A Fidesz most úgy igyekszik lerázni magáról a kínossá vált Mengyi Rolandot, mint kutya az esővizet. Minden jel arra mutat, hogy a korrupciógyanús ügybe keveredett BAZ megyei képviselőt igyekeznek minél gördülékenyebben semlegesíteni, hiszen nem jönne jól a kormánypártnak a kvótanépszavazás…..
Male39 2016.08.29 23:48:28
@pamut: a cégek nem írják ki a honlapjukra, hogy mennyiért dolgoznak, ezért írtam le, hogy a két összeg között mozognak nagyjából az árak ez projekt mérettől is függ jelentősen

az áfa-t természetesen ki kell fizetni, de az üzleti életben nettó értéken számolnak (áfa esetén vagy visszaigénylő vagy, vagy pedig befizető attól függően, hogyan alakultak az eredményeid)

egy jól kezelhető tréning csoport 10-12 fő, ebből indultam ki a számításoknál, így jött ki a 2 csoport verzió, ami egyből nem egy nap, hanem kettő

a cégek kifizetik ezt a pénzt, ha jó szolgáltatást kapnak érte - ebben az esetben nyilván nem tudom a részleteket, hogy kit kértek fel

egy ilyen tréning esetén minimum 2 alkalommal találkozni kell az ügyféllel, egyes esetekben még előzetes interjúkat is kell készíteni, hoyg képben legyél pontosan mi a helyzet, ki kell nyomtatni a tréning anyagokat, amelyeket előtte össze kell rakni (néha megírni), el kell menni megtartani és utána visszajelzést is írni a megbízónak, majd még egyszer elmenni találkozni és előadni az egészet, hogyan sikerült és mi a javaslatod a további fejlesztésekre

ez mind benne van az árban, amely így gyakran több nap munkát is tartalmaz (2-3-4 pluszban), mint amit végeredményként látsz és nem hiszed el

a pénz amit kapsz a céged bevétele, nem a Tiéd .. ebből egy rahedli dolgot kifizetsz, majd ha pozitív a mérleged, akkor osztalék formájában kiveszed, amelyből ismét adózol

elhiheted, hogy nem marad belőle brutálisan sok, nyilván több, mint a magyar átlagfizetés

természetesen össze lehet b@szni a dolgot és nem minőséget nyújtani, de jelen esetben ebből nem lehet kiindulni

a világ élhetőbb felén ugyanezért a munkáért jóval több napidíjat lehet kérni

németország pl 2.600-3.000 EUR / nap
svájc , franciaország 3.000-3.500 EUR /nap
hollandia, 4.000 EUR körül
az északi országokban (izland, norvégia, svédország) nem ritka a 4.500-5.000 EUR tréning napidíj sem
Male39 2016.08.30 22:38:55
@pamut: komolyan írtam, balfasz választ kaptam
fogalmad nincs a világról és erről az üzletről ez kiderült

részemről befejeztem, mert pont olyan faszkalap idióta egysejtű vagy, mint a párjaid a jobb szélen

egyétek meg egymást, au revoir
Male39 2016.08.31 14:49:07
@pamut: milyen link miatt kiabálsz?

no ide figyelj te sötét gyalog .. leírom még egyszer és utoljára

minden projekt külön díjazással megy, ez nem abc ahol párizsit vásárolsz és ki van rakva a pontos árlista

ha veszed a fáradságot (előre tudom, hogy nem fogod) és felmész bármelyik tréning cég honlapjára ott találsz telefonszámot .. nagyjából el fogják mondani, hogy -tól -ig mennyiért dolgoznak

a nyugati pénzeket azért írtam oda te szövegértéssel (is) küzdő, hogy ha van agyad, akkor tudsz számolni és talán ismered az ottani átlagfizetést
ott is a többszörösét keresik a tanácsadók ennek az átlagnak, ahogyan itt is

ennyit a süket dumáról

arról nem tehetek, hogy a világod és az értelmed olyan szűk, hogy ezek nem férnek bele és a legjobb ilyenkor nyilván a tagadás

ehhez mondjuk jogod van meg ahhoz is, hogy ezt a díjazást igazságtalannak tartsd, ettől még ennyit fizetnek ezért a munkáért

előtted az élet, válts szakmát és te is kereshetsz ennyit akár

egyébként pedig szívesen tájékoztattalak még akkor is, ha ilyen ordenáré stílusban tudsz csak válaszolni

no pá .. don't wanna feed this troll ..
Balogh Jóska megint jól járt, Magyarországon tényleg semmilyen következménnyel nem jár az, ha valaki salakrészegen péppé veri becses élettársát. Ez a szűk konklúzió a vakkomondoros nőverő polgármester ügye kapcsán. Teljesen felesleges fikázni a bíróságot, a jogszabályok…..
Male39 2016.02.18 17:44:02
@BircaHang Média:

"A családon belüli ügyekben milyen jogon avatkozna be az állam? Én a pénzbüntetést is jogtalannak tartom, itt a bíróság hagyta magát befolyásoltatni a bulvármédiák által"

Olvasgatlak már egy ideje, a véleményed többsége kétségbeejtő, személyiséged megmutatkozó arca pedig visszataszító.

Ennek ellenére emberbaráti szeretetből befogadnálak a családomba .. ugye tudod, hogy miért? Csak egy apró bensőséges viszály erejéig.
Nagyjából 3 percig tartana és rendeződne a helyzeted, hidd el.
Feljelentésre semmi okod nem lenne, az államnak meg semmi köze hozzá amúgy sem.

Van kedved elindítani az hivatalos eljárást?
  Éppen ellenkezőleg: sosem volt még ilyen hatékony parlamenti képviselete az állatkínzó magyaroknak. Kedves olvasóim, ha önök nem rendőrök, ügyészek, bírók vagy történészek, valószinűleg nem szívesen olvasnak hosszú és unalmas jegyzőkönyveket a Magyar Parlament egyik bizottsági üléséről. Most…..
Male39 2016.01.06 11:03:54
@nagybalfasz:

nem értem a felvetésedet .. tiszta kapcsolat van és az erőszaknak ún. evolúciója is látható
aki állatot kínoz, nagy %-ban erőszakos lesz (vagy már volt) valamilyen formában az emberekkel is

ennek extrém példái a sorozatgyilkosok

a kapcsolat oda-vissza működik, bár valóban nem úgy, hogy először kikötlek, megkínozlak és levágom a végtagjaidat, majd utána elverem a kutyát otthon
Male39 2016.01.06 11:35:49
@MikeBoy: köszönöm, hogy megválaszoltad helyettem

@nagybalfasz: rossz logika mentén haladsz
Male39 2016.01.06 18:16:21
@eßemfaßom meg áll:

az nekem nem gond, hogy nem érted és belepofázol
mivel neked sem, így ez a nap is eltelt azzal, hogy tudtál büfögni egyet

gratula és gyere holnap is :)
Ezt az olvasói levelet olvasva egyik döbbenetből a másikba estem. Íme, az álláskeresési tanácsadás állatorvosi lova... Az elrettentő példa kifejezés mellett ez szerepelhetne az értelmező szótárban. Szerencsére a levél írója tudja, mi fán terem a tanácsadás, így mert…..
Male39 2015.12.01 10:06:37
@jobangel:

1. miért erkölcstelen szakmai segítségért, munkáért pénzt kérni?

2. miért ne lehetne neki pénze?
Male39 2015.12.01 10:29:05
@jobangel:

1. "Kitalálta, h pénzért ad tanácsot álláskeresőknek (cv írás, interjútechnikák stb)." - erre válaszoltál úgy, hogy en block erkölcstelen, de akkor tisztáztad, hogy nem az

2. akkor máshonnan van a tapasztalatunk, ez akkor a különbség, értem
A múltkor egy ismerősöm, aki tudja, hogy van némi tapasztalatom állásinterjú ügyben megkérdezte, hogy öltözzön fel egy interjúra. Nem gyakorlott ebben, ő alapvetően a farmer-poló kombót nyomja, szóval nem igazán tudja mi kell és mi az ami sok. Az első benyomás rendkívül…..
Érdekes előadásokat hallgattam meg a minap álláskeresés témában. Az előadók mind profi HR-szakemberek voltak. Az első ilyeneket mondott: "...ez afféle mass social broadcast, hogy szabadon fogalmazzak...", meg "...a LinkedIn lehet egy job dating site..." és "...a karrierépítő blog…..
Male39 2015.11.05 16:51:20
@Hujber Tünde:

"Az főleg mítosz, hogy ez a kultúra minden vállalatnál más és más lenne, ezért fontos mérni, hogy az adott cégnél beleillesz-e."

Ezek szerint a szakmai véleményed az, hogy ugyanaz a vállalati kultúra van egy bróker cégnél, egy alkatrészeket gyártó üzemben és egy helyi kkv-nál?

Azért ezt átgondolnám még egyszer - kéretlen a tanács ugyan, de jó szándékú.
Akkor tegnap a rendőrök most rátámadtak az ártatlan tömegre, vagy mi a fene történt? Ha a Fidesz kommunikációját jól értjük, akkor ami 2006-ban maga volt a gyalázat, az 2015-ben a jogos határvédelem. Nyilvánvaló, hogy a tegnapi röszkei események után a Fidesz 2006 óta…..
Male39 2015.09.17 16:52:41
@Bbogas: igen, használtak tegnap (is) viperákat ugyanúgy, ahogyan 2006-ban (is) .. fotókat találsz fent a neten, légy leleményes
A linkelt blog az evés mikéntje és a személyiség közötti kapcsolatot vizsgálta. Érdemes fontolóra venni az abban leírtakat, ha állást keresünk. Gyakran előfordul ugyanis, hogy az utolsó körös interjút egy ebéd vagy vacsora keretében tölti el a jelölt, jellemzően a leendő…..
A Malév-témához a magunk részéről annyit tudunk hozzátenni, hogy felidézzük Presser Gábor 1988-as témáját. A videóért elnézést, valami buzigyuri a Japán-őrületét élte ki a dalon. (Persze Presser bácsi nem csak a Malév reklámhangját komponálta meg, hiszen 1982-es…..
Male39 2012.02.04 14:26:46
@csitamaki: az lehet, hogy kollégának fogalma sincs a valóságról .. viszont van szerencsém közelről ismerni azt az embert, aki az új zenével kapcsolatban együttműködött Pici bácsival Malév részről (a zene ua, csak más hangszerek, különböző stílusok stb.)
szóval ha nem is egy sima menettérti jegy volt az ára, de egyáltalán nem volt vészes .. akár még Te is ki tudnád csengetni
A kiadmányozás dátuma és a határozat tényleges meghozatala dátuma körüli eltéréssel sok hivatal játszik. Ettől még nem lesz semmis a határozat.Tisztelt Zugügyvéd!Tavaly lakott területen belül *gyorshajtottam*. (Ha 2 km/h sebességgel lassabban megyek, a bírság összege 0 Ft.…..
Male39 2010.11.25 12:04:03
@Sics68:

nem ennyire egyértelmű a történet ..

az elkövetéstől számítva 60napja van határozat meghozatalára a hatóságnak

ez a levél szerint meg is történt

de az 5 hónapos késedelem az értesítésben szintén számít

tehát véleményem szerint fellebbezni kell, ami 5.000 forint
Sárdobáló Jöjjön a kiskirály? 2010.10.02 12:00:00
Vasárnap minden valószínűség szerint Tarlós Istvánt fogják főpolgármesternek választani a budapestiek. Ez a név sokaknak a „szociális népszavazás” levezénylőjét, és még több ember számára az elkövetkező évek főpolgármesterét jelenti. Nekem azonban a Tarlós…..
Male39 2010.10.02 20:27:53
@Serio:

"Viszont akik szerint ez ma bármilyen relevanciával bír, azoknak felhívom a figyelmét a Maslow-piramisra, ami az emberi szükségleteket rendezi hierarchiába. A megélhetés és a biztonság a két legalsó szintet foglalja magába."

jól mondod .. maslow mindenkire vonatkozik - a melegekre, fasisztákra, liberálisokra, jobb- és baloldaliakra

csak a biztonság mindenki számára ebben a formában másképpen tudatosul

azért remek lenne ha maslow idézésénél a sokszínűségre is utalnál, hiszen nincs két egyforma ember

te elmondtad a véleményedet és ez ok

csak ne keverjük össze a meleg sátor állítás veszélyességét azzal, hogy kirabolnak a villamoson