Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norbi15

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány nappal ezelőtt már megmondtuk, hogy itt a fesztiválszezon, és tessék, máris elénk került egy újabb meghívó. Az ezen szereplő fotók egyikét – a piros cipőset – mintha már láttuk volna korábban, óriásplakáton, és megtetszett egyből, rettenetesen. Hiszen…..
Valamikor azt hittem, az oportó lehet a magyar agiorgitiko, friss, gyümölcsös, ártatlan, olcsó élvezet. Ez az elképzelés azonban inkább irigységen, mint tényleges érdemen alapult, és az elmúlt évek esetleges mintavételezése semmivel sem juttatott közelebb ahhoz, hogy cáfoljam…..
Annyira pörög marketingfronton az "Eger mint pannon Burgundia" projekt, hogy néha hajlamosak vagyunk mélyebb megismerés nélkül elmenni délebbi borvidékeink pinot noirjai mellett. Pedig a skatulyázás hülye dolog, mint tudjuk, a pinot noir mint szőlő pedig általában is nagy…..
Nou San Trafford Három lista 2007.06.22 03:08:00
A Wikipedián összegyűjtött elképesztő mennyiségű tudáshalmaz az egyszeri focibuzi számára is rendkívül hasznos. Adatsorait, rég elfeledett játékosokról szóló, kimerítően részletes életrajzait heteken át lehetne olvasgatni, valamint remek eszköze a tipikus kocsmai viták…..
Június 11–16. között tartja 30. világkongresszusát a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet, amelyet úgy ismerünk, hogy OIV. A civil borfogyasztót aligha vágja földhöz a hír, ám szakmailag fontos esemény ez, amelyre uszkve hatszáz résztvevőt várnak. Szlogen is van,…..
A Művelt Alkoholista Repülősó 2007.05.30 10:01:00
Megfigyeltem, ahhoz, hogy ne majrézzak a repülőn leszálláskor, fél liter borra van szükségem. Sem többre, sem kevesebbre. Legutóbb, amikor Moszkvából jöttem hazafelé, előbb a reptéren ittam meg egy 0,1875-ös Cono Sur-chardonnay-t, majd a fedélzeten folytattam két pohár…..