Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mszigeti

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég az Index írt egy cikket egy speciális társkereső szolgáltatásról, ami célzottan sugár daddyknek és sugar babyknek szól, magyarul olyan párokat hoznak össze, ahol az egyik fél folyamatos anyagi juttatásban részesíti a másikat, azért, hogy az vele legyen.  Nincs is ezzel semmi gond, ha a felek…..
mszigeti 2016.12.05 14:41:22
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ha meg tudod szervezni az időbeosztást, akkor több is. Csak ne kelljen olyan miatt lemondani az egyikkel a talit, hogy "sorry, most a másikhoz kell mennem", mert az ciki.

@nikita: "Ez egy szemelyes blog, es altalaban arrol irok, ami jol esik."

OK, csak akkor mi a picsáért couchsurfing a neve? Ezt már többen is jelezték, nem ártana átgondolni.
Mostanában sokat töprengtem azon, mi az amit el kell engednem az életemből,  mik azok a dolgok, amikkel nem kéne egyáltalán többet foglalkoznom. Összejött egy szép kis lista ezekből, és azt vettem észre, hogy szinte minden stesszmentesebb és könnyebb lett. Egyszer te is elérsz egy kort, amikor már…..
Mostanában túl sok vendégem volt, couchsurferek és barátok, és észre sem vettem, hogy semmi időm nem maradt magamra. Bennonak (34), százötvenedik vendégemnek azért mondtam igent, mert quantum fizikus, és sosem láttam még közelről Sheldont. A német srác éppen Németországból biciklizik Kínába,…..
(Ezt a bejegyzést folyamatosan frissítettük az útról péntek 12:00-tól vasárnap 10:00-ig. A bejegyzést eredeti voltában tesszük elérhetővé.) 2012.07.01, 08:42, vasárnap -angeldayA Team Futóblog csapata 18 óra 29 perc alatt teljesítette a távot 2012.07.01, 07:23,…..
Futóblog Hétköznapi győzelem 2012.05.20 14:38:00
Sima futásnak indult a szombat. Otthonról el a szigetre, ott pedig egy kör volt a terv. Az elején elkezdett feszíteni a két vádlim, de ezt jó jelnek éreztem, erősödnek az izmaim. Nagyjából a szigeti 500 méteres jelzés körül robogott el mellettem nagy robajjal egy teljesen…..
Forog a negyedik Amerikai pite mozifilm. Visszatérnek a régi jó ismerősök, méghozzá a 10 éves gimis találkozó miatt gyűlnek össze.Chris Klein karaktere, Oz igazi nagyágyú lett, Malibun van egy kastélya és egy szépséges barátnője. A Mena Suvari által játszott Heather egy…..
Tisztelt blog!   Ami a hálapénzt illeti, elég érdekes dolgokkal lehet szembesülni. Pár hete volt a kislányom mandulaműtéte, kivették mindkettőt, mert állandóan begyulladtak és a háziorvosunk arra ösztökélt, lépjünk ezügyben. Megkaptuk a műtét időpontját végre, de…..