Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luxi_Karesz

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A #lifeshot élesszemű megfigyelői szúrták ki, hogy Alekszej Navalnij jogilag meglehetősen kétes meghallgatásán Moszkvában egy rendőrirodában a faliújságon Jagoda, a hirhedt sztálini titkosrendőrség egyik vezetőjének a fotója látható...
Nos ezt elég nehéz megmondani, de nézzük a Cointelegraph szerzője hogyan látja a Bitcoin árfolyamát a közeljövőben. A Bitcoin még mindig küzd a 12.000 dolláros árfolyam áttöréssel de a jelek azt mutatják bika piac jellemzi a kriptovalutát. A múlt héten nagyjából 10%-ot esett a BTC árfolyama ami…..
LUXI KARESZ Egy bejegyzés 2016.09.18 21:52:06
Egy bejegyzés..
Igen sok weboldal foglalkozik az internetes pénzkereséssel és rengetegen is érdeklődnek iránta. A fellelhető tartalmak nagy része azonban semmit nem ér, csupán az internettel mostanában ismerkedő és naiv emberek szárnypróbálgatása, akik ezáltal újabb kezdő netezőket…..
Luxi_Karesz 2010.01.05 18:41:57
Ahogy kedves barátom szokta mondani: annyi itt a marketinges manapság, ha eldobsz egy követ, biztos egyet eltalálsz. Hiszen ha körbenézünk, mindenhol marketingesbe botlunk, akinek nagyon jó tippjei, letölthető eBookjai és számtalan más fantasztikus megoldása van. Megoldások. Kész…..
Tegnap óta kint van a Turulcsirip jobb felső sarkában, hogy Csirip Live!, és szombat este... Aki kicsit is ismeri a hazai bulváréletet, az tudja, mi lesz a Nagy Esemény szombat este. De vajon hogy kapcsolódik ehhez a Csirip? Természetesen úgy, hogy az RTL Klubnál is látják, tudják,…..
Luxi_Karesz 2009.12.19 18:14:16
Kicsit erős az is hogy a "szörcsöt használja a rendszer" : szorcs.hu/csiko-szabolcs/index.html - értitek: index.html. Ez nem egy találati oldal, ráadásúl maga a kereső sem működik, kereséskor a kezdő lapra ugrik (bejelentkezve).
Jaj de hülye ez a cím, igaz? Pedig a lényeget leírja! Amikor tavaly először elkezdtem írogatni arról, hogy kellene egy elég jó magyar kereső, akkor többen néztek teljesen hülyének. És bár ez mára nem sokat változott, de eljutottunk odáig, hogy több olyan hazai kereső is…..