Regisztráció Blogot indítok
Adatok
waqtiq

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország rettenes helyzetbe került, és ahogy Barroso úr volt szíves közölni: Orbán a hibás. Nem is csak a dupla bóvli az oka, hogy Orbánnak mennie kell: az országnak az az érdeke, hogy már a Jézuska új miniszterelnököt hozzon. Ezt akkor is leírom, ha tudjuk, a zembernek…..
waqtiq 2011.12.22 08:31:44
egykettő 2011. december 22. 00:01
75
72

Mélységesen szégyellem magam, de pontosan ugyanezt írtam a leminősítős cikk alá:

Orbánéknak nagyjából finito. Az, hogy egy szaros hitelminősítő ilyen reakciókat tud kiváltani egy országban már a végjáték jele.
Orbán kiválóan elfoglalta az összes hazai stratégiai pontot, még valószínűleg büszke is magára, de mivel a gazdasággal képtelen bármi értelmeset kezdeni, rá fog omlani az egész. Nem tudom mennyi idő alatt, de egész biztosan. Kicsit ahhoz hasonlít a helyzet, mint amikor valaki épít egy fasza várat, de elfelejt kutat ásni benne, vagy a parasztokkal feltöltetni az élelmiszerraktárt. Az ellenség odajön, körbezárja és szépen megvárja, amíg éhen hal az összes védő. Az ostromlók közben még nyugodtan mulatozhatnak is, egyetlen puskalövésre sincs szükség a vár elfoglalásához. A védők egyetlen reménye, hogy az ellenségnek esetleg fontosabb dolga is akad, és otthagyja őket a fenébe.
Itt is nagyjából ez a helyzet. Orbánék az IMF seggét fogják nyalni, nincs más választásuk. Lehet, hogy csak két év múlva, és előtte még felélik még az atomháborúra félretett stratégiai készleteket is, de ez lesz a vége. A csőd az nem opció, bármennyire is így gondolják néhányan. A csőddel le kellene mondaniuk a hatalmuk jelentős részéről, azt pedig nem szokták szeretni. Marad az IMF. Köszönhetik ezt maguknak, mert nem a gazdasággal foglalkoztak, hanem a hatalmi poziciók kiépítésével. Egyetlen esélyük van, hogy az EU helyzet úgy változik, hogy inkább odalöknek nekik valami zsét, csak ne velük kelljen foglalkozni.
Válaszok:
BCD-92 | 2011. december 22. 00:22
válasz erre
waqtiq 2011.12.22 08:33:38
A Klubrádió kivégzése
Olvasson többet a témában! vélemény, Andrassew Iván, Klubrádió, Orbán Viktor.
2011. december 21. 19:28

Aki ezt megteszi Európa közepén, az már olyan állapotba jutott, hogy csak a szoros felügyelet mellett, elvonással lehet gyógyítani. Hatalomelvonással.

„Orbán Viktor súlyosan beteg ember, végképp összezavarodott udvartartással. Egyszerűen belehibbantak a hatalomba. Testületileg. Aki ezt megteszi Európa közepén, az már olyan állapotba jutott, hogy csak a szoros felügyelet mellett, elvonással lehet gyógyítani. Hatalomelvonással. Bandástul.

Orbán és főhivatalnokai, frakciószolgái pontosan tudják: nincs már idejük arra, hogy amit leromboltak, arra építkezzenek és szépen be is lakják az új világukat, hát jobb ötlet híján folytatják a pusztítást. Orbán olyan, mint azok a tábornokok, akik akkor is fölrobbantják az aláaknázott hidakat, amikor már bekerítették őket. Mert ami alá van aknázva, az robbanjon. Úgy katonás. Talán csak annyi a különbség, hogy Orbán önmagát keríttette be csapataival: a diktatúra egyszercsak a saját kelepcéje lett. De január elsejéig az utolsó szögig le kell bontani a jogállamot. Ha lenne benne becsület, szilveszterkor kiállítaná szolgáját, Szűrös Mátyást a parlament erkélyére, és visszakiáltatná vele a köztársaságot.

Amikor napok óta arra figyel a világ, hogy emberek azért éhségsztrájkolnak, mert utoljára a sztálini rendszerben tapasztalt manipulációkat enged meg magának a pártközmédia, amikor az alkotmánybíróság belekaszál a beteges médiatörvényükbe, csakazértis elveszik a Klubrádió frekvenciáját. Pedig Orbánt többször, több helyről figyelmeztették: ha az utolsó ellenzéki adót kivégezteti, azt a legbefolyásosabb demokráciákban úgy értékelik, hogy az alapvető emberi jogok tekintetében vonal alá került. Vagyis mostantól - ideológiai értelemben - Orbán Viktor a rendszerével olyan lesz Nyugat számára, mint Kádár volt ötvenhat után. Azzal a különbséggel, hogy mögötte nincs itt a szovjet hadsereg, atomfegyverekkel. Csak a szarkupac, amit maga alá meg mögé gyűjtött. Attól pedig nem fél senki, csak undorodunk.”
Népszava Andrassew Iván: A Klubrádió kivégzése
Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren és Gellért hegyen is túl, ott ahol az Orbán kormány dúlt, élt egyszer egy Alkotmánybíróság, ami hirtelen meghalt. Itt a vége, fuss el véle.Nem hittem, hogy az Alkotmánybíróságunk valaha egyet fog érteni Sinkovics Ferenccel. De…..
waqtiq 2011.12.15 16:56:27
@gyilkos fűegér: azt a seggszájút én azért nem uraznám, hol van az attól....
szándékosan nem ő-t írtam
Biztosan önök is ismerik azt a nem mai viccet, amelyikben Tutajos próbálja meg tudományos igényességgel okát adni annak, hogy Matula bácsi miért fog sokszor annyi halat, mint ő. Precízen rájön, hogy a csali, azt kell jól megválasztani! Ebben utolérhetetlen az öreg, neki mindig az…..
Dopeman lassan hőssé válik a bazmegnek köszönhetően. A rendőrség nyomoz, a kurucok péniszirigysége kezelve van, az interneten mindenki igyekszik megmagyarázni logikusan, hogy a szólásszabadság egy olyan itthon megfoghatatlan izé, amit nálunk régebben demokratizált országokban…..
Handó Tünde, Szájer József felesége követheti Baka Andrást a főbírói poszton. Ezek szerint kormányunk úgy döntött, francba a látszatok kergetésével, van nekünk éppen elég más dolgunk, ilyesmire nem érünk rá matolcsysta tervek írogatása és az IMF-hez szóló kódis…..
  Támadás érte az újbudai Fidesz-iroda két idős munkatársát, egy harminc körüli férfi esett nekik ököllel, egyikük súlyos, másikuk könnyebb sérüléseket szenvedett. A támadó elmenekült, keresik. Sajnos nem példa nélküli az eset, minden párt aktivistáit értek már…..
  2011. július 4-én elhunyt II. Ottó magyar király. Temetésére milliós tömeg és a világ uralkodóinak és államfőinek színe-java zarándokolt el Pannonhalmára, hogy elbúcsúzzanak a „jó királytól" – ahogyan népe nevezte.   Az érzelmek, melyeket ez az esemény a világban…..
Születésnapjára Viktor új, fullextrás, forradalmi biciklit kapott. Órási volt, elfoglalta a közös biciklitároló kétharmadát. Csepel gyártmány, úgymond kommunista, de átfestette narancs-kékre. Leszerelte a sebességváltót, minek az, úgyis mindig maximummal hajt Budapest…..
Azért szeretem, ha közjogi méltóságaink észt osztanak a sajátjaiknak a rémhírtévén, mert az alákérdezős langymeleg biztonságában habozás nélkül követik el a legnagyobb állatságokat. Ez egy amolyan igazi konzervatív népszokássá kezd válni, ami jókedvre deríti a hazát,…..
Hoffmann Rózsában benne van az X faktor. Én mentorálnám ezt a zseniális tehetséget, akkor legalább a kötelező tematikus rock esten elénekelhetné az egyetlen hozzá igazán közel álló dalt, a lassan Fidesz himnusszá előlépő Beatrice örökbecsűt, hogyaszongya:Az elfecsérelt…..
waqtiq 2011.11.06 09:24:49
4 millió ember nem volt otthon, nem nyitott ajtót vagy nem felelt a népszámlálási kérdésekre, a kormány ezért törvényben állapítaná meg hazánk lakosságát. „Mi mindent megpróbáltunk, de ennyi lett.” – tárta szét karját a KSH képviselője a sajtó…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
waqtiq 2011.11.01 06:07:58
@pneumónia:
Nem kellene a dolgokat ennyire összemosni
Vajon hol tartanánk ha Demszkyék idejében is ennyire és így működött volna az internet?
  Szinte meg is feledkeztünk róla, hogy nem csak Budapesten, de az ország többi részén is sokan vannak, akiknek nem tetszik a rendszer. Az elégedetlenség a fővároson kívül egyelőre csak Gyulán érhette már el a kritikus szintet, ezért az Egymillióan a magyar…..
Önökhöz fordulok, másként nem tehetek. Önök többször is tanúbizonyságát adták annak, hogy önök számára fontos a nők, a női nem megítélése, a nők közéleti szereplése. Áder úr, emlékszem, hogy ön milyen szívhez szóló levélben szólította fel bocsánatkérésre…..
Ahogy a március 15-i,Egymillióan a magyar sajtószabadságért tüntetésén, úgy a vasárnapi tüntetésről sem adnak élő képet az UTV kamerái. Skultéti Péter, a szolgáltatást működtető cég vezetője az Indexnek azt mondta: senki nem támogatja őket, így pénzhiány miatt nem…..
waqtiq 2011.10.24 16:43:05
@nzo: most sem műxik
Lázár János és Rogán Antal megtalálta a gyógyírt a sacc/kb 1500 milliárdos adósságot maguk előtt görgető önkormányzatok számára. Semmi káprázatos varázslat, semmi radikálisan új módszer, csak a régi nóta: majd kifizetik az emberek."Mi az önkormányzati…..
waqtiq 2011.10.22 18:12:07
@Boli:
A lószar már nem a ló része..........
A német Die Welt lap információi szerint német kormányzati körök nem zárják ki, hogy elhalasztják a most vasárnapra kitűzött (már eleve egy héttel elcsúsztatott) uniós állam- és kormányfői találkozót - írja a Portfolio. A hírt brüsszeli tisztségviselők nem sokkal…..
Az  MNYP vagyon egy részének (1345 milliárd Ft) júniusi bevonása óta eltelt 3 hónap alatt a kormány 2000 (két ezer) milliárd (!) forinttal növelte a központi költségvetés nettó adósságát. 3 millió ember 12 évnyi megtakarítása vált ezzel semmivé és ért az…..
A genetikai különlegessége miatt kedvelem Nemzeti Trubadúr Pétert. Nem, itt most nem arra gondolok, hogy arcának látványa borzongatóbb hatással van Magyarország lakosságára, mint Freddy Kruger az Elm utca lakóira, és értelmi képességeit tekintve hozzá képest Király Sanyi egy…..
A fenti mondat garantáltan elhangzik szinte bármelyik, a magyar állam kiadásaival kapcsolatos vitában! Pedig ha már ott tartanánk... de ne szaladjunk ennyire előre.A debreceni futballcsapat jelenlegi stadionja az Oláh Gábor utcában található, és bizony legendák születtek róla.…..
Jómagam ezt a blogbejegyzésemet kinyomtatva teszem a népszámlálási borítékba. A kitöltetlen kérdőív az nálam marad. A borítékot leragasztva adom oda a számlálóbiztosnak. A boríték átlátszó ablakában az állandó lakcímem helyett a "Népszámlálás jogszerű elutasítása" szöveg fog szerepelni. Kérem a…..
waqtiq 2011.10.02 09:36:44
Egyházi kézben a gyermekotthonok
2011. szeptember 30. 18:25 Rákász Judit
BÁCS-KISKUN | Egyházi kézbe kerül a gyermekvédelmi szakellátás Bács-Kiskun megyében - erről döntött tegnap a megyei közgyűlés. A döntés 1200 gyermeket érint.

Mik ezek?

2011. december elsejétől a gyermekotthonokat, az utógondozói ellátást, valamint az ideiglenes hatályú elhelyezést biztosító befogadó otthonokat a Szeged-Csanádi Egyházmegye fenntartásában lévő Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató Intézmény működteti megyénkben.
A cikk a hirdetés után folytatódik

Az öt évre szóló szerződés értelmében a megyei önkormányzat 2016. november 30-áig térítésmentesen a katolikus egyház használatába adja a szakellátást biztosító hat hajósi, hat kecskeméti, egy bácsalmási és egy kunfehértói ingatlant. Az egyházmegye a normatív állami támogatásból és a kiegészítő normatívából biztosítja az ellátást, a megyei önkormányzat nem járul hozzá a működtetés költségeihez. Az egyház ugyanakkor az ellátási szerződében vállalja az ellátást jelenleg biztosító 159 munkavállaló átvételét.

Részletek a szombati Petőfi Népében.

Tetszett a cikk? Ossza meg!
iWiW
Facebook
Twitter

A+
A-
P
@>
|<
Iratkozzon fel!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Egyházi kézben a gyermekotthonok
Vihart kavart a vezetőváltás
Zöld ügyekkel szópárbajoztak
Nincs új igazgatója a pszichiátriának
Vékonyabb lehet a képviselők pénztárcája
HIRDETÉS
Juss több pénzhez
Tanulj tőzsdézni online vagy helyszíni szemináriumainkon!
Ingyen az XTB- től
Csak a nyelvvizsga
hiényzik a diplomádhoz? Nálunk megtalálod a megfelelő nyelviskolát
www.kepzesinfo.hu
Kapcsolódó témák
Politika
Önkormányzat

Új Nissan Micra
Új kompresszoros motorral. Hatékonyságra tervezve.
www.nissan.hu/micra
Hozzászólások – eddig 6 hozzászólás érkezett

időrend: növekvő | csökkenő
« előző | 6 - 1 | következő »
6. vörösköcsög
2011. október 2. 07:44

Hmmmm... mennyi sex lesz, pedofilkodás, orgazmus.... ezek a csuhások tudják mi a jó. Gusztustalan férgek!!
Jelentem a moderátornak
5. rivas007
2011. október 1. 19:24

Na akkor ne finomkodjunk: Annak az egyháznak adták a gyermekotthonokat, arra az egyházra bíznak gyermekeket amely évtizedek óta fuldoklik a pedofil botrányokban világszerte?

Hozzáteszem: Tisztelem a hívő embereket, akik hisznek Istenben és életvitelükkel példát mutatnak. Van köztük pap is...
Jelentem a moderátornak
4. nanemondja
2011. október 1. 15:55

rivass007! Gyorsan eltüntették a másikat, ne izgulj! Valószínű megsértettem valakiket?
Jelentem a moderátornak
3. nanemondja
2011. október 1. 15:54

Kedves Moderátor! Elég lett volna ha csak annyit ír, hogy nem maradhatott a hozzászólásom, mert ideológiailag nem volt megbízható, elfogdható... stb.De így eltüntetni! Basszus, mi megy ebben az országban?????
Jelentem a moderátornak
2. rivas007
2011. október 1. 15:06

Engem speciel nem érdekel ez a téma. Dolgoztam egyházi fenntartású gy.v. intézményben és igen jó üzlet ám ez is...
Az viszont, hogy a fenti cikk 2-szer van fenn a címlapon, már elgondolkodtató.
Annak tükrében meg pláne, hogy épp tüntetnek a kormány intézkedései ellen fővárosunkban, erről semmi.
Jelentem a moderátornak
1. zördög
2011. október 1. 09:08

Erre mi szükség van?Kevesen járnak templomba?
Jelentem a moderátornak
időrend: növekvő | csökkenő
« előző | 6 - 1 | következő »
Az összes hozzászólás egy lapon »
Varánusz Orbán: mindenki hülye! 2011.10.01 05:41:00
Ha bulvár blog lennénk most azt írnám: Matolcsy György villantott! Aztán gyorsan hozzátenném, hogy na nem szőrös mellkast, göcsörtös férfivádlit vagy erőlködéstől méretes heresérvet, de nem is értelemnek szikráját vagy elfogadható gazdaságpolitikát. De, mivel nem…..