Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tonyrulez

16 bejegyzést írt és 189 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mostanra már rutinszerűnek tekinthető, pár hónapos kihagyás után visszatérő zombis túlélődráma nem egy látványosan izgalmas, de annál gyomor- és szívszorítóbb résszel jelentkezett, ami után percekig lehetett ülni a fotelben, és emészteni a látottakat. Abszolút, elsöprő…..
Múlt pénteken lement az első Attraktor-epizód a Discovery Channelen, itt van hozzá egy kimaradt jelenet, amin a reptéri tűzoltók alaposan megszívatták Magyarósi Csabát és Mesterházi Dávidot azzal, hogy rájuk pakoltak minden izét, ami a kezük ügyébe került. Ez a szegmens a…..
tonyrulez 2014.11.18 15:01:07
Na, aki szerint az AMC zombis sorozata a pilot óta lejtmenetben van, és a zombikról sokkal kevésbé szól, mint az emberekről, az most kicsit örülhet, mert az ötödik évad első részében kap élőhalottat bőven. Amikor a forgatáson a producerek azt hajtogatták, hogy ez az évadnyitó…..
Ha valaki azt mondja nekem, hogy egyszer megérem, hogy felbőszült kisnyugdíjasok üvöltik majd torkaszakadtukból az RTL Klub Nagytétényi úti székháza előtt, hogy Vissza Szulejmánnal! vagy El a kezeket Szulejmánról! akkor kiröhögöm és/vagy bezáratom az illetőt, mert…..
Sokat vártam a Gothamtől, tetszett a Flash, nem volt rossz a Constantine és nekem nagyon bejött a Red Band Society is, de először az új Shonda Rhimes-sorozat első része után éreztem azt, hogy ezt nekem most azonnal folytatnom kellene. A szappanoperák koronázott királynőjének őj…..
Alig csizmázott be a cájg, máris láwcsiztam a kontentot, aztán toltam egy instát és nagyot ikszdéztem. YOLO, beeyatches. (via Deino) ..
..
tonyrulez 2014.09.17 23:36:44
tonyrulez 2014.09.21 15:54:11
@CsakMintTe: Ugyanis eredetileg ez volt a cikk címe: Jóbarátok-főcím újraértelmezve: Fidesz verzió
Rém tanulságos elolvasni a Business Insider cikkét, amiben Susan Kelechi Watson, jamaikai színésznő elmeséli, hogyan kapta meg a Louis című sitcom egyik szerepét, azaz hogy lett ő Louis CK exneje a sorozatban. És hogy kitől tanulságos? Hát attól, hogy a sorozatban Louis-nak ugye…..
A Blikk és a Bors is megírta, hogy péntek reggel Sebestyén Balázs élő adásban tudta meg, hogy meghalt egy közeli rokona. A műsor első 15 percében még ott volt a stúdióban, aztán a következő blokkban már csak Rákóczi Ferenc és Vadon Jani maradt a Morning Showban. Ők…..
Tegnap kellett volna leülnie a színészeknek az új évad első részének forgatásához és összeolvasni a forgatókönyvet, de mivel továbbra sincs érvényes szerződésük, így erre nem került sor. Egy nap csúszás nem a világ, sőt egy hét sem, de ha ennél tovább tart a bérvita,…..
Rachelle Lefevre, A búra alatt egyik főszereplője David Letterman esti talkshow-jában mesélte el, hogy az előző évadhoz képest a másodikban az a legnagyobb különbség, hogy a mellbimbóit le kell tapasztania, mert tavaly a sorozat költségvetéséből némi pénzt arra kellett szánni,…..
tonyrulez 2014.07.31 12:03:38
@sweeney todd: szintúgy, eddig tudtam rajta röhögni, mostmár csak a Sorozatjunkie és tv.com-os kritikákat olvasom.
Ma Magyarországon vonattal csak az utazik, akinek nem sürgős, sok pénze van és nem bánja, ha hol meleg van, hol hideg, hol valami más csalafinta trükkel áll elő az állami vasúttársaság. Pedig milyen jó az elsuhanó tájba belebámulni és a semmin vagy a mindenen mélázni,…..
Frissen és ropogósan kibeszéljük a Walking Dead 3. évadának 2. felét is. Az első itt meghallgathatod Beszélgetnek: Shirin, Mick Kramer, Gergő és freddyD. Mick Kramer könyvbemutatós csatornája Itt letölthető a felvétel mp3-ként [53 MB]MEGAFile Factory  ..
tonyrulez 2013.04.06 21:13:04
Előző csak ne eltűnt az éterben? Akkor mégegyszer:

Teszt jelleggel létrehoztam a Filmbarátok podcast RSS feedjét:

dl.dropbox.com/s/ih4f4i5lx3zohmy/filmbaratok.xml

Néhány képernyőkép (Samsung KiesCast android):

min.us/mAgKnayOsKMs0

Technikai részletek:
FreddyD min.us kontójáról szedi az mp3 fájlokat, a feed a Dropboxomon található. Mindenféle adat meg lett adva, van podcast-kép (Facebbok-ról grabbelve), rövid leírás, továbbá az epizódok letöltése nélkül megtudható méretük, hosszuk, tartalmuk.
Jelenleg csak az első 18 rész van benne (ugyanis ennyi van fent Freddy min.us oldalán). Próbáltam a Dropbox-ot is az mp3-ak letöltésére, de sokkal lassabb mint a min.us, úgyhogy a többi részt fel kell töltenem a saját min.us kontómba, hogy minden megfelelően működjön.
Amennyiben van rá igény, behúzom a többi részt is. Igaz ez eltart majd egy ideig a csigalassú netem miatt, de ez van :)
tonyrulez 2013.04.06 21:13:23
Teszt jelleggel létrehoztam a Filmbarátok podcast RSS feedjét:

dl.dropbox.com/s/ih4f4i5lx3zohmy/filmbaratok.xml

Néhány képernyőkép (Samsung KiesCast android):

min.us/mAgKnayOsKMs0

Technikai részletek:
FreddyD min.us kontójáról szedi az mp3 fájlokat, a feed a Dropboxomon található. Mindenféle adat meg lett adva, van

podcast-kép (Facebbok-ról grabbelve), rövid leírás, továbbá az epizódok letöltése nélkül megtudható méretük, hosszuk,

tartalmuk.
Jelenleg csak az első 18 rész van benne (ugyanis ennyi van fent Freddy min.us oldalán). Próbáltam a Dropbox-ot is az mp3-ak letöltésére, de sokkal lassabb mint a min.us, úgyhogy a többi részt fel kell töltenem a saját min.us kontómba, hogy

minden megfelelően működjön.
Amennyiben van rá igény, behúzom a többi részt is. Igaz ez eltart majd egy ideig a csigalassú netem miatt, de ez van :)
tonyrulez 2013.04.07 06:53:02
@freddyD: Ment a levél, kissé kaotikusra sikerült, de remélem érthető :)
C&H Magyarul I'm BackPack.. #12 2012.12.12 12:12:00
A mai nap egy különleges nap!Ma van utoljára az ÉVSZÁZADBAM olyan nap, amikor minden időpontot jelző szám megegyezik, vagyis:Ma 12-12-12 12:12-kor kiposztoltam a 12. képregényt a packban!Valamint, hogy valamit elvégre véghezvigyünk a mai nap alkalmából kérek 12 db kedves olvasót,…..
Néztem újra Jericho-t (vélemény majd később) és egy részre szerepelt ez az öreg fickó és végig az volt bennem, hogy "Te, ez nem a ....?" Utánajártam, és tényleg ő volt. Olyan jellegzetes is volt ez a nevetése, úgyhogy erről is készítettem a képkockát. Kíváncsi vagyok, más…..
tonyrulez 2012.08.22 11:30:05
A Shazam nagyon rossz minőségű, nagyon rövid hangmintából gyárt nagyon kevés adatot, amiből a server nagyon gyorsan megmondja, melyik szám az. Az, hogy az adatbázisban mely dalok szerepelnek, az egy dolog, de semmit nem von le a technikai csoda értékéből. Programozó kollégával…..
Bár e filmek nem szerepeltek a filmes szégyenlistámon, de mikor láttam 3000(!) forintért a 4 filmet egy kiadásban, csak rádöbbentem, hogy ezt akkor mégsem kéne kihagyni. Utólag kiderült, hogy az első részt szerintem egyszer már láttam, de a maradék hármat biztosan nem. Igazából…..
tonyrulez 2012.07.29 18:19:59
Az ötödik részt már bejelentették, de még évek kérdése mire egyáltalán elindul a forgatás
www.imdb.com/title/tt1823709/
Nem ide tartozik, de miután már rühelltem Joe Pesci szerepét a filmben, megnéztem főszereplőként mit szerepel, a Vinny az 1ügyű szerintem egy tökéletes film, minden perce élvezhető.
Nem is olyan rég sikerült egy olyan filmet megnéznem, amely több szempontból lesokkolt. Kezdve ott az egész, hogy életemben nem gondoltam volna, hogy Kirk Douglas és Arnold Schwarzenegger 1979-ben egy közös filmben szerepelt. Douglasnek is voltak persze rosszabb filmjei, de azért mégis…..
tonyrulez 2012.07.22 08:59:43
@freddyD: Félreértés ne essék, nem én csinálom, csak ez az első magyar heti megjelenésű podcast filmes témában :)
Tonyrulez-nek hála magyar szinkronos évadok fenn a youtube-on. Nézzétek őket, ameddig lehet :) Kösz! Örülök, ha itthon is megismerik ezt a klassz sorozatot  ..
tonyrulez 2012.06.01 21:02:59
2. évad:
www.youtube.com/playlist?list=PLCAFCE191BC9B18D2

Ahogy néztem youtube-on, angolul is vannak fent teljes epizódok, azokat sem zargatják, remélhetőleg ezek is sokáig fent lesznek.
Már régebben beharangoztam, végre itt is van a nyereményjáték. A feladat egyszerű (videóban részletesen el van magyarázva minden): Itt láthattok 15 képkockát, 15 filmből. Nektek az a feladatotok, hogy megírjátok az e-mail címemre (jobboldalt), hogy melyik ezt a 15 film.…..
tonyrulez 2012.05.02 15:00:02
@Rainse: "ez végre nem olyan, hogy beütöm Googlen és megvan a megfejtés. Elvégre képekre nehezen keres rá az ember."

Sajnos ez is olyan, habár csak félig. Google-n lehet kép alapján is keresni, onnan meg már csak egy kis kutatómunka. Kipróbáltam, 2,8,9,10,11,12,13,15-öt megtalálja, film címe ott van alatta. Sajna ez van. Persze ez még mindig csak a fele.

PS: Ha moderálást kapok emiatt, nem sértődök meg, elvégre így mindenki küldözgetheti a megoldásokat, ha csak 2-t kell nekik kitalálni. Én természetesen nem indulok a nyereményjátékon ;)
MI megdöbbenve észlelt egy QR-kódot a Fogarasi Tescóban, ami természetesen nem valamilyen termék információit osztotta meg vele, mint Dél-Koreában, hanem csak az áruház Facebook-oldalára vitte. A biztonsági őrök azonban jó szokás szerint minden telefonemelésre ugranak, nehogy…..
tonyrulez 2012.02.27 18:22:35
Idén még csak ez volt a második filmem, de máris sikerült egy olyanba beletrafálnom, amelyet gyanítom 2012-ben csak kevésnek sikerül majd alulmúlni. Bud Spencer nagy kedvenc, ez nem vitás. Neki sok mindent elnézünk, elvégre gyermekkorunk ikonja. Na de ez? Vagy két éve vettem meg ezt…..
Ami még kimaradt: Marhára unom, hogy a videóknál a kommentek fele válaszolgatós, de mindig csak az egyik oldalt látom és fogalmam sincs, hogy miről is szól az egész. Jó volna, ha előhívható volna a másik oldal is...  Az a baj, hogy hiába vannak jóval…..
Mikor Pamkutyáékkal vettük fel a Mr Youtube epizódot, már szembesültem, hogy ők azért lényegesen profibban nyomják, mint én. Green Screen, külön utómunka effekteknek, rendes mikrofon. Azonban mikrofonjukkal ők sem voltak kibékülve és elkezdtünk beszélni…..
tonyrulez 2011.11.20 09:05:44
Mellesleg van olcsóbbért is jó mikrofon, neve Samson Go Mic:
www.hs-online.com/hu/USB-hangkartya-364/Go-Mic-2786.html
Shaffer József is ezen tolja a kontentot a Heti Meteorban:
feeds.feedburner.com/hetimeteor

De ez a mikrofon is ugyanolyan jó (vagy jobb).