Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mazur

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar gémersajtó nagy részét már feltérképeztük Checkpoint-adások formájában, de azért vannak még adósságaink a téren. Persze, a CoV és az 576 mindenekelőtt, de ezúttal egy kisebb és különösebb újságot vettünk elő, amiről már többször szó esett korábbi adásokban: a magyar GamePro. Ezt álnevek…..
mazur 2020.03.21 23:12:13
@defaultXEX: nem hiszem hogy bárki moderálna ilyesmit, az említett bejegyzést is az eredeti posztoló törölte szerintem, amikor rájött, hogy milyen lavinát indított el... és hát annyi undorító sztori lenne a témában hogy senkinek nincs kedve belemászni ebbe a gödörbe. nekem biztosan nincs. esetleg gyere el valamelyik checkpoint-ivászatra és itass le minket. :)
Hát ez is eljött az ötödik évadban: összesen kétszázadszor ültünk össze a Checkpoint podcastcsalád médiaportfóliójának keretein belül, hogy valami retrós meg videojátékos témáról beszélgessünk. Az alkalomnak élő felvétellel adtunk rangot, a helyszín az EPAM Hungary meetup terme volt, akárcsak a…..
IDDQD Checkpont 4x05: A Gamestar 2018.03.04 22:38:51
A PC ZED-adás után volt egy olyan felelőtlen ígéretünk, hogy lesznek még a magyar játéksajtó régi lapjaival foglalkozó adások. Nem is kellett sokáig várni a következőre, gyakorlatilag a múltkori sztorit folytatjuk, vagyis  a Gamestarról beszéltünk, ami ugye a PC ZED és a PC-X összeolvadásából…..
Az év utolsó vendéges adása következik, amiben megint kipróbálunk valami újat - nevezzük mondjuk Checkpoint Retrográdnak. A Retro Gamer csinál olyat, hogy minden hónapban előveszik mik voltak a videojátékos hírek X évvel ezelőtt. Arra gondoltunk, hogy évente egyszer - év végén - podcastben is…..
mazur 2017.12.31 17:32:50
@Zardas: igazságot mazurországnak!!1
mazur 2018.01.05 12:45:38
@Greg The Ozorian: nincs nagy sztori, a parttalan exkluzivitás-licitben mindkét oldalon voltak kisebb-nagyobb kamuk, ez speciel egy ordasabb volt... :) A GS-ben sem volt mindenki boldog tőle. Sőt.
Pár hete a cikk első részében megtárgyaltunk néhány nagyszerű hazai világzenei lemezt, amik az elmúlt hónapokban jöttek ki, és most folytatjuk a sort. Van mit. (Nyitókép: Kaláka; fotó: Raffay Zsófi)..
Boldog új pixeleket mindenkinek! 2016-ban is itt vagyunk, és szokás szerint az év eleji listapornóval kezdünk, vagyis a következő napokban jönnek a múlt év legjobb keresőkifejezései, a podcast kimaradt jelenetei, előbb azonban az év játékai. A blogban már hagyomány, hogy…..
mazur 2016.01.03 04:35:02
@keviny: ó basszus, tényleg :(
Van kérem itt két darab sörnyitós belépőkártya-tartó, meg egy, a játék vicces zenéit tartalmazó CD, illetve két darab speciális fémtok. Sajnos csak tok, játékot nem kaptunk, így kicsit törni kellett a fejünket, hogy mégis hogy tegyük ezt vonzóbbá, de aztán rájöttünk,…..
Nem tudom, most mi számít hipszter dolognak éppen: utálni az áprilisi tréfákat vagy szeretni, mindenesetre engem minden évben szórakoztatnak a videojátékos tréfák, mert a játékipar elég jó ebben a műfajban. Idén is voltak mókás álhírek, sőt áltrailerek szép számmal,…..
Szeptemberben jelenik meg az Angertea zenekar új nagylemeze a Nr.4: Songs Exhaled. A három tagú grunge-metal formáció Scott Reeder után egy másik legendás zenésszel kollaborált, méghozzá a nemsokára a Volt fesztiválra is ellátogató Faith No More basszusgitárosával, Billy Goulddal.…..
Van a Fox Newsnak egy rovata, amiben sztárok ajánlanak utazásra célpontokat. A keddi adásban Alice Cooper mondta el, hogy a dunai hajókázós vacsora a legromantikusabb dolog a világon, a gulyás fantasztikus (pedig látszólag semmi különleges nincs benne), Budapest állandó…..
mazur 2011.09.15 12:15:14
Nagyon sokan abban a hitben élnek, hogy a Nine Inch Nails 2009 végén befejezte működését, pedig Trent Reznor ilyet soha nem mondott. A csapat egyedül a koncertezést hagyta abba, erre pedig a legjobb bizonyíték, hogy Reznor a hivatalos weboldalának fórumbejegyzésében mondta el, hogy…..
 ..
mazur 2011.01.07 10:12:15
IDDQD Szerdai retro: Neverhood 2010.07.28 16:06:00
Egészen egyedülálló játék múlt heti szavazásotok választottja, a The Neverhood (Japánban Klaymen Klaymen néven ismerik). Pedig műfaját tekintve egyszerű kis point-n-click kaland, nem nagyon emlékeznénk rá, ha nem lett volna nagyon vicces és az alkotói nem gyurmából készítik…..