Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fedaykin

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Kártyaparti 2008.07.07 12:01:00
 Apa, kezdődik. Kísértet járja be Magyarországot. A Demokratikus Charta kísértete.  Miközben szörnyűlködünk a melegfelvonuláson történtek miatt, a felszín alatt a haladás katonái igyekeznek megsokszorozni erőiket. Talán emlékszünk még a Hollán Ernő utcában lévő…..
 Gondolom, mindenapi az érzés, hogy egy régen látott ismerős jön szembe az utcán, és hirtelen próbáljuk eldönteni, ismerős-e, vagy csak hasonlít rá.  Velem is ez esett a minap. Jött szembe a srác, napszemüveg-borosta ellenére egyértelműen ismerősnek tűnt, és nagyon…..
Mandiner blog Mentsünk meggyet! 2008.06.27 10:01:00
 Örömmel hívjuk fel minden olvasónk figyelmét a következő kezdeményezésre, amelyet a Szövetség az Élő Tiszáért juttatott el hozzánk. Mentsünk meggyet! ***  Kedves Emberek!  Idén a termelőktől arcpirítóan alacsony áron akarják átvenni a kereskedők a meggyet.…..
Mandiner blog (Ön)szegregáció 2008.06.25 23:01:00
 A magyar periférián, a kisebb, legszegényebb falvakban bomlik a törvényesség és a rend. A kommunikációs csatornák nyílásával – és a politikailag korrekt cenzúra csökkenésével együtt - egyre gyakrabban hallunk atrocitásokról, szétvert kertekről, pusztuló…..
Mandiner blog Hát ez meg mi? 2008.06.25 20:01:00
 Tudásom a nagyvilágról nyilván az egyszeri újszülöttével vetekszik, akinek minden vicc új, de ma találkoztam először ezzel a szimbólummal. Talán akadnak még rajtam kívül mások is, akik szintén most csodálkoznak rá. Sajnálhatják a magyar széljobbon, hogy valaki már…..
 A kezdeti deffenzíva után támadásba mentek át a kormanyszovivo.hu hívei. Először Budai Bernadett igazított el mindenkit a június 19-ei kormányszóvivői tájékoztatón a honlapot illetően (a videót a Flash Video Recorderrel rögzítettem a kormanyszovivo.hu sajtós…..
 Megérkezett a válasz a Kormányszóvivői Irodától a kormanyszovivo.hu tenderére vonatkozó kérdésemre, szó szerint idézem: A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság 2007. május 5-én írt ki központosított közbeszerzést "Nagyteljesítményű számítógép- és…..
fedaykin 2008.06.17 18:54:21
lol
A Homárt mindig is szexuális izgalomba hozták a reformok, így tíz pálcalábbal dübörgönk örömünkben, hogy a Tesco - legalábbis a Soroksári úti egység - március elseje előtt már hetekkel deportálta a kasszákból a so 2007 egy- és kétforintosokat. Az ügyesség ott rejlik, hogy…..
Szata úgy tapasztalta, hogy nem csak hipermarketben lehet venni gazdaságos termékeket, hanem pl a Rossmannban is. Bizonyára az erős illatok megfékezésére raktak ezekre a mécsesekre kevesebb anyagot:Nagyon dühös lettem ezért billentyűzetet ragadtam. Kb. 2 hete vettem a Rossmannban egy…..
Nem lesznek képek borzasztó sebekről, a sztori mégis tőrölmetszett horror. Tx azt mondja, kínai teakiöntőt vett a szupermarketben, aminek egész egyszerűen kiesett az üvegfeneke, miközben a barátnője abszolúte funkcionálisan tűzforró vizet szállított benne. Képzeljük el, ha…..
Talán megint sikerült sínre raknunk egy ügyet, ugyanis már a párizsi magyar konzulátus foglalkozik a Lafayette luxusáruház ügyével, ahol a magyarok másodrendű EU-polgár mivoltára hivatkozva pannon fogyasztónak nem hajlandóak törzsvásárlói kártyát kiállítani. Erről szólt a…..
fedaykin 2007.07.23 13:48:44
Kommentelők ajánlották és rákattantam a Doc Martinra (19:20) a Duna TV-n. Engem teljesen meg lehet fogni a vitriolos humorú és antiszociális pasikkal, még akkor is, ha elálló fülűek és rendezetlen fogsorúak. Dr. Ellingham pedig ilyen és ezek a tulajdonságai totál alkalmatlanná…..
Azt írja az Index, a Tesco "forgalma a május 26-án zárult 13 hétben csak 4,7 százalékkal bővült szemben a tavalyi év azonos időszakának 5,8 százalékával." A Homár azért még nem kezdi temetni a télen Amerikába is áttelepülő multit, de hogy pont annak a hétnek az…..
comment:com Csütörtöki hírek 2007.06.14 07:15:00
Két gyorshír a VeraMars rajongónak: Rob Thomas a sorozat készítője az ABC Miss/Guided című sitcomja mellett lesz főnök; a sorozat negyedik ávada pedig lehet, hogy képregény formájában jelenik majd meg, jó móka lenne.Steven Moffat, az egyik legjobb angol sitcom, a Coupling (Páran…..
Volt már boncolós valóságshow, amiben friss hullákat preparáltak, vagy olyan műsor, amiben a kedvenc zenészéhez hasonlatossá alakították plasztikai sebészek a jelentkezőket (kedvencem a Jenifer Lopez vonásait akaró férfi volt), de most minden eddiginél messzebbre ment a holland…..