Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szergő

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az az én legnagyobb bajom a Kaliforgiával, hogy az istennek nem tudom elengedni, pedig arra már a harmadik évadban rájöhettem, hogy ez az a sorozat, ami kiszámíthatóbb, mint a Motörhead és az AC/DC szerelemgyereke (nem feltétlenül a Tankcsapda, még mielőtt). Mert mi az istenről szól…..
Szergő 2014.04.15 23:34:33
Eddig túl sok mindenre nem lehet büszke a köztévé, már ami az olimpiai közvetítést illeti, amit ha feleolyan lelkesen és odafigyeléssel csinálnának, mint amiben igazán jók, azaz a nem kívánatos személyek kiretusálásában és a rendszer seggének alapos kinyalásában, máris…..
Szergő 2012.07.31 14:38:06
egyébként valami hihetetlen,hogy lehet ennyi buta vagy inkább primitív embert beültetni egy stúdióba,csak azért mert sportról van szó.

pláne,hogy nyilván van amikor hosszú 10 perceket kell kitölteni,mert nem történik semmi,na ilyenkor különösen nem szerencsés ha olyan kommentátorokat kell hallgatnunk hangosan gondolkodni,akik alapjáraton,zsigerből hülyék.

Nálam a megnyitó verte ki a biztosítékot,amikor Gundi és hozzá méltó társa tartottak számháborút két,politikailag teljesen inkorrekt megjegyzés között-a bizarr csúcspontok közé tartozott amikor Deák Horváth őszinte meglepődéssel konstatálta,hogy az egyik afrikai ország zászlaját fehér(!) ember viszi,bár legközelebb hasonló szituációban már csak annyira tellett tőle,hogy "olyan ember viszi a zászlót,akiről nem feltétlen gondolnánk,hogy ezen a kontinensen előfordul".

de ezt a formát szerencsére át tudta menteni az uszodába is,amikor a 20 éves kínai úszó a futam után egy kínai nő és egy gyerek felé indult-ezt simplán csak úgy reagálta le,hogy "nem hinném h az ő gyereke lenne,bár mint tudjuk Kínában bármi megeshet".

Komolyan felháborító ez az ember,arról nem is beszélve amikor lazán végigpofázták az Arctic Monkeys első dalát,de Mike Oldfield se úszta meg a két ngytudású himi-humi kacarászását.
komolyan mintha két degenerált szorult volna be a stúdióba,akik viszont imádják hallani a saját hangjukat
Engerland Mint a Messiást 2012.06.19 17:51:00
Megint csak kénytelen vagyok az ördög ügyvédje lenni, de hát muszáj: kezdem magam úgy érezni, mintha Krisztus második eljövetelének lennék szem- és fültanúja, pedig csak arról van szó, hogy Rooney pályára lép az ukránok ellen. Nem akarok cinikusabb lenni, mint amennyire kell,…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.12.08 09:30:00
Marg Helgenberger tegnap este búcsúzott a Helyszínelőktől. A színésznő 260 epizódban szerepelt, így valahol joggal unt rá Catherine Willows karakterére. A helyére Elizabeth Shue érkezik.Az Adweek.com szerint az IFC az amerikai hipstereket célozza meg programjával. Lehet, minket…..
Szergő 2011.12.09 00:05:19
@sixx: csilex

egyszerűen csak nem értettem minek a kacifántos körülírás,miközben számomra itt pont az a hírérték,hogy nem ám a Showder Band-et szabályozták le,hanem a világ egyik legjobb zenekarát,amelyik van annyira laza,hogy elmenjen egy esti showműsorba bandázni

meg aztán gondolom az említett balhéról is nyilván volt szó itt a blogon
Tegnap kimerítő interjút adtak le a Zárórában, ahol a bizonyos körökben fétisként tisztelt Veiszer Alinda kérdezte a bizonyos körökben fétisként tisztelt színésznőt...
Rúgd és fuss! Turn The Page 2011.01.02 16:00:00
A Rúgd és fuss! blogot ezentúl itt folytatjuk, reményeink szerint az eddiginél jóval gyakrabban frissülő tartalommal. ..
Pedig még csak nem is szeretem a Stones-t annyira. Sírok rajta, komolyan. (Nincs apropója, csak úgy.) ..
Szergő 2010.12.15 19:00:48
@mityu: mondjuk 72-ben pont vagy 20 fős háttérzenekarral és show-al nyomultak végig Amerikán
Rúgd és fuss! Dream Again 2010.12.09 12:15:00
Éppen elég idő telt el az angol válogatott utolsó idei mérkőzése óta (sőt időközben az is kiderült, hogy Anglia nem fog nyolc év múlva vébét rendezni), hogy higgadtan lehessen értékelni a fájdalmas kudarccal végződött nyári világbajnokságot követő félév…..
Szergő 2010.12.09 16:51:59
A Carroll képe alatti bekezdés a lényeg,egy-egy játékoson úgyis mindenki a saját szimpátiája alapján tudna vitázni.

Angol edző kéne,de nincs.
'Arry most biztos nem hagyja el a Tottenham-et,a többiek meg vagy PL középcsapatot vezetnek,és még nincs elég tapasztalatuk(Brucet például néhány év múlva el bírnám képzelni),vagy még azt se.
Stuart Pearce talán?

Mindenesetre a szent teheneket el kéne felejteni,meg a nagy elvárásokat is egy időre.

Az U21eseket én például hagynám csak a korosztályos válogatottakban érlelődni(Walcott még mindig csak ez a korosztály!),a nagycsapat meg oldja meg,van elég 21 éven felüli angol a PL-ben.

Mindig a csapatukban fontos szerepet betöltő,legjobb formában lévő játékosok kerüljenek be,mert lehet h Baines sose lesz olyan jó mint Ashley Cole egy közepes formában,de lehet h mégis többet tud hozzátenni a csapat játékához mint egy kedvetlen klasszis.
Aztán ha a legjobb formában lévők Boltonban,Newcastleben,vagy a Stokeban játszanak,hát akkor legyenek ők,neki legalább nem csak nyűg lenne az újabb válogatott meccs.

Ezzel a filozófiával 2012-ig létrejöhetne egy kábé 40 fős gerinc,akik már többször játszottak együtt,ismerik egymást,és meg akarják mutatni hogy mit érnek.
Lehet hogy akkor nem lehetne teleírni minden újságot azzal,hogy majd hogy fogja megnyerni a válogatott az eb-t,de sokkal rosszabb eredményt nem nagyon érhetnének el,mint az elmúlt idők túlhype-olt aranyfiúi.

Szóval én azt mondom,inkább underpromise és overdeliver,mint fordítva
A tavalyi lista sikere után idén is megszerveztük a "Ki Magyarország Legstílusosabb Férfija" szavazásunkat, melyben arra voltunk kíváncsiak, hogy szerintetek kik ma Magyarországon a legstílusosabbak, legjobban öltözöttek a férfiak közül. Az olvasók és a divatbloggerek…..
A Gibson.com szedett össze tíz legendás mellényúlást, hibát, bakit a rakenroll több évtizedes történelméből, melyek a véletlen, esetleg egy jókedvű hangmérnök jóvoltából benne maradtak a végleges felvételekben. A legnagyobbak is tudnak ám hülyeséget csinálni, sőt. 1.…..
Kiderült végre: az angol válogatott jobb, mint a spanyol, Del Bosque játékosai ugyanis nem tudták megverni a milkazabálókat, ellentétben Rooney-ékkal. Komolyra fordítva: előzetesen azért keményebbnek tűnt ez a svájci túra. Ahogy megjósoltam és reméltem, sikerült az első…..
Röviden, címszavakban a tanulságok: Capello még nem álmodta meg a nyerő szisztémát. Az elején lecserélte a jó öreg 4-4-2-t egy 4-3-3-ra, aztán meggondolta magát, behozta Rooney mellé Zamorát, majd Wayne dicstelen távozása után Zamora lett a csatár, Gerrard meg az…..
Nincs különösebb meglepetés a Magyarország elleni barátságos meccsre kijelölt keretben. Már korábban is lehetett sejteni, hogy néhány tinédzser meghívót kap: az Emirates-kupán nyújott teljesítményüknek (is) köszönhetően Jack Wilshere és Kieran Gibbs először lehet ott a…..
Szergő 2010.08.08 14:32:22
@aehrenthal: hát ha a Chelsea elbírja h Lampard ne védekezzen akkor az angol válogatottnak is el kéne...

Scott Parker és Baines azért elég simán befért volna nálam,persze Capello nyilván jobban tudja,igazán megéri behívni egy Wilsheret aki még az égegyadta világon nem bizonyított semmit,csapattásával Gibbs-el egyetemben.Vicc ez az egész,főleg Wes Brown meg Gareth Barry.

Mondjuk eleve mind1 mert Heskey után Paul Robinson is lemondta a válogatottságot,szóval kinéz egy újabb 3-6 :)
Szergő 2010.08.09 20:30:09
@originalBalintos: azért ha már fiatalitás,és védekezni is tudó középpályás akkor igazán beválogathatta volna Rodwellt,ő legalább már lépett pályára kezdőként a klubcsapatában,nem úgy mint Wilshere.
Szergő 2010.08.10 11:49:33
@originalBalintos: ez még akár igaz is lehet,ha abból indulunk ki,hogy ez a válogatás már a 2014-es vb-n felálló csapatot előlegezi,de legalábbis annak az alapjait.
Ha ezt így kimondva vállalja Capello,akkor szerintem jobb,ha már most kiteszi Lampard-ot,de Gerrard-al,Barry-vel együtt.
De akkor az eb-t is dobhatja a kukába,mert a következő generációnak 2 év nem elég,Cleverley,Lansbury,Rodwell akkor még nem lesz olyan jó,mint egy Lampard 34 évesen.
Szóval egyelőre én nem az egyik legjobb játékos kitevésével kezdeném,mert ha akar eb-t,és az állását is szereti,akkor észnél kell lennie.
A költői kérdést a tegnapi Community Shield mérkőzés, illetve az utána történtek vetik fel. Nem Capello az első szövetségi kapitány, akinek - vélhetően - hazudik egy játékos (és a klubja) az egészségi állapotát illetően, hogy ne kelljen egy teljesen felesleges barátságos…..
Az NST történetének egyik leghosszabb és legintenzívebb, gyalázkodásoktól sem mentes  thread-je zárult le ma, Fabregas marad az Arsenalban, és a körülményeket patikamérlegen porciózva, emberi és sportszakmai szempontok szerint is így van ez jól. 2010 nyarán ez egy olyan…..
Szergő 2010.08.08 20:07:49
@horas: vagy egy edző
Már megint ezek a fondorlatoskodó, anglo-katolikus, félprotestáns, házasságtörő zátonylakók, mer’ ezeknek semmi sem szent. A SkySport értesülései szerint a Manchester City mindent megtesz, hogy leigazolja Jézus Krisztust. Mennyei forrásokra hivatkozva a csatorna tudni véli,…..
Szergő 2010.07.31 19:19:02
@rizla: ez meg a default Barcelonás faszság,hát valakinek csak alá kellett írnia azt a szerződést amire Wenger hivatkozik!
Szóval neki nem kell Fabregast meggyőznie semmiről,az pedig a minimum h heti 110ezer fontért egy játékos az utolsó percig harcoljon a pályán.
Szergő 2010.07.31 20:34:45
@rizla: ha a világ kábé háromnegyede által patkánynak tartott CRonaldo képes volt abszolút profi módon leszegni a fejét,és végigcsinálni egy plusz évet a ManU-ban,akkor a vérében katalán dns-t hordozó(értsd:erkölcsileg makulátlan) Fabregasnak is menni fog ugyanez,ott ahol 22 évesen kapitánnyá nevezték ki(a Pl 18 éves történetének második legeredményesebb klubjáról van szó,tehát ez sem apróság).
Szergő 2010.08.01 16:40:13
@rizla: hát ha Cesc helyett jó lenne Nasri akkor a Barcelona őt próbálná meszerezni nem?de ha nekik jobb lenne inkább Fabregas akkor szerintem az Arsenal is el van vele
Nem tagadom, én kifejezetten rühellem Jimmy Jumpot. Legszívesebben Batmannek öltöznék, és akárhányszor le akarja varrni az asszonyt, beugranék az ablakán, és odapisálnék a hálószoba sarkába. Ebben ugyanis a világon semmi jó nincs senkinek. Nem vicces, nem érdekes, nem hasznos.…..
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Szergő 2010.07.18 18:08:58
@horas: plusz van egy totál jellegtelen új mezük
Szergő 2010.07.21 21:19:45
@Nűnű: naja szóval a szabályok szerint eljárni gusztustalan mi?nyilván az is böki a csőröd ha egy játékos azért igazol spanyolországba,mert ott a külföldi játékosoknak jóval kedvezőbb az adózási rendszer mint Angliában ahol 50% ugrik a fizuból!?

ami számít az az h senki nem nyomott fegyvert Fabregas tarkójához amikor aláírta a 2015-ig tartó szerződését.Tavaly,nem 2006ban.
A többi már csak vergődés
Egyébként sem azokról a sztárokról szólt a vébé, akiktől vártuk, talán nem felesleges beszélni egy poszt erejéig azokról, akik helyettük vitték a show-t. Azokról, akiket valamiért megjegyeztünk. Van a hajtás után található válogatottban olyan, akiről már hallottunk, csak el…..
Szergő 2010.07.14 22:11:12
@zsakfos : A kamerun elleni meccsen Poulsen adta el a labdát,nem Kjaer
Engerland Szlovénia - Anglia LIVE 2010.06.23 15:00:00
A Cover It Live! segítségével beszállunk a liveblogging cirkuszba. <a href="http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=e2bf6f5962" >Szlovénia - Anglia LIVE</a>..
Szergő 2010.06.26 14:54:58
@Player 1: szerintem pedig angol szempontból sokkal jobb h a németek következnek.Mennyivel édesebb egy német-argentin ágon menni a döntőbe,mint mondjuk Ghána és Uruguay testén keresztül?

és tényleg,ha világbajnokok akarnak lenni,akkor mindenkit meg kell verni.És azért Ghaána ellen kiesni elég ciki lenne,így legalább lesz mire fogni.

Na nem mintha a németek olyan erősek lennének,az argentinok ellen meg egyszerűen ki kell jönnie a Capello és Maradona közötti különbségnek.Ha egy ilyen dilettáns legyőzi akkor Kapáló mehet amerre lát