Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karma64

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelen videót kötelező megnéznie mindenkinek, aki kicsit is aggódik a saját, szerettei és az emberiség jövőjéért. Nem mondom, hogy felhőtlen szórakozás. De megígértük, hogy ezen a weblapon az IGAZSÁG-ot mutatjuk meg Neked, még akkor is, ha ez sokkoló vagy kellemetlen. Egyedül a…..
karma64 2009.11.26 15:19:51
@Halálkufár: Azért 50-100 millió beoltott embernél nem tartunk, az oltás utáni halálesetek száma viszont már most meghaladja a 200-at. Szerinted aki kitervelte ezt az egészet, az annyira hülye, hogy olyan oltást talál ki, amitől szinte mindenki meghal mondjuk 2 héten belül??? Ez úgyis kiderülne hamar, így a többiek már nem mennének oltani!! Csakhogy a cél az, hogy nagyon sokan be legyenek oltva!
Az oltás nyilván csak az első lépés. (csak nehogy azt kérd, hogy ezt most és itt bebizonyítsuk neked) Jane Bürgermeisters hülye lenne, ha minden bizonyítékról tételesen beszámolna, hisz akkor a vádlottak megtudnák, hol, milyen formában vannak a bizonyítékok, így nyilván mindent megtennének azok megvétózására, megsemmisítésére, tanúk likvidálására.
Meddig várod még a bizonyítékokat? A globális felmelegedésnél pl. évtizedekre volt szükség. De nekünk nem biztos, hogy van annyi időnk!! Bizonyítékot akarsz? Nézz utána te magad, kutass, olvass, beszélj emberekkel, vagy oltasd be magad, és várd ki, mi lesz veled 1-2 év múlva! Vagy mégsem mered kipróbálni? Ami a chipet illeti, az valóban elég durva, akár igaz az oltással kapcsolatban, akár nem, az biztos, hogy a tudomány van olyan fejlett, hogy ezt megvalósítsa.
karma64 2009.11.26 15:21:46
@erősjellem:
Egyetértek veled.
karma64 2009.12.01 19:41:20
@a2475870:
Nem értem, hogy várod el, hogy ezen a honlapon szolgáltassanak bizonyítékokat számodra, amikor annyi fáradságot sem veszel, hogy tájékozódj. Te magad írtad: "nem tudom kik a cikkekben szereplo oknyomozo riporterek vagy david icke", "a vedooltal 2 es szamrendszer alapu (binaris) idegmereg, ami igazan nem tudom mit jelent".
Először is, nem bináris idegméreg, hanem "bináris biológiai fegyver", és semmi köze a kettes számrendszerhez. Ha azt hiszed, Magyarországon szórakozásból valaki kitalálta a kifejezést, google.hu nyelvi eszközökhöz írd be a kifejezést, írd be pl. hogy angol honlapokon legyen a keresés, rengeteg anyagot fogsz találni!! A Rockefeller Alapítvány már 1942-ben tökéletesítette a bináris fegyvert, lásd: door32.wordpress.com és www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2135289/pdf/7.pdf. És milyen alapon tartod a saját hozzászólásodat " kulturalt"-nak??? Mindenki hülyeségeket ír, mond , tesz, de te, aki sok mindenről semmit nem tudsz, osztod itt az észt?? Azt is fel kellene már fogni, hogy a világ nem Magyarországból áll. Szerintem alaposabban nézz utána a dolgoknak (a magyar médiától pl. hiába várod a válaszokat), és legalább a fogalmakkal legyél tisztában, ha már kritizálsz valakit. Bár őszintén szólva, nem is értem, mit keresel itt, hisz már beoltattad magad. Ezek is figyelemre méltó honlapok: www.infowars.com/plastic-coffin-liners-being-delivered-by-the-truckloads www.infowars.com/population-reduction-globalist-endgame-begins www.theflucase.com
A kommentelők közül többen is kétségbe vonták az oltás „halálos” voltát. Azt hiszem, nem árt ezzel kapcsolatosan tisztázni egy dolgot... Fenti állítás nem azt jelenti, hogy ha beoltanak, biztosan meghalsz... de sajnos ez is benne van a pakliban. Az oltás veszélyes, mert…..
karma64 2009.11.27 02:10:35
@DannyTrejo:
Valóban, eddig is világszerte volt influenza elleni oltás, de akkor miért csak most beszél világszerte mindenki az új oltásról, összeesküvésről??? Teljesen véletlenül most bújt elő az összes probléma? És azt fel tudod fogni, hogy egy magzatnak az immunrendszer nincs teljesen kialakulva, nem tud annyira megbirkózni a vegyi anyagokkall? És azt fel tudod fogni, hogy világszerte sok magzat nem károsodott, hanem meghalt az oltás miatt??????????? Aki oltást kap, az is belázasodhat, és egyéb súlyos tünetek is jelentkezhetnek, és az sem igaz, hogy aki oltást kapott, az biztosan nem kapja el az új vírust.
Mellesleg a gyermekeknek adandó kötelező oltásokból a thiomersalt már a 90-es évek végén kivették,óvintézkedésből.
Valakinek ezt írtad: "hogy tudsz leírni olyan baromságot, hogy a vakcina élő vírust tartalmaz??? El vagyok keseredve."
Nos, Amerikában oltanak élő, legyengített vírussal is, ha nem hiszed, járj utána. Ez az oldal nem csak Magyarországról szól!
Én sokat olvastam a neten, rengeteg angol nyelvű honlapot megnéztem, neves újságokban megjelent cikkeket is olvastam, nekem ez meggyőző volt. De te már döntöttél, és őszintén szólva nem is értem, miért írsz ennyi hozzászólást, csak azt hiszed el, ami szépen és jól hangzik.
A családodnak és neked kívánok jó egészséget, reméljük sok mindenben igazad lesz!
 A www.thebirdflupandemic.com-nak olvasói küldték az alábbi történeteket: Ann: A barátomnál ma Guillain-Barre Szindrómát diagnosztizáltak. Kedden kapta meg a H1N1 oltást. Péntek reggel arra ébredt, hogy a fél arca le van bénulva - mostanra már majdnem az egész arca béna.…..
karma64 2009.11.20 19:05:02
@A MAGAS:
Épp most mondtad, hogy a média hazudik, elhallgat, az emberek alulinformáltak. De a gond az, hogy a vészcsengőt sosem az alulinformáltak szokták megnyomni,. Én a helyedben annyira nem lennék boldog, hogy az 1. oltástól nincs bajom. Ajánlom figyelmedbe a lengyel eü miniszterről készült videót, és a www.theflucase.com lapot. Vajon mindenki csak pánikol pl.Ukrajnában, Lengyelorszában, Németországban, Ausztiában, Franciaországban, Svédországban, Görögországban?