Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vAirDa

3 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három héttel korábbi körképünk a luxusautó-piacról elgondolkodtatott. Hiszen ha a luxus fogalmát úgysem lehet határok közé fogni, vajon lehet-e valamiből luxuseszköz, ami olyan korlátokkal bír, mint egy öreg ezres Swift? Ha sok aranyat és drágakövet pakolunk bele biztosan, de…..
 I. (h)Alvajáró Túlélőtúra április utolsó hétvégéjén valahol a hegyekben.Jelentkezni lehet a halvajaro@live.com e-mail címen.Részletek:A túra időpontja: Április 30 - Május 1.Találkozás: Ápr. 30. 21:45; Budapest, Nyugati pályaudvarA túra beérkezési határideje, Máj. 1.…..
 CSAPATOK: Túráinkra 3-5 fős csapatok jelentkezését várjuk. Abban az esetben, ha szeretnél részt venni, de nem tudsz saját csapatot szervezni, a magányos jelentkezőket csoportokba szervezzük. 16 éven aluliak csak felnőtt kísérettel indulhatnak. …..
Kedves túrázni vágyók!A túlélőtúrák szervezésének ötlete számos korábbi túrán való részvétel után merült föl bennünk. Nagyon izgalmas, jó programnak tartottuk minden alkalommal.Azonban kevés hasonló túrát szerveznek lelkes amatőröknek, és az általunk ismertek…..
A Blikk olvasója a busás, tízezer forintos vérdíj elnyeréséért lefotózta Hunvald György, a volt erzsébetvárosi polgármester autóit, melyek egy Garay téri teremgarázsban porosodnak. És ez jó. A gyűjteményeknek örülünk. Hogy melyik gazdag embernek milyen órája van, hidegen…..
vAirDa 2010.10.27 22:53:33
a hvg (hvg.hu/itthon/20101027_auto_plaza) szagértője szerint ez egy mark IX. Most akkor VII / XI. Az ára nem érdekel :)
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
Belsőség Rendszámot a bringára! 2010.08.11 10:45:54
Miből derül, hogy kié a szajré? Meg ki jött nekem? És ki fog kártalanítani? Ki ütötte el a babakocsis feleségemet? Hát a rendszám! Vélemények az azonos című írásunkról...
A Mohó Hiéna visszatért, tarsolyában masszív, Valvoline téli szettel. Van benne minden, ami ebben a latyakban-fagyban jól jöhet. Termofólia, többször használható melegítő-tasak, csomagtér-rendező, egész menő sapka és egy rakat egyéb apróság. Három csomagunk van, három…..
  Káros-e a dízelek kipufogógáza? Hát persze. És melyik a rosszabb, a karbantartott öreg dízel fekete füstje vagy a szalonúj, részecskeszűrős dízel meleg levegője? Hát igen, jó kérdés. Vélemények azonos című írásunkról...