Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rodion boyton

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Julien Malland, azaz Seth Globepainter elképesztően színes képekkel mázolja tele a világ épületeinek randa tűzfalait, közben együtt dolgozik a helyi művészekkel, hogy minél organikusabb legyen a végeredmény. Malland a 90-es évek óta aktív, utazásairól és munkáiról két könyvet is megjelentetett,…..
Az egyik mai Híradóban a szilveszteri, kölni erőszakos eseményekről igyekezett még egy bőrt lehúzni a köztévé, csak éppen a fenti videóval elég nagy lukra futottak. (A teljes anyag itt látható, screenshotoljuk is, hátha belenyúlnak.) A videó valóban megrázó képsorokat mutat, csak éppen nem…..
rodion boyton 2016.01.12 16:50:36
@bértrollbosszantó_kovi1970:
"@rodion boyton: Ritkán szólsz hozzá, akkor is minek? Keress egy pszihológust, rád férne! Vagy megint valahogy kiszabadultál? "

Jó kis diagnózis: "Keress egy pszihológust, rád férne! "
rodion boyton 2016.01.12 17:55:03
@tommybravo:
csupán csak szeretnének annyit hazudni, olyan aljasul, mint a többiek, oly spontánul, mint a másik oldal, de nem megy...Ezek még gyónni is szoktak:) Amazoknak pedig, se istene, se hazája, se...nem-e (neme, nem...zete)?
rodion boyton 2016.01.12 18:00:59
@BitPork:
"Nem az a kérdés h Kölnbeni események megtörténtek -e"

Ez nem is kérdés...Sőt, másodlagos, hetedleges.
Szerinted.
Szétesett tudatú, erkölcsű lények szerint.
UPDATE2: valóban nem lehet párhuzamot vonni az MTVA és az RTL húzása között, az előbbi (Jakupcseket szinte adásból kirúgni) gyökérség volt, a másik egy üzleti döntés, amit ráadásul korábban meghoztak. A posztba nem írok bele viszont mert maradjon csak itt a mellélövés is.…..
Akadnak, akik azt mondják, ez a zakóügy piszlicsáré, meg nem is fontos, meg olyan bulváros. De nincs igazuk. A gőg beszél belőlük. Ellenben ez a zakóügy cseppben a tenger, rávilágít némely dologra a Fidesz újgazdag elitje kapcsán. Mert nézzük csak, mi derült ki a Szijjártó…..