Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zurrogo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elveszett kisegér Szöllősi Levente (1. osztályos) meséje Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy egércsalád, Cincogiék. Nagyon szerettek kirándulni, és ezért vitorlázni mentek. Szép csendes napnak indult. Békésen vitorláztak, amíg észre nem vették, hogy egy kalózhajó…..
Tódor és a Fehér erdő Irimiás Vanda (4. osztályos) meséje Történt egyszer, hogy Tódor és a kismanók a közeli hegyekbe mentek kirándulni. Tódor egy egész kenyérből készített szendvicset, a kismanók pedig gyümölcsfalatkákból. Amikor elkészültek, beletették a szendvicseket…..
A mi meséink Elsősök meséi 2009.10.12 18:52:00
Ma kivételesen egyszerre két rövid mesét mutatunk be nektek. Első osztályosok írták, fogadjátok őket nagy szeretettel! A barátság Csőke Norbert (1. osztályos) meséje Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy teknős. Ez egyszer elhatározta, hogy megkeresi a nyulat és a disznót.…..
A jó ördög Korom Richárd (4. osztályos) meséje Messze, az Üveghegyen túl, volt egy óriási füstölgő kráter, amiben élt egy ördög, a neve Kormi volt. Arról volt híres, hogy gyerekeket rabolt el és tartott fogva. Senki sem tudta, hogy mi történt a gyerekekkel. Meghallotta ezt egy…..