Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XoniX

0 bejegyzést írt és 171 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hallucináció. Memóriazavar. Paranoia. Insomnia. Étvágytalanság. Személyiségtorzulás. Hangulatingadozás. Rohamok. Rögeszmés viselkedés. Testen kívüli élmény. Irracionális érzelmek. Katatónia. Skizoid- és autisztikus tünetek. Ezek mind-mind a Dalmau-szindróma tünetei, de ezt a betegséget csak…..
XoniX 2018.10.09 15:23:13
@sírjatok: csodálatos okfejtésed ott bukik meg, hogy a vallás nem "öröklődik". Például elég egyértelmű korreláció van a műveltség és a vallástalanság között. A modern társadalmakban pedig egyre több a művelt emberfő.
Akinek nem lenne elég, hogy minden képregény-adaptációkról és szuperhősökről szól manapság, azoknak újabb remek hír, hogy Marvel-sorozat indul majd a Foxon The Gifted címmel, írja a Variety (Nem összekeverendő a szintén Gifted című, idei filmmel.) A sorozatot a 2017/18-as idényben láthatjuk majd,…..
Pándy András neve egybeforrt a családirtással és a vérfertőzéssel. Amikor lánya vallomása alapján a belga rendőrség és ezzel együtt a világ is értesült azokról a horrorisztikus eseményekről, melyeket apjával együtt elkövettek, az évtizedek óta hordott, mindig mosolygó lelkész álarca pillanatok alatt…..
XoniX 2016.01.17 21:52:39
@BéLóg:
"Kár hogy elfelejtetted a legnagyobb vallást, az ATEISTÁK közösségét."
Ehem...
Ha az ateizmus vallás, akkor a NEMbélyeggyűjtés is hobby?
Ha az ateizmus vallás, akkor a kikapcsolt TV is csatorna?
Tisztázd ezeket a dolgokat magadban mielőtt komolyan viccelni kezdesz.
XoniX 2016.01.17 22:12:42
@BéLóg:
"A-teizmus a teizmus ellentéte."
Hát nem. A valmiben való nem hit (elutasítás, szkepticizmus) nem egy másik hit.
Én például nem hiszek az isteneidben, de ez nem tesz hívővé, ahogy téged sem az, hogy nem hiszel az én isteneimben.
Még tavalyról lógok A tűz és jég dala-ciklus sikerének farvizén megjelentetett Martin-novelláskötet, A hét királyság lovagja recenziójával - íme. Elöljáróban annyit, hogy Duncan, a Magas kalandjait már a képregényváltozatban is imádtam, úgyhogy ha ebből akar…..
XoniX 2015.10.06 13:07:48
Van olyan sorozat, amire nekünk már nincs energiánk, ilyenkor jön a vendégblogger és segít, mint most Tóth Tamás, aki két nyári scifi-t is megnézett a kedvünkért. Ez az első.  Vegyes érzelmeim vannak a Dark Matter pilotja után, mivel a sorozat rengeteg kliséből építkezik…..
Komolyan, a geeekistenség kapta meg az egykori amerikai elnök szerepét a Fargo második évadában. A /Film írta meg először, hogy az amúgy is elég tekintélyt parancsoló szereplőgárdához (Patrick Wilson, Ted Danson, Jean Smart, Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Jeffrey Donovan, Nick…..
XoniX 2015.03.27 19:49:07
Az előzetes híresztelésekre rácáfolva a CBS-nél készülő Supergirl főszerepére úgy tűnik nem kell tehetséges színésznő, elég csak ha akkora mellei vannak, mint VV Dórinak. Az idén 30 éves brit Gemma Atkinson fehérneműmodellből lett színésznő, már ha az ottani Barátok…..
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..
Annyira elfogyott már az új ötlet, hogy az NBC a Fox példáját követve egy már befejezett sorozatát veszi elő újra, mégpedig a 2010-ben lelőtt Hősöket. Nem vicc, tényleg. Az új évad 13 részes lesz, azaz egy event sorozatnak adják el (minisorozat lesz az), és kapott egy helyes…..
Nerdblog Napi cosplay bige 2013.04.24 12:00:42
Ha Leia és Amidala után kell egy újabb vagány űrhercegnő a Star Wars 7-be, szólhatnának Kelly Brooknak, akinek ilyen látványosan szúrja át az ágaskodó mellbimbója a Csillagok háborúja-kompatibilis jelmezét! Te is kimentenéd őt a Halálcsillag börtönéből vagy Jabba…..
Az Írországban régóta népszerű viccek közül az egyik egy angol megszálló katonáról szól, aki szuronyával keresztüldöfi az idegen uralom ellen tiltakozó ír prolit, aztán a forma kedvéért hangosan összeszidja és jól bele is rúg néhányat, miközben a szerencsétlen kivérzik…..
XoniX 2013.03.17 13:30:44
@Kullancs1983: tökmind1 mit mondott Caesar, nincs jelentősége a jelennel kapcsolatban. Ez, a Churchillnek tulajdonított állítás viszont dehonesztáló a MOST élő és dolgozó statisztikusokra nézve. És igen, elmagyarázom mindenkinek, mert nem igaz. Te hogy szoktad csinálni, amikor olyasmit hallasz, ami hüjeség, tudod, hogy nem úgy van? Szemérmesen félrefordulsz, nehogy megsértsd a nyilatkozó lelkét?
XoniX 2013.03.17 13:53:17
@Kullancs1983: a nyelvtannáci-kártya mint a végső fegyver... ha valakit hüjének állítasz be egy vitában, azzal csak saját dicsőséged kisebbíted, ha végül győzelmet aratsz. Úgy látszik soxor (nem pedig "sopkszor", ahogy Te írtad) kell még elmondanom, hogy a hibás állítással induló alapfelvetés mindenképp hejtelen.
XoniX 2013.03.17 14:16:56
@Kullancs1983: rendben van. Gonosz vagy és meg leszel mondva az óvónéninek.
Ez itt kérem szépen a majdnem tökéletes Eurovíziós produkció, teljesen besorolhatatlan metálnak látszó izé, amit főleg akusztikus hangszereken, plusz egy elengedhetetlen villanygitáron ad elő a szegény ember Slipknotjának tűnő, zenekar. A YouTube kommentelők egyike szerint ilyen a…..
XoniX 2013.03.05 11:05:00
A kormány bízik Bayer Zsolt szakértelmében és kikezdhetetlen éleslátásában, amit megannyi glosszája és nyilatkozata bizonyít. Mint a Magyar Hírlapban megjelent ombudsmani expozéjában kifejtette, „Legyen minden Oláh Gergő, és éljen velünk boldogan. Az állatok meg ne…..
XoniX 2013.01.08 15:40:24
@epresgulyas: valszeg azért, mert azóta endike is lediplomázott és felvette a hitelt...
Lehet mondani, hogy a törvény rossz, de amíg érvényben van, be kell tartani. Nem igazán értem a tiltakozók problémáját. A tudósítások szerint az ozorai pszichedelikus bulin a publikum nyíltan, bódéban árusított és vásárolt illegális kábítószereket, a rendőrség pedig…..
XoniX 2012.08.13 09:15:56
@renevol: "Én személy szerint általában a minél kevesebb állami és minél több egyéni döntési jogkör mellett vagyok."
+1
Elképesztő, hogy a sok (alkoholista) drogos hogyan osztja itt az észt.
(Aki alkoholt iszik, az mind drogos. Magyarország egy drogparadicsom...)
Megdöbbenéssel olvastam a fantasztikusnak beállított akcióról a híreket. Felkutattak, felderítettek, felgöngyölítettek, szuperül működött minden. Négy főt őrizetbe vett, 39 főt előállított és kábítószergyanús anyagokat, valamint kábítószer…..
XoniX 2012.08.12 00:23:24
"Élni, és élni hagyni"
Van egy csomó, furcsa gondolkodású ember, aki szereti a GOA zenét és annak hajtásait. Más zeneszerető egyénekhez hasonlóan ők is szeretnek koncertekre járni, összegyűlni. Mivel a magát civilizáltnak tartó társadalom meglehetősen furcsán néz ezekre a gyanús "Peace, Love!" alakokra, ezeket az összejöveteleket elég messze tartják a civilizációtól. Konkrét esetünkben Dádpusztán. (Ami olyan messze van a civilizációtól, hogy az Index cikkével ellentétben a rendőrségnek nem kellett alkalmaznia GSM blokkolót, mert a fesztivál helyszínén csak minden 5-10 telefonhívás jön létre a gyenge térerő mellett.)
Azt kéne megérteni, hogy az Ozoriánok nem erőltetik másra hitvallásukat, nem erőszakosak, nem nyomulnak. Csak azt szeretnék, hogy legalább erre a kis időre hagyják békén őket, hogy jól érezzék magukat. Eddig Magyarországon csak az tudott erről a fesztiválról, akit éredekelt. Most a politikának köszönhetően sikerült elterjeszteni a hírt a DROGOS fesztiválról. Pedig ez nem erről szól. Drogot pedig minden fesztiválon fogyasztanak.
Ozorának hatalmas elismertsége volt eddig a világ alternatív zenei fisztiváljai között.
Na ezt sikerült most jól elkúrni.
(Ha annyira biztosak vagytok abban, hogy itt olyan sok a drogos, kérdezzétek meg a szolgálatot teljesítő mentősöket, hány problémás drogosuk volt fesziválonként? Szándékosan kerülöm a túladagolás szót, mert az leginkább a heroinra igaz, az pedig nem fesztiváldrog.)
XoniX 2012.08.12 10:17:30
@pucros: nem baj, minden kezdet nehéz. Van fenn jópár remek video a YouTube-on, javaslom őket. A 2010-es hivatalos különösen jól sikerül (44 perc HD). Szerintem rá fogsz jönni, hogy egy baromi jó dolgot hagytál ki eddig.
XoniX 2012.08.12 10:50:13
@costa69: ja, és a Pumpui sátor az idén elég jól tolja.
Ha komolyan gondoljuk, hogy Ozora egy a társadalomra veszélyes fesztivál (mi nem gondoljuk azt, lásd a cikk végén), amit fel kell számolni a jog és az állami erőszakmonopólium eszközével, számos kérdés merül fel. Tudott-e Pintér Sándor és a rendőri vezetés az elmúlt…..
XoniX 2012.08.12 10:36:59
@sparhert:
1. Ozorára nem lehet "csak úgy" besétálni, 120 euró volt idén a jegy. Csak jómódúak jutnak be.
2. Pontosan, az én döntésem, hogy mit teszek a testemmel (tetováltatom-e magam, kifúratom a fületm, implantátumot tetek be, vegetáriánus vagyok-e, stb.)
3. Vannak betarthatatlan, rossz törvények - ez nem csak ránk igaz, hanem minden kultúrára, minden időben. A drogtörvényünk rossz. Sokba kerül, betarthatatlan, bűnözést generál, árt. Küzdeni kell ellene, én például próbálok felvilágosítani.
4. Ozorán mindig vannak szülők kicsi gyerekekkel, akik -nekem úgy tűnt- remekül érzik magukat. Ez a közösség elég barátságos, mindenki csak jót akar a másiknak.
5. Tavaly elvittem két gyerekem a bulira, hogy lássák, hogyan működnek a dolgok. Megbíztam bennük, és ezt normális felelős viselkedéssel hálálták meg.
XoniX 2012.08.12 10:46:42
@kúrórudi: azért trollozok, mert pedofíliát elővenni ilyen esetben, jellemző rájuk. De legyen, vitatkozzunk.
Semmit sem mondtam a rendőrségről, nem fogok egy hierarchikus szervezet esetén a létra alján állókba belerúgni.
"márha marad még egy csöpp agyad a sok cucctól amit magadba nyomsz."
Miért gondolod, hogy ezért, mert Veled szembenállok a vitában, csak drogos lehetek? Ha engem lealacsonyítasz, azzal csak a saját "győzelmed" értékét csökkented. Ha úgy érzed, hogy fröcsögök, nyugodtan mutass rá, nem fog többet előfordulni. Veled ellentétben például elkerültem a minősítő jelzők használatát, mert nem én fogom megmondani rólad, hogy helyes életet élsz-e...
XoniX 2012.08.12 10:47:42
@sparhert: "azonnal függővé válsz" De, életszerűtlen. Nincs ilyen, nézz utána.
Lesújtó tragédiák, megmagyarázhatatlan tettek, és ami marad utánuk: a düh. Erre a dühre azonban nem kéne rájátszani, kiszolgálni. Magyarország Európa része és nem csak az unióé, hanem egy ennél sokkal fontosabb értékköré, a kereszténységé és a humanizmusé. Márpedig…..
XoniX 2012.07.17 16:56:46
@panaszmuki: "EGY olyan esetet mondjál, amikor az elmúlt 20 évben ÁRTATLAN embert sitteltek le GYILKOSSÁGÉRT."

(remélem ezekre már nem gondoltál:
index.hu/bulvar/0117burka/
nol.hu/belfold/het_evet_ult_artatlanul_a_panzios___egymilliardra_perli_az_allamot
Ma a Parlament szavaz a deregulációs törvény módosításáról. Ez nem is lenne hírértékű, ha a pofátlanság csimborasszója nem kapja el a fideszes képviselőket, és nem döntenek úgy, hgoy nem érdekli őket, mi lenne a normális. Az, hogy hogyan kéne egy parlamentnek működnie,…..
XoniX 2012.05.29 16:24:35
@wmiki: Tudod, barati tarsasagban beszelgetve arra jutottunk, hogy ugyan ket evunk van ra, de abban mar most mind biztosak vagyunk, hogy a Fidess-re es a Jobbik-ra semmikepp nem szavazunk. Soha, semmikor. Ezeknel BARMI jobb. Szomoru, de ez van. En peldaul kihagytam a legutolso ket szavazast - amit azota sulyosan megbantam.
Budapesti is magyarországi élményeiről kérdezték olvasóink a fővárosban forgató hollywoodi szupersztárt. A válaszok fordításában az állandó szinkronhang, Dörner György volt segítségünkre. Mi eddig a legérdekesebb dolog, amivel eddig Budapesten találkoztál, de eddig a…..
XoniX 2012.05.16 12:47:06
Na jó, ez most már tényleg röhejes. A sárgacsekk-adó még nem lesz elég, hogy a költségvetési lyukat befoltozza, a gazdasági minisztérium ezért azt javasolja a kormánynak, hogy minden vezetékes és mobiltelefonálást, valamint internetforgalmat adóztasson meg. Matolcsy tárcája…..
XoniX 2012.04.21 09:37:40
Kép:  http://lvnte.tumblr.com/ Értjük mi, és van is benn igazság („elmúltnyolcév”), de azért ennél már jelentősebb az elmúlt kettő: áfa-emelés, ilyen adó, olyan adó meg faszomadó. Közben az állam saját magán nem gyakorol semmi racionalizációt, sőt! Ő…..
XoniX 2012.04.21 09:34:30
A jelenlegi kormánypártok számára az alkotmányozó többség elnyerése felé vezető rögös úton fontos állomás volt a 2008-as „szociális népszavazás". Talán erre is figyelemmel - ahogyan azt már korábban megírtuk - a népszavazás eredményességének feltételeit…..
XoniX 2012.03.22 14:40:46
@szabodenesnk: elmész Te a fenébe! Tudod kinek kell ide egy pályafelügyelő? Mind1, hogy lesz-e új stadion (nemlesz), csak a bűzlő hullámon keresztül juthat be!
  Az aktuális kábítószerügyi és prevenciós helyzet lehangoló. A 2009-ben elfogadott – érvényben lévő – Nemzeti Stratégia vállalhatatlan az új kormány számára, az új stratégia elfogadása a távoli jövő ködébe vész. Nem készült el az akcióterv a 2009-es…..
XoniX 2012.03.06 17:44:34
@kosher gázkamra: gondolkozz légyszíves mielött ilyen hüjeséget leírsz... Nincs a világon olyan börtön, ahol a rabok ne kereskednének "anyaggal". Még az USA legszigorúbban őrzött magánzárkáiban is találtak cuccot a raboknál. Ez tény. Ha ott sem sikerült visszaszorítani a drogozást, akkor a civil életben mekkora sikere lehet egy ilyen programnak?
Hunvald György MSZP-s volt polgármester a belebegtetett 10-15 év helyett másfél év börtönbüntetést kapott.Mivel 2,5 évet töltött előzetesben, így a büntetését már leülte, sőt a másodfok után valószínűleg a magyar államnak, vagyis az adófizetőknek kell fizetnie Hunvaldnak…..
XoniX 2012.02.24 16:43:45
Jó lenne, ha nem csak a vádiratból indulnátok ki, meghallgatnátok a másik felet is - kultúrában így illik. Itt vannak a per érdekesebb dokumentumai - hunvaldper.blog.hu/2011/03/24/dokumentumtar_1 - kiragadott példaként javaslom elolvasni Kádár András 2012 február 8-i védőbeszédét. Megéri. Akkor talán megértitek, hogy miért kéne szkeptikusnak lenni az EGÉSZ váddal szemben.
XoniX 2012.02.24 18:16:21
@VT Man: ha neked ebből az jött le, lelked rajta. Nekem egyszerű, politikamentes állampolgárként nagyon úgy tűnik - a tanúvallomások ismeretében - hogy ez az ügy remek példája a hatalmi önkénynek. A rendszer bedarál.