Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dezsike

0 bejegyzést írt és 593 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zenéket hanglemezen, LP-n gyűjteni sokféle áldozatot követel. A lemezbolt pénztárában hozott anyagi jellegű áldozat csak a jéghegy csúcsa. Valójában egy csomó más apróságra oda kell figyelni, ha jó hangminőséget akarunk elérni, és sokáig szeretnénk a lemezeinket hallgatni. Igen, néhány dolog valóban…..
Kacérkodsz a gondolattal, hogy egy új TV boldog tulajdonosa legyél? Nem tudod melyik modellt válaszd? Annyiféle-fajta létezik, hogy teljesen elveszetten álldogálsz a boltban, hogy mégis mi köztük a különbség és melyiket kellene hazavinned? Itt megtalálod a válaszokat!..
István egészen addig boldog volt, hogy a Magyar Postán feladott csomagját nyomonkövetési információk alapján követheti, amíg rá nem jött, hogy milyen is az. Össze vissza ugráló státuszok, helyszínek és dátumok alapján próbált rájönni, mikor érdemes várnia a csomagos postást. Hiába. Rendszeresen…..
Emese egy hónapja küzd ezért, hogy az Energiapp hibájából félrekönyvel (nem is könyvelt?) befizetést valahogy megtalálja feneketlen rendszerében az ELMŰ. A telefonálás, e-mailezés azonban egyelőre falra hányt borsó, a villanyóra meg áll, ha nem fizet. 2019.09.29 Az Energiapp telefonos…..
Lazítunk. Egész éves hajtás, munka, házi feladat, edzés, háztartás. Alkalmazkodás, kötelesség, elfogadás, tolerancia, stressz. Család, munkahely, utca, bevásárlóközpont, iskola, óvoda – felsorolni is lehetetlen. De most aztán pihenünk, ahogy a csövön kifér: addig alszunk, ameddig, azt csináljuk,…..
2019. augusztustól a Vodafone a UPC tulajdonosa, és ennek egy csomó hozadéka van az előfizetőik számára, például az, hogy vége a UPC Mobilnak, viszont a UPC ügyfelek kedvezményes Voda-tarifákat kapnak. Ez eddig jól hangzik. A gyakorlatban viszont úgy tűnik, vannak érdekes részletek emögött, és még…..
Dániel olvasta a posztot a házról, ahová nem lehet/szabad/tudják bekötni a netet és elküldte nekünk a saját történetét. Kísértetiesen hasonló, most az Invitel nem reagál a megrendelésre, pontosabban az alvállalkozó nem bukkan fel, valószínűleg ott lehet a gond. Írtunk az üggyel kapcsolatban az…..
Aki már egyszer az életben járkált idegesen körbe-körbe valahol égnek bökött mobillal azért, hogy végre megfelelő térerőhöz vagy adatforgalomhoz jusson, az biztosan mélyen együtt fog érezni Györggyel. Szegény, egy megbízható szolgáltatás szeretett volna kapni, de helyette egy összetett, hálózatok…..
Volt már, hogy bérletet nem nyomtatott a gép, a problémára 2016-ban válasz is született, de a probléma azóta is létezik. Fizettem, nem kaptam semmit, de én bizonyítsam, különben ennyi? Így. 2019. július 15-én Újpest Központban tömbjegyet kívántam vásárolni. Az automatában a szokásos a módon…..
via GIPHY Mivel Gábor évek óta minden nap vonatozik, örömmel költ többet azért, hogy az IC első osztályán utazhasson. De amióta a metrófelújítás miatt a a MÁV megnyitotta az IC-t is a Budapest bérletesek előtt, úgy érzi, hogy nem azt kapja a pénzéért, amit eddig. Nem azzal van baja, hogy a MÁV…..
Nyaralgatunk, nyaralgatunk? Mindenféle országban jövünk megyünk internetezgetve? Hát tessék, ez az eredménye, aki nyaralni tud az fizetni is. Legalábbis ilyen hozzáállást érzünk a szolgáltató részéről (és azért megelőlegeznénk néhány ilyen kommentet is, khm). Az érdekesség, hogy a Telenor elismerte…..
Nyár parancsnok alaposan bedurrantott a kályhába. Tombol a kánikula, mindeneddigi  és sohakorábban típusú melegrekordok dőlnek sorra,  az emberek túlélő üzemmódra váltottak, és hirtelen felértékelődik még a légkondis munkahely is, nemhogy a légkondis pláza, a légkondis mozi vagy egy légkondis…..
Szegény jó Péter, már a kezében érezhette a csomagját, de hiába. A kézbesítő valahová úgy elkeverte a megrendelt cuccot, hogy hiába a segítőkész alkalmazottak, Péter a hajára is kenheti őket, a csomagját nem találja senki. Viszont annyi jó hírünk van, hogy kártérítési igényt lehet érvényesíteni, az…..
Március utolsó napjaiban három M3-megszűnéssel kapcsolatos hír is megjelent a médiában - mindegyik más és más "emháromra" vonatkozóan. Míg kettő közlekedés témájú volt (északi szakasz M3-as metró pótlóbuszozásának megsznése; valamint egy pihenő megszüntetése az M3-as autópályán), addig harmadik a…..
Már javárban zajlanak az RTL Klub tehetségkutatójának castingjai, amiből az egyik mentor most kiszáll. Radics Gigi két év után döntött úgy, hogy nem akar még egy évadban szerepelni, inkább a zenei karrierjére koncentrál, írja a Blikk. "Mentornak lenni nemes feladat, de sok forgatási idővel,…..