Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szarhurka Béla

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az étel-házhozszállítós helyek a kajákat nyilván éjjel csinálják, de, hogy hajnali 4-kor meg 5-kor akarják átadni, én még ilyet nem hallottam. Sőt, szerintem tönkre is menne az, amelyik ezt rendszeresen műveli. Vagy lehet, hogy az Egészségkonyha titokban valami komplex spártai…..
Szarhurka Béla 2014.10.29 14:40:40
Valószínűleg Hajós András vezeti a magyar médiában a legtöbbet bukott sztárok listáját. Hiába, Hajós stílusát velünk ellentétben kevesen kedvelik. Friss hír, hogy a TV Paprika vezetősége a továbbiakban nem tart igényt az énekes főzőtudományára, vagyis nem rendel több…..
comment:com Interjú a vámpírral 2009.11.14 14:00:00
Az alábbi videóban a True Blood egyik legkirályabb szereplője, Alexander Skarsgard mesél az első évadról, a második forgatásáról, meg hasonlókról.    A magyarul Inni és élni hagyni alcímmel bíró vámpíos sorozat 2. évadjának premierje alkalmából még 4 interjút…..
Szarhurka Béla 2009.11.15 05:42:24
@mistral23: "Nekem pedig spontán peteérésem van tőle."

Vigyázz, mert még lapostetűd és trippered is lesz tőle!

Ne feledjük: a szarból sohasem lesz hurka!
Kevés jobb dolog van egy kellemes bebaszás után, mint a kaja amit megetet veled az az átkozott ital. Minél intenzívebb az ízhatás, és minél zsírosabb annál jobb. Eleve limitált a kínálat hajnali három körül amit magához tud venni az ember, de nézzük mik a…..