Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moso

0 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Verekedéssel nyitunk, csuklya alatt rejtőző főhősünk, úgy rúgja szerte-széjjel a testőrséget, mint másnapos fodrászinas a tegnap összesepert hajkupacot. Egy vörösfejű Redman nevű maffiózó menekülne a tetőkön, de hiába, a férfifodrász vonalon maradva, Íjász megfenyegeti…..
Az Elit alakulat és a The Pacific - A hős alakulat című minisorozatokkal meglehetős sikereket elérő HBO egy harmadik minisorozatot vehet Tom Hanks és Steven Spielberg közös cégétől. Az új széria dettó a II. világháború eseményeit dolgozná fel, egészen pontosan a…..
„Ha a hatalmasok játszmáját játszod, győzöl vagy meghalsz. Nincs középút.” Ez az idézet remekül jellemzi a manapság méltán felkapott A tűz és jég dala-sorozatot, vagy mondhatnám úgy is, a Trónok harcát, ha valakinek nem a könyvek, hanem az HBO saját készítésű…..
JJ Abrams idén is beszállt a sorozatbizniszbe a Revolution című posztapokaliptikus scifi, oppardon családi drámasorozattal, amiben vannak verekedések, egy, azaz egy darab színész és sok-sok tökéletesre sminkelt és fodrászolt női szereplő. Nem ez lesz az a sorozat, ami kihúzza a…..
Az NBC az olimpia nézettségét kihasználva vezeti fel újoncait, a Revolution páldául kapott egy hatperces trailert, ami nagyjából elmeséli a pilot történetét, szóval csak az nézze meg, akit nem zavar, ha szeptemberben ugyanezt kapja 42 percben. Mi már láttuk a pilotot, illetve az…..
Filmdroid THE END 2012.08.04 19:54:18
Nem szokás abbahagyni egy több éves és sok ezer látogatóval büszkélkedő oldalt, de én mégis megteszem. 2007 októberében indult útjára a Filmdroid, hatalmas lelkesedéssel vágtam bele azzal a céllal, hogy minél több hírt megosszak az olvasókkal a filmek világából.…..
Egy szimpla társasjáték élvezete nem követeli meg a közös érdeklődési kört egy baráti társaságtól. Ennek ellenére a játékgyártók igyekeznek minél több tematikus készletet a piacra dobni, hátha így sikerül bevonzaniuk az adott téma  rajongóit is. A scifi fanokra pedig…..
Régenmindenjobbvolt-rovatunk mai adásában elmesélem, hogy nagyjából másfél-kétévente rendszeresen előveszem a Starcraftet, és újra végigjátszom. Kívülről tudom már az összes pálya minden pixelét, hogy Kerrigan mikor mit mond, melyik átvezető animáció melyik pálya után…..
Geekblog Iron Sky trailer 2012.02.08 19:11:00
"The Battle for Earth is gonna get... nazi." Avagy názis-ufós-inváziós-udo kieres agyfaszság a Star Wreck alkotóitól. Ha nem ez lesz az év bűnös élvezete, akkor akár ugorhatunk is 2013-ra... (Ja, mellesleg kijött az új Bourne előzetes is, de ettől nem vesszük el a…..
Nehéz lehet Frei Tamásnak lenni, komolyan, ha én lennék a híres műsorvezető-regényíró, és Miamiban is azzal kellene szembesülnöm, hogy bizonyos gazdasági körök fenyegetnek, bebújnék a sarokban álló, színarany vécécsésze mögé (ami, jól látják, csak úgy ott áll a…..
Geekblog Isla Dorada 2011.11.28 14:32:00
Az Isla Dorada műfaját tekintve családi társasjáték, de már az első, betanulós játékot követően kiderül róla, hogy lehet sokkal több annál. Az embernek a családi játékokról rögtön a Monopoly vagy a Ki nevet a végén? jut eszébe, de legalábbis egy olyasfajta új generációs…..
A játékot Magyarországon a Delta Vision forgalmazza.Sziasztok! A nyáron Wostry meghívott, álljak be én is a geekek sorába, és írjak ismertetőket társasjátékokról. Bár nem ígérek heti rendszerességgel megjelenő kritikákat, mivel a huzopakli.blog.hu szerkesztője is vagyok,…..
hogyvolt Aranypart - 1x01 2011.08.23 06:38:00
Itt a magyar Jersey Shore, a tapló reality, vagy szürreality (nem az én találmányom, de fasza) műfaj non plus ultrájának hazai kiadása, ami akkor és csakis akkor lehet sikeres, ha a casting jól sikerült - a képek alapján nem rossz a felhozatal, a gyökérségmérő kilendült pár beállításnál, de az igazi…..
Duplarészes, gazdaságos fináléval búcsúzott a Spielberg-istálló első idei sci-fi-sorozata, a Falling Skies, amiben ránk szakadt az ég egy rakás randa ET formájában, mi, az emberek meg partizánharcot folytatva élünk túl, Carter doktor meg egy drogos katonatiszt vezetésével, Isten…..
- Az Alcatraz pilot egyszerre emlékeztette a kritikusokat a Lostra, a FlashForwarda és a The Eventre, amit cseppet sem bántak, sőt. - A Fringe készítői bemutattak egy elég vicces videót arról, kik jelentkeztek még Peter Bishop szerepére. Érdemes végignézni. - A Chuck új és egyben…..
Az alábbi írást A nép fia - X-Men és képregényrajongó - küldte be. SpoileresA rajongók öt éve várnak egy új X-MEN-filmre (az X-MEN Origins: Wolverince c. vadhajtástól most jótékonyan tekintsünk el), és ím, a mostani Hollywood-i szokásokhoz híven kapunk egy előzmény-filmet.…..
1989 március 22-én megalakult az Ellenzéki Kerekasztal, az akkor legnagyobb támogatottságúnak tekintett ellenzéki szervezetek közös hepaja, hogy aztán nem egészen egy évvel később már egymás torkának essenek tagjai. A Trónok harca című friss HBO-sorozat története valahol pont…..
A Heti retróban néha előfordul, hogy nem találok elég háttérinfót az általatok megszavazott játékról, mert az csak a mi régiónkban volt kultikus siker (mint a Defender of the Crown, aminek ugye magyarok készítették el a spectrumos verzióját). Ilyenkor jobb híján arról szoktam…..
Subba Casual 2011.03.03 12:25:00
Moso 2011.03.04 08:55:16
Na, gondoltam, hogy ez lesz. Akárhányszor rakom be a szavazásba a Dungeon Mastert, nem végez első helyen, bezzeg az Eye of the Beholdert rögtön megszavaztátok heti játéknak. Ez a kiforrott játékok előnye a műfajteremtőkkel szemben: többen ismerik őket, és sokszor nagyobb sikert…..
Moso 2010.12.23 22:51:21
Ki látta ezt előre? Persze könnyen sejthető volt, hogy az Asylum nem hagyja ki a lehetőséget, hiszen eddig se csinált más, mint lekoppintotta az éppen aktuális sikervárományos film címét és történetét. Ezúttal a Battle: Los Angeles inváziós alkotásnak készítettek el a saját…..
Néhány napja Damon Lindelof leszállította az Alien előzményfilmek forgatókönyvét, amellyel a stúdió teljesen elégedett volt, mivel az egyik legfőbb kívánságuk az volt, hogy PG-13-as besorolást kaphasson a produkció és ezt teljesítette a szkript. A főszereplő kiléte még nem…..
Sziasztok!Ma egy összetett, 3-5 fős játékot szeretnék bemutatni. Bár már elég régóta a birtokomban van, sajnos csak ritkán kerül elő, mert szó, mi szó, nem egyszerű a játék és a kerettörténete sem vonzó a többségnek. Konkrétan arról van szó, hogy Kuba fővárosa…..