Regisztráció Blogot indítok
Adatok
real_marek

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ugye Kertész, hazánk kiváló Nobel-díjasa, aki egyfelől – szigorúan irodalmi, esztétikai szempontból – nem annyira kiváló, cserébe viszont nem is annyira hazánké. Amennyire igaza van abban, amit mond, annyira nem kellene ezt hangoztatnia, akkor, amikor egy nagy…..
real_marek 2009.11.14 12:51:38
Szia,

1. Nem akarod reklamozni P. A. -t. Megiscsak sikerult, a cimben szereplo Pozsonyi, illetve a kesobb emlitett P. Adambol csak az nem rakja ossze Pozsonyi Adamot aki nem akarja.

2. Vitatkoznek veled. Irod: "átlagos vagy afölötti irodalmi tájékozottsággal rendelkező olvasó" bajban van ha ironiat kivan azonositani P. A. muveiben.

Szerintem csak egy olvasni alig tudo ember van bajban. Bede maga is segit az olvasottsaggal nem rendelkezo (napi aktualitast illetoen a 'Lassie hazater' alapos ismerete nem segit) olvasoinak mikor roviden ismerteti a titokzatos es egyaltalan nem reklamozando P. A. multjat. P. A. egy kozepkoru punk faszi (tehat aki olvas, ismeri), aki szinte CSAK ironiat hasznal minden iromanyaban. O most persze felhaborodva tiltakozna, mondvan, hogy tessek azt szo szerint venni, de hat ez az o humora.

Remek irasai vannak szogesdrottal korulvett taborokrol tele kimondhatatlanokkal, amiken sokkal jobban fel lehet haborodni (mar az agyuk helyett faeket hordo embereknek) mint a konyvkommandon.

Az az aprosag, hogy Bede nem egy pallottseggu, hulye, negyedmuvelt megmondoember, hanem egy ficko humorral es enyhe punk multtal, aki erti a titokzatos P. A.-t, ne zavarjon. Te ne probald erteni, inkabb haborodj fel mint egy idosodo tanitoneni.

Az altalad felsorolt problemak egy resze akar valos lehet, de P. A. bevallottan nem foglalkozik gyengeelmejuekkel. Sot, de ez koztunk maradjon, betegre rohogi magat barkin aki szo szerint veszi az ilyen es hasonlo muvecskeit (legyen az illeto akar liberalis akar nemzetiszocialista, akar szimplan buta).

udv,
Marek