Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hal1fan

0 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ez így, ha valaki elmegy tangót járni, a köldökéig felsliccelt ruha alá meg nem vesz bugyit, az ne csodálkozzon, ha a kivillanó nemi jelleg a bulvárlapokban végzi. És ahelyett, hogy egy "hülye voltam, de örülük, hogy oly sok embernek okoztam egy kis örömöt reggel"…..
Az Élet Menete Alapítvány szervezésében vasárnap délelőtt "Az Európában és Magyarországon növekvő antiszemitizmusról", valamint a holokauszt történetéről tartottak nemzetközi konferenciát.                                 Irwin Cotler volt kanadai…..
Felkerült ma a youtube-ra egy felvétel, amelyen Nógrádi Zoltán Mórahalom fideszes polgármestere, és a körzet országgyűlési képviselője fejti ki magvas gondolatait arról, hogyan is kell bánni romániai vendégmunkásokkal. A településen nemrégiben rendészeti csoport jött létre,…..
A 23. játéknapon informális bajnokavatásra kerülhet sor a Mennyei Bajnokságban Bohócligában, ha szombat este a Debrecen legyőzi az ETO-t, akkor a Loki előnye minimum 10 pont lesz az őt üldözőkkel szemben. Hét körrel a vége előtt ez még önmagában nem jelentene behozhatatlan…..
  Nagyjából leírták már az ózdi közkutakkal kapcsolatos véleményeket -- részben az enyémet is (ami azért kellemes kiszolgálás) --, mégis leírom a teljesen enyémet, mert nem teljesen ugyanaz, mint a leírtak (ami meg érthető persze). Szóval  Ha a köz javát…..
Ezúttal fideszes hátszéllel megoszt, gyűlölködik, kirekeszt a Via Nova. Miközben északon Jan Slota megjárta a börit, és talán már kijózanodott, lent délen Gubík “Szávay a barátom” László és csipet csapata újra mérgezi a levegőt, gyűlöletet szít és mindenkit nettó…..
Milyenek a magyarok? Tujázás 2013.04.04 11:46:58
Ül a magyar ember és nagyon vigyorog, talán be van piázva, talán be van tépve, talán gyári hibás, talán csak az adrenalin szállt a fejébe, elvégre nem mindennapi kalandban van most része. Eddig csak tolta a konyhafilozófiát, asztalsarkon búslakodott, osztotta az észt a kocsmában,…..
Futballsznob Józsi hol vagy? 2012.08.17 18:55:22
Követeljük, hogy Varga József hagyja el az országot! (Meg a jobbhátvéd posztját a válogatottban, mert akkora pazarlás az, mint ekét húzatni Overdose-zal.) Nem vagyunk olyan jól ellátva tényleg tehetséges játékosokkal - sőt elég szarul -, hogy ne vérezzen szívünk látni miként…..
Elnök Úr, látod, milyen brutális pofára esés várható a Fidesz részéről. Sorra hagyják ott a holdudvar tagjai a kormányt; csak azok maradnak, akik annyira elköteleződtek, hogy elvesztették a józan ítélőképességüket. Te nem ilyen ember vagy. Kedves Áder János, Elnök Úr,…..
DopeManTV Meg-TASZ-lak! 2012.01.02 12:43:00
 A magyar jogállam a szemünk előtt változik át valami teljesen újfajta képződménnyé. A történések kísértetiesen emlékeztetnek Lukács Gyuri 6 részes Csillagok Háborúja sorozatának első három epizódjára. A titokzatos sithek tulajdonképpen már föl is fedték magukat és…..
Az esetek kétharmadában forint alapon nyerhettünk többet Az éven belüli forintlekötések az elmúlt hat évben kétszer annyi alkalommal hoztak többet, mint az euró alapúak. De tényleg ennyire egyszerű ez? Korántsem, lássuk mi kell ahhoz, hogy eligazodjunk a forint és deviza alapú…..
hal1fan 2012.01.02 14:16:37
kjg
Még tavasszal, vagy nyár elején történt valamikor, pontosan nem emlékszem már, amikor bejött egy vevő a boltba, és rácsodálkozott a polcon a sok pici Land Roverre. Hamar kiderült, hogy ő is ápolt, van  egy 109-es Series III birtokon belül. Mesélt róla érdekességeket, amiket…..